Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

va o mes einam į baseiną, tai ten yra 2 metų berniukas, kuris pats plaukia. Paneria po vandeniu ir plaukia, šokinėja į vandenį thumbup.gif negaliu atsistebėti. Mano pipiras, deja, nerodo didelio susidomėjimo išmokti plaukti. Jam įdomiau krapštyti visus baseine esančius mygtukus, varžtelius, turėklus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš buvau Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, tai sake, kad sekmadieniais trenerė varlyne mažiukus su tėvais moko plaukti. Sako, priima ir visai mažus, buvo pas juos ir su mėnesio amžiaus kūdikėliais.

Plaukimai vyksta sekmadieniais 10.30 ir 11.15, kaina vaikui ir tėčiui/mamai 27 lt.

Mes nardinom dukrą ilgai, po to darėm pertrauką, o praėjusį pavasarį vėl ėjom į jaccuzzi pasitaškyti. Pirmus kartus nedrąsiai, o vėliau tai pati atsistodavo ant to krašto, skirto sėdėti ir šokdavo į vandenį. Ištraukdavau, o ji vėl tą patį doh.gif Mane stumdavo ir nenorėdavo, kad laikyčiau vandenyje. Galiausiai uždėjau "rankovytes" ir paleidau vieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 09 03, 22:30)
Mes nardinom dukrą ilgai, po to darėm pertrauką, o praėjusį pavasarį vėl ėjom į jaccuzzi pasitaškyti. Pirmus kartus nedrąsiai, o vėliau tai pati atsistodavo ant to krašto, skirto sėdėti ir šokdavo į vandenį. Ištraukdavau, o ji vėl tą patį  doh.gif Mane stumdavo ir nenorėdavo, kad laikyčiau vandenyje. Galiausiai uždėjau "rankovytes" ir paleidau vieną  ax.gif

O iki kokio laiko nardinote ir kokia pertrauka gavosi? smile.gif
Atsakyti
Na, gal ir ne taip ilgai nardinom, kai dabar paskaičiavau blush2.gif Nepilnus 5 mėnesius, nes po to sirgom visi ilgai, tai nebėjom į baseiną, o namuose vonioje nebeužteko vietos. O pertrauka gavosi visi metai. Nepaisant to, nardinama sulaikydavo kvėpavimą ir vandens baimę greitai įveikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 08 21, 20:02)
Idomu kodel Lietuvoje aiskina, kad nardinti galima mokyti tik iki 6 men.

o aš skaičiau, kad iš vis iki 4 biggrin.gif
Atsakyti
Mes lankom baseiną vaiko raidos centre, lopšelio gatvėj. Mums ten labai smagu, pakankamai daug vietos, švieselė vaikui sudominti, srovės masažiukui, žaisliukai labai fainai. Tik aš kiekvieną kart galvoju ar nesusirgdinsiu dukrytės, nes iš ten išeinam dar drėgnais plaukučiais ir sušilusios. Vasarą kaip vasarą, bet kas bus kai atšals orai, o taip smagu pora kartų per savaitę pasitaškyti baseine. O kaip jus saugotės nuo peršalimo?
Atsakyti
labas!
raset kad ir Karoliniskese yra baseinas, o kur?
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2006 09 04, 10:34)
Mes lankom baseiną vaiko raidos centre, lopšelio gatvėj. Mums ten labai smagu, pakankamai daug vietos, švieselė vaikui sudominti, srovės masažiukui, žaisliukai labai fainai. Tik aš kiekvieną kart galvoju ar nesusirgdinsiu dukrytės, nes iš ten išeinam dar drėgnais plaukučiais ir sušilusios. Vasarą kaip vasarą, bet kas bus kai atšals orai, o taip smagu pora kartų per savaitę pasitaškyti baseine. O kaip jus saugotės nuo peršalimo?

Kadangi mano yra berniokas, tai jo plaukai gana greitai isdziusta, kol abu apsirengiam. O ziema uzmaudavau silta kepure ir nesusirgo
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2006 09 04, 10:34)
Tik aš kiekvieną kart galvoju ar nesusirgdinsiu dukrytės, nes iš ten išeinam dar drėgnais plaukučiais ir sušilusios. Vasarą kaip vasarą, bet kas bus kai atšals orai, o taip smagu pora kartų per savaitę pasitaškyti baseine. O kaip jus saugotės nuo peršalimo?

Pas mus irgi trumpi plaukuciai, bet jusu atveju turbut fena nesciausi ir dziovinciau... unsure.gif Paskui aisku is karto dar neiciau i lauka, kad nebutu vaikas susiles...
Atsakyti
oi,kaip noreciau ir as maza i baseina leist...bet vis neprisiruosiu.... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif kas tiesa tai tiesa kad persirenginejimo kambaryje be proto karsta doh.gif manoji tai iskart valgyt nori tai dar kol pamaitinu tai visai sukaistam doh.gif
Atsakyti
nu mes gal jau nuo kitos savaitės vėl atidarysim baseino sezoną mirksiukas.gif Buvo vasarai uždarytas verysad.gif . Lankom vyresnėlio m-kloj esantį baseiną. neturi jis jokio varlininko, bet maniškei tai svarbu vanduo bigsmile.gif
Atsakyti