Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

4u.gif jau buvom po atostogu lopselio gatvej. labai patiko, paiskeite kinezetarapiaute, tai dar malonesne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2006 09 04, 10:41)
labas!
raset kad ir Karoliniskese yra baseinas, o kur?

vaikų daržely "Delfinukas", nebuvau, adr. nžn, bet tam yra 118, žinau tik teoriškai
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 09 06, 08:55)
4u.gif jau buvom po atostogu lopselio gatvej. labai patiko, paiskeite kinezetarapiaute, tai dar malonesne  thumbup.gif

mes taip pat užsirgistravom penktadieniui kitam į lopšelio g baseina, patarkit man paikai,- ko ten reikia??? Pažymą mažyliui jau gavau, o ar ir mamai ji reikalinga??? Ir dar mane domina ar reikia tų spec plaukimo sauskelnių ir jei taip, tai kur jų ieškot.. mačiau vienas maximoj, bet ten svoris nuo 14 kg, o mūsų svoris dar tik 9 su trupučiu g.gif ir aplamai pasirinkimo jų jokio doh.gif Padėkit prašau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 spalio 2006 - 10:03
QUOTE(žvarba @ 2006 10 06, 12:04)
mes taip pat užsirgistravom penktadieniui kitam į lopšelio g baseina, patarkit man paikai,- ko ten reikia??? Pažymą mažyliui jau gavau, o ar ir mamai ji reikalinga??? Ir dar mane domina ar reikia tų spec plaukimo sauskelnių ir jei taip, tai kur jų ieškot.. mačiau vienas maximoj, bet ten svoris nuo 14 kg, o mūsų svoris dar tik 9 su trupučiu g.gif ir aplamai pasirinkimo jų jokio doh.gif Padėkit prašau wub.gif  wub.gif

Sako, kad reikia ir mamai pažymos, aš turėjau, bet manęs nepaprašė, nors kai po atostogų vyras nuėjo, tai jo paklausė ar turi pažymą. O spec. sauskelnes aš pirkau "vaikų mieste", kur prieš hyper maxima savanorių pr. yra. Tik neskubėk jų išmesti po pirmo panaudojimo, mane kinezė pamokė, kad jas galima ir išdžiovinti, jei jose nieko nepadaryta, tai vienas naudojam kokius du kartus. O pasirinkimo jų tai tikrai nėra, man rodos tik vienos firmos yra. O ka daugiau... g.gif tai kaip ir į bet kurį baseiną sau turėk tapkes, man gydytoja patarė po baseino leliuką kokiu nors aliejuku patepti, kad odytė nelabai išsausėtų, nes vis dėl to chloruotas vanduo ir jis sausina odą.
Linksmo pasiplaukiojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ni1 @ 2006 10 06, 11:11)
Sako, kad reikia ir mamai pažymos, aš turėjau, bet manęs nepaprašė, nors kai po atostogų vyras nuėjo, tai jo paklausė ar turi pažymą. O spec. sauskelnes aš pirkau "vaikų mieste", kur prieš hyper maxima savanorių pr. yra. Tik neskubėk jų išmesti po pirmo panaudojimo, mane kinezė pamokė, kad jas galima ir išdžiovinti, jei jose nieko nepadaryta, tai vienas naudojam kokius du kartus. O pasirinkimo jų tai tikrai nėra, man rodos tik vienos firmos yra. O ka daugiau... g.gif  tai kaip ir į bet kurį baseiną sau turėk tapkes, man gydytoja patarė po baseino leliuką kokiu nors aliejuku patepti, kad odytė nelabai išsausėtų, nes vis dėl to chloruotas vanduo ir jis sausina odą.
Linksmo pasiplaukiojimo biggrin.gif

ačiū dideliausias aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2006 10 06, 11:04)
Ir dar mane domina ar reikia tų spec plaukimo sauskelnių[/color] ir jei taip, tai kur jų ieškot.. mačiau vienas maximoj, bet ten svoris nuo 14 kg, o mūsų svoris dar tik 9 su trupučiu g.gif ir aplamai pasirinkimo jų jokio doh.gif Padėkit prašau wub.gif  wub.gif

Vilniuje Akropolio Maximoje budavo daugkartiniu plaukimo kelnaiciu, kurios nepraleidzia kakucio. Bambino Mio firmos.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2006 10 06, 12:04)
mes taip pat užsirgistravom penktadieniui kitam į lopšelio g baseina, patarkit man paikai,- ko ten reikia??? Pažymą mažyliui jau gavau, o ar ir mamai ji reikalinga??? Ir dar mane domina ar reikia tų spec plaukimo sauskelnių ir jei taip, tai kur jų ieškot.. mačiau vienas maximoj, bet ten svoris nuo 14 kg, o mūsų svoris dar tik 9 su trupučiu g.gif ir aplamai pasirinkimo jų jokio doh.gif Padėkit prašau wub.gif  wub.gif

mamai reikia paqzymos, viena kineze nepraso ,o kita susirinko pazymas ir laiko pas save, butina slepetes mamai, ir zinoma vaikui pamperiai, mirksiukas.gif iki susitikimo 4u.gif
Atsakyti
Mes lankomes "Vandenio" baseinelyje smile.gif ir esam labai patenkintos lotuliukas.gif
Ten nebuna labai daug mamyciu su vaikuciais, vanduo be chloro, keiciamas kasdien, yra persirengimo kambariukai. Vienas kartas kainuoja 5 Lt.
Trenere visada salia, parodo pratimukus, stebi.
Mano mazei labai patiko plaukioti! tongue.gif Stengiames bent 2 kart i savaite nueiti... bet va ne visada gaunasi blush2.gif tai oras prastas, tai slogele kamuoja arba mazoji pramiega baseino laika (ten priima tik nuo 12.00 iki 13.00 val. II-V)
Rekomenduoju! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2006 10 08, 00:39)
Mes lankomes "Vandenio" baseinelyje smile.gif ir esam labai patenkintos  lotuliukas.gif
Ten nebuna labai daug mamyciu su vaikuciais, vanduo be chloro, keiciamas kasdien, yra persirengimo kambariukai. Vienas kartas kainuoja 5 Lt.
Trenere visada salia, parodo pratimukus, stebi.
Mano mazei labai patiko plaukioti!  tongue.gif  Stengiames bent 2 kart i savaite nueiti... bet va ne visada gaunasi  blush2.gif  tai oras prastas, tai slogele kamuoja arba mazoji pramiega baseino laika (ten priima tik nuo 12.00 iki 13.00 val. II-V)
Rekomenduoju!  biggrin.gif  biggrin.gif

o kurioje vietoje jias yra, adresiukas?
Atsakyti
4u.gif O gal kas lankot baseina Kaune Mazylyje? Idomu kaip ten? g.gif Kokia tvarka imanoma patekti? Girdejau, kad ten eilese kazkaip stovi? g.gif Kur dar Kaune yra baseinu leliukams? mirksiukas.gif
Atsakyti
Baseinelis yra darzelyje „Vandenis“ (P. Žadeikos g. 14A, Vilnius) Fabijoniskese.
Tel. 248 3636

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
o nuo keliu menesiuku galima pradeti lankyti raidos centro baseina vakuciams?
labai jau norime pradeti lankyti ax.gif
Atsakyti