Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

O kiek mazdaug zmoniu buna Antakalnio baseine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 11, 12:30)
O kiek mazdaug zmoniu buna Antakalnio baseine? 4u.gif

Ten reikia registruotis, nes vienu metu i viena baseino puse (ten vienas baseina su dviem skirtingais gyliais, vadina "didziuoju" ir "mazuoju", bet realiai vienas) ileidzia tik 5 suaugusius su vaikais. Tai per visa baseina buna max 10 mamu/teciu su leliais smile.gif
Atsakyti
musu dukrele pradejo baseina lankyti kai jai buvo 6 savaites, einam iki siol! ties 6 menesiu prasidejo oziukai ir nepasitenkinima rodyti.
Atsakyti
Baseina lankome nuo 1,5 mėn, labai jau mums patinka.
Atsakyti
Aš su vyresnėliu baseiną pradėjau lankyti nuo 4 mėn., o dabar mažąjam 5 mėn., bet bar baseine nesam buvę. doh.gif Teks pasitaisyti - juk vaikus rekia auginti vienodai lotuliukas.gif
Atsakyti
mes ir lankome baseina - Kaune Mazylyje ir Lopselio g. Mazylio nepatinka kad labai gilu - man iki kaklo ir jauciuosi nesaugiai, sunku vaikscioti, nesuprantu kam tiek daug reikia pilti to vandens??? doh.gif nors nesu pati maziausia- ugis 165cm, o Lopselio g labai gerai, negilu, ir kaina perpus mazesne, na aisku gal ten ne taip grazu, ir baseinas daug mazesnis, bet dviem vaikiukam per akis to baseinelio thumbup.gif
Atsakyti
Mes lankėme baseiną jau nuo vieno mėnesiuko ir tuo labai džiaugiuosi yahoo.gif Naktimis daugiau išmiegodavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deirana: 19 birželio 2012 - 14:36
Maniskiui nepatiko net vonia nuo gimimo, tai jau i baseina nerizikavau vestis, bet dabar 7men, tai vonioj duksta kaip pasiutes, galvoju reikia jau ir mums aplankyt koki antakalnio baseiniuka g.gif
Atsakyti
Na o mes Antakalnio baseina nuo 2 menesiuku lankome, siandien jau metai kaip plaukiojam ir nardome smile.gif rezultatai akivaizdus, nekalbant apie mokymasi plaukti ir nardyma smile.gif visiem rekomenduoju, jeigu tik yra galimybes smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiretaJ: 19 spalio 2012 - 21:47
Sveikos mamytes,

Perskaiciau jusu teigiamus atsiliepimus apie baseina. Taciau man visuomet kyla baime del higienos. Zinau, kad atsinesa vaikucius ir su paprastais sortukais, ne su spec. pampersiukais. Tai kaip tada? Kaip isvengiat infekciju? Ar tas vanduo ten baisiai chloruotas? As pati nemegstu viesu baseinu ir jacuzziu butent del tos priezasties, tai tuo labiau baisu del mazyliu. Dar ir musu gydytoja nelabai teigiamai atsiliepe apie baseinus. Padrasinkit mane, kaip ten yra is tikruju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_meskutukiene @ 2012 10 20, 18:43)
Sveikos mamytes,

Perskaiciau jusu teigiamus atsiliepimus apie baseina. Taciau man visuomet kyla baime del higienos. Zinau, kad atsinesa vaikucius ir su paprastais sortukais, ne su spec. pampersiukais. Tai kaip tada? Kaip isvengiat infekciju? Ar tas vanduo ten baisiai chloruotas? As pati nemegstu viesu baseinu ir jacuzziu butent  del tos priezasties, tai tuo labiau baisu del mazyliu. Dar ir musu gydytoja nelabai teigiamai atsiliepe apie baseinus. Padrasinkit mane, kaip ten yra is tikruju smile.gif

Tie spec. pampersiukai,neapsaugo vaiko nuo infekcijų ar chloro,jei tai turėjot galvoj rolleyes.gif Baseinai,kurie yra skirti kūdikiams, yra mažiau chloruoti. O į paprastus baseinus vaikus įleidžia tik nuo 3m.
galbūt klystu,tuomet pataisykit mane..bet bent Kaune taip yra. Nekalbu apie Mažylio kūdikių baseiną ir kitą,kuris skirtas kūdikiams.
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 20, 18:54)
Tie spec. pampersiukai,neapsaugo vaiko nuo infekcijų ar chloro,jei tai turėjot galvoj rolleyes.gif Baseinai,kurie yra skirti kūdikiams, yra mažiau chloruoti. O į paprastus baseinus vaikus įleidžia tik nuo 3m.
galbūt klystu,tuomet pataisykit mane..bet bent Kaune taip yra. Nekalbu apie Mažylio kūdikių baseiną ir kitą,kuris skirtas kūdikiams.

Aciu uz atsakyma. Tai kaip suprantu, tiesiog rizikuojama ir einama i kudikeliu baseinus optimistiskai tikintis, kad viskas bus gerai, tiesa? wink.gif
Atsakyti