QUOTE(deimuke @ 2012 03 29, 14:35)
kaip jūsų leliukai reagavo į pirmus kartus baseine?
Mes šiandien buvome Antakalnio poliklinikoje, individualioje pamokoje, tai pusę laiko praverkė, o ypač kai plukdydavo ant pilvo. Net nespėjome išmokti visų pratimų. Tad dabar labai svarstau ar verta eiti į grupinius užsiėmimus. Nes pratimų nemokam ir kaži ar su mumis vienais kas užsiims. O jei praverks visą laiką, tai ar verta leisti pinigus. O gal per kelis užsiėmimus mažiukai apsipranta ir verkia vis mažiau? (mano mergytei 4 mėn).
Mes šiandien buvome Antakalnio poliklinikoje, individualioje pamokoje, tai pusę laiko praverkė, o ypač kai plukdydavo ant pilvo. Net nespėjome išmokti visų pratimų. Tad dabar labai svarstau ar verta eiti į grupinius užsiėmimus. Nes pratimų nemokam ir kaži ar su mumis vienais kas užsiims. O jei praverks visą laiką, tai ar verta leisti pinigus. O gal per kelis užsiėmimus mažiukai apsipranta ir verkia vis mažiau? (mano mergytei 4 mėn).
Mes pradejom lankyti baseina dar ne dvieju menesiu nebuvo, bet ne karto neverke. Bet ir namuose maudantis niekada neverke. Patinka mano kleckei vanduo
Del pratimu, tai kineziterapeutes ten yra visada ir bet kokiu atveju konsultuoja, nepalieka vienu be prieziuros. Klausimu juk bet kada gali kilti.
Ar lankyti, ar ne spresti jums, bet po vieno karto nemanau, kad galima daryti isvadas. Aisku, jei ir po 5 uzsiemimu vaikas verks, tai tada nereikia jo ir saves kankinti.
Sekmes