Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(Mazius_ @ 2006 08 11, 16:22)
gal galit papasakot apie Kaune raidos centro baseiną. niekur nerandu info sad.gif

SVEIKA JEI TU KALBI APIE VAIKO RAIDOS KLINIKA VILIJAMPOLEJ TAI GIRDEJAU GGERUS ATSILIEPIMUS MES JI PRADESIM LANKYT NUO RUGSEJO TEN SU VAIKAIS DIRBA KINEZATERAPEUTAS,LOGOPEDAS,PSICOLOGAS,YRA DAILES BEI MUZIKOS PEDAGOGAI.CIA ADMINISTRACIJOS TEL.260425 262364
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 08 18, 16:56)
Na va - pabuvom antrą kartą ir įspūdžiai ne tokie geri.
Kinezeterapeutė buvo tik galvą įkišus per visą laiką, o priežiūros - jokios. Iš to, ką rodė pirmą kartą, aš jau kiek pamiršus, paklaust norėjau, kaip plukdyt ir apskritai kaip mano vaikui sekas. Bet nebuvo ko paklaust.

Taip, tokia problema yra. As kai antra karta ejau irgi nesijauciau pakankamai tvirtai viena baseine su vaiku uzsiimineti, tai nesulaukus kineziterapeutes nuejau i ju kambareli ir pasikvieciau. Tiesiog pasakiau, kad nesijauciu tvirtai ir noriu, kad ji butu salia. Kineziterapeute neatsikalbinejo ir visa laika prastovejo salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 08 18, 16:56)
Na va - pabuvom antrą kartą ir įspūdžiai ne tokie geri.
Kinezeterapeutė buvo tik galvą įkišus per visą laiką, o priežiūros - jokios. Iš to, ką rodė pirmą kartą, aš jau kiek pamiršus, paklaust norėjau, kaip plukdyt ir apskritai kaip mano vaikui sekas. Bet nebuvo ko paklaust.

tai kai eini rengtis, praeini pro jos kabineta, uzhsiregistruoji - tada gali paprashyti, kad ateitu pazhiuret...
kai ash i antakalni vaikus vezhiojau, tai jos man visai malonios pasirode... ir i klausimus atsakydavo, ir mane su dviem vaikais uzh vieno mokesti ileisdavo...
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 08 18, 15:56)
Kinezeterapeutė buvo tik galvą įkišus per visą laiką, o priežiūros - jokios.

taip, man ji irgi nepatinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2006 08 19, 12:48)
taip, man ji irgi nepatinka sad.gif

O kuri is ju, nes as tai su 4-iom spejau susipazinti biggrin.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad dauguma gyvenate Vilniuje, mes tai gyvename Alytuje, ir tokios pramogos pas mus lygtai nera g.gif O gal ka nors alytiskes zino?
Atsakyti
aistiushka_,
blondine su zidru kostiumu, ji gydytoja, kaip suprantu. siaip visos nelabai demesingos sad.gif

kaz-kaip nelabai man iseina paskutiniu metu patekti i baseina, tai sis, tai tas smile.gif rytoj is ryto tikrai eisim!!!
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2006 08 21, 14:29)
aistiushka_,
blondine su zidru kostiumu, ji gydytoja, kaip suprantu. siaip visos nelabai demesingos sad.gif

Neauksta ir smulkute? Jo... Ji man atrodo nuotaikos zmogus, siaip nieko, bet mums karta kliuvo, kad per anksti vaika nardint pradejom ir dar netaisyklingai; nors vykdeme kitos kineziterapeutes nurodymus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 08 21, 15:18)
per anksti vaika nardint pradejom ir dar netaisyklingai

nardinot? smile.gif faina...
kažin, nuo kada galima vaiką išmokti plaukioti? mums tai nardinti pervėlu...
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2006 08 21, 17:20)
nardinot? smile.gif  faina...
kažin, nuo kada galima vaiką išmokti plaukioti? mums tai nardinti pervėlu...

Idomu kodel Lietuvoje aiskina, kad nardinti galima mokyti tik iki 6 men., Didziojoje Britanijoje moko iki 1 metu blink.gif Kiek man pasakojo pacios Antakalnio kineziterapeutes, tai nuo mazens plukdyti vaikai 2 metuku jau patys sokineja i baseina ir plaukioja (nu plaukiojimas matyt salyginis, neaisku kiek ilgai plaukti jiems jegu uztenka smile.gif )... As tai laukiu kol jau pludurus bus galima ant ranku deti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas lankote Delfinuko ar Vandenio darzeliuose esancius baseinus? Gal galite placiau papasakoti kas ir kaip ten. Labai norim lankyti, bet i Antakalnio polikninika praejo noras eiti... ax.gif o gal dar kokiu bseinu maziams yra, ne tik sie? Pasidalinkite informacija.Aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif na ar jau ejot kas nors i vaiko raidos centra lopselio gatveje? g.gif mes keliausime jau kita savaite, po atostogu ax.gif
Atsakyti