Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(Adrijaa @ 2013 01 10, 09:47)
Jei nera labai salta tai kodel nea? smile.gif Po maudyniu neskubeti iseiti. Kol pavalgot, apsirengiate ir spejate isdziuti ir atvesti. Koki pleduka ant veiduko ir namo smile.gif

Visiskai pritariu smile.gif ziemai prasidejus mums buvo 5 menesiukai, aisku kai salo -20 nejome, o dabar jau pusantru metu lankome be pertrauku, na isskyrus vasara pora menesiu buvome padare, nes is sodybos per toli vazineti buvo. Ir esame labai laimingi ir patenkinti, ir beje vaikas nera nei karto sirges smile.gifsmile.gifsmile.gif jokiom ligom, nei persalimo nei visom kitom smile.gif smile.gif smile.gif mane ir gasdino mano sesuo, kad ale jai gydytoja net patare nevaikscioti, nes inkstu uzdegima pasigausit, na as nepabijojau, tiesiog nereikia nesamoniu daryti, neperkaitinti vaiko ir nepersaldyti. O dabar seauo gailisi, kad pabijojo. O isejus is baseino, pabuti nors 20 min., nelekti iskarto i lauka.
Atsakyti
Tikrai kad taip smile.gif Jei protingai tai tikrai nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą apsilankėm baseine su kūdikiu (2mėn) thumbup.gif labai patiko, laukiam kitos sav, kai vėl eisim thumbup.gif
Atsakyti
Smagu girdeti kad gerai sekesi smile.gif
As su suneliu pirma karta nuejome mazdaug 2,5 men., bet jam kazkaip baisokai pasirode. Nepyko, bet toks issigandusiu veiduku viska stebejo. o po sekancio karto budavo dideli barniai kai iskeldabau is baseino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrijaa: 18 sausio 2013 - 21:18
QUOTE(Kshatrija @ 2013 01 18, 19:30)
Šiandien pirmą kartą apsilankėm baseine su kūdikiu (2mėn)  thumbup.gif  labai patiko, laukiam kitos sav, kai vėl eisim  thumbup.gif

Na ir kokie ispudziai??? rolleyes.gif g.gif
Mes irgi labai norime lankyti. Mane truputi stabdo oro tempa.

Kokia vandens temp baseine buvo?
Po kiek laiko ejote i lauka po vandens proceduros, po baseino???
Atsakyti
Apie įspūdžius jau rašiau: labai patiko. Eitume kokius tris kart per sav, bet deja nėra vietų. Tad teks džiaugtis vienu kartu savaitėje. Baseino patalpos ir vandens temperatūra... blush2.gif nežinau, mačiau,kad ant lentos prie baseino buvo parašyta,bet nekreipiau dėmesio. Tikrai nei kiek nesušalom. Kol apsirengėm, susipakavom, tai maždaug apie 30min užtrukom. Vaiką šilčiau aprengus buvau nei įprastai + ant kėdutės dar vilnonį dekį uždėjau (ant visos kėdutės - liko tik rankena išlindus), kol danešiau iki automobilio. Jei tektų viešuoju transportu važiuoti,tai tikriausiai atsisakytume baseino žiemą, bet su automobiliu, tai nematau jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
Optimaliausias variantas kai lankoma du kartus per savaite. Bent jau Antakalnio baseine temperatura 32, sitokia optimaliausia ir grudina bei kartu nesukelia vaikams diskomforto smile.gif. O siaip su maziukais prie -10 nzn nelabai rekomendociau kai -5 nieko tokio smile.gif.
O del to, kad vaikas verkia istaukus is vandens labai daug priezasciu, viena, kad salta, kita, kad alkanas, trecia jie ten labai pavargsta smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiretaJ: 19 sausio 2013 - 19:06
Nu bent mano nzn kodel verkdavo, bet tik islipus isuku i ranksluosti, tai neturetu buti salta. o po baseino tik po kokios 1-1,5 val. valgo ir nepasakyciau kad labai pavargsta kaip kiti vaikai. nelabai pasikeicia dienos pietu miegojimo laikas ir nakties miegas nepailgeja. mano vaikiukas pradejo daugiau poilsiauti, atsilapaidaves pluduriuoja vandenyje, daug darbuotis nemato reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaa @ 2013 01 19, 19:32)
Nu bent mano nzn kodel verkdavo, bet tik islipus isuku i ranksluosti, tai neturetu buti salta. o po baseino tik po kokios 1-1,5 val. valgo  ir nepasakyciau kad labai pavargsta kaip kiti vaikai. nelabai pasikeicia dienos pietu miegojimo laikas ir nakties miegas nepailgeja. mano vaikiukas pradejo daugiau poilsiauti, atsilapaidaves pluduriuoja vandenyje, daug darbuotis nemato reikalo smile.gif

smile.gif
Atsakyti
Mes baseina lankom nuo 3,5 men. Pradejome kartu su ziemos pradzia smile.gif Prie - 20 nevesciau, bet esam kulniave ir prie - 12 smile.gif Nebuvo jokios slogytes nieko!
Vandens temperatura buna +30+ 32, patalpos + 27, tikrai nebuna salta! Po baseino pusvalanduka pabuname dar, pavalgome ir lekiame namucio smile.gif Esu nusiteikusi vesti ilgai, ilgai!
Atsakyti
QUOTE(MiretaJ @ 2013 01 19, 21:05)
Optimaliausias variantas kai lankoma du kartus per savaite. Bent jau Antakalnio baseine temperatura 32, sitokia optimaliausia ir grudina bei kartu nesukelia vaikams diskomforto smile.gif. O siaip su maziukais prie -10 nzn nelabai rekomendociau kai -5 nieko tokio smile.gif.
O del to, kad vaikas verkia istaukus is vandens labai daug priezasciu, viena, kad salta, kita, kad alkanas, trecia jie ten labai pavargsta smile.gif.

Mūsų gydytoja sakė tokiu oru su mažiuku tris kart per sav. drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites o klaipedoje yra tokiu baseinu?? g.gif g.gif
Atsakyti