Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(Jolannta @ 2012 01 09, 15:47)
Noriu paklausti mamu, kurios su leliukais lanko baseina. Pasakykite prasau , kaip jus susitvarkot po baseino?Juk reikia ir paciai apsisluostyti, apsirengti, o kur tuo metu buna leliukas?Kaip ta leliuka rubinej apsluostyti, aprengti?as lankiusi misko gatvej baseina (be leliuko) tai neisivaizduoju kaip ten rubinej leliu aptvarkyti...as lb noreciau leliu savo vesti i baseina, bet niekaip nesuprantu kaip ten susitvarkyti iki maudyniu ir po maudyniu... gal jus einat su palyda?na, mociutes, tetos, ir t.t.
labai labai lauksiu atsakymo smile.gif

Nesuprantu kokia beda? Specializuotose viaku baseinuose yra maniezai ir specialios vietos paguldyti vaika aprengimui. Su saviske net ir paprastame Impulse lankomes ir tai susitvarkom. Einam dviese, be jokiu palyduir niekada net nekilo minties, kad nesusitvarkysiu smile.gif I dusa einam arba dviese, arba yra specialus gultukai kudikiams. Svarbiausia atsipalaiduoti mamai ir susitvarkyti galima bet kur wink.gif
Atsakyti
nam mano leliukui 9 men, tai kazkaip labai abejoju ar po dusu abiems gausis...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolannta @ 2012 01 09, 20:22)
nam mano leliukui 9 men, tai kazkaip labai abejoju ar po dusu abiems gausis...smile.gif

Tavo leliui NET 9 men. smile.gif Viska ka parasiau, as dariau kai mano mazei buvo 2-3 men. Na, mes vis dar tesiam baseinu lankyma smile.gif Svarbiausia mamai atsipalaiduoti ir pasitiketi savimi. O po dusu nuprauti vaika tikrai nera sudetinga. Galiausiai ir igudziai atsiranda, tai suksies kaip tikra profe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolannta @ 2012 01 09, 14:47)
Noriu paklausti mamu, kurios su leliukais lanko baseina. Pasakykite prasau , kaip jus susitvarkot po baseino?Juk reikia ir paciai apsisluostyti, apsirengti, o kur tuo metu buna leliukas?Kaip ta leliuka rubinej apsluostyti, aprengti?as lankiusi misko gatvej baseina (be leliuko) tai neisivaizduoju kaip ten rubinej leliu aptvarkyti...as lb noreciau leliu savo vesti i baseina, bet niekaip nesuprantu kaip ten susitvarkyti iki maudyniu ir po maudyniu... gal jus einat su palyda?na, mociutes, tetos, ir t.t.
labai labai lauksiu atsakymo smile.gif

mes tai tryse i baseina einam, na MB nesimaudo, bet buna prie baseino, tai aisku jis ir padeda susitvarkyti smile.gif nors, susitvarkyciau ir pati, kaip renash rase, tai maziau stresuot reikia, viskas imanoma smile.gif bet tiesiog MB nori dalyvauti ir matyti, kaip musu vaikas smagiai pliuskenasi is kitos puses, gal kada ir jis eis su juo pliuskentis, kai as pvz negalesiu smile.gif
bet tikrai mamos vienos siaip viska susitvarko, nors ten kur lankau (Karoliniskese, delfinuke) nera nei maniezu specialiu, nei gultuku, bet kazkaip nematau tame problemos smile.gif
Atsakyti
niu as kazkaip galvoju kaip ten susitvarkyti, pvz kai rengiesi pati, kur tuo metu 'deti' leliu?juk su vezimu ivaziuoti neleidzia...na, gal auto kedutej...bet kol ten leliu prisegsi... igudziai zinoma gerai, bet nesinori suplukusiai iseti i lauka...na, gal bandysim ir mes lankyti... nepabandes nesuzinosi... dekui uz info smile.gif
o Impulse lankotes kaune ar vln? kaune tai kur ten su lelium....tikrai neiciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolannta: 11 sausio 2012 - 21:08
QUOTE(Jolannta @ 2012 01 11, 22:07)
niu as kazkaip galvoju kaip ten susitvarkyti, pvz kai rengiesi pati, kur tuo metu 'deti' leliu?juk su vezimu ivaziuoti neleidzia...na, gal auto kedutej...bet kol ten leliu  prisegsi... igudziai zinoma gerai, bet nesinori suplukusiai iseti i lauka...na, gal bandysim ir mes lankyti... nepabandes nesuzinosi... dekui uz info smile.gif
o Impulse lankotes kaune ar vln? kaune tai kur ten su lelium....tikrai neiciau..

Tikra tiesa - nepabandysi-nezinosi smile.gif
Impulse buvau Vilniuj ir Panevezy. Pastarajam net vaiku baseino nebuvo, tai reiskia, kad jis tikrai neproitaikytas vaikams, bet tikrai puikiai susitvarkem.
Jei yra maniezas, tai vaika galima ikelti i manieza ir jis ten pasedi, kol mama susitvarko. Nemazai mamu ateina su autokedutem. O ko ten neprisegti greitai? Juk segsi dar ne striukes/kombinezono.
Kai einam i Antakalnio baseina, tai iseinam is persirengimo kambario ir uzeinam i mamos ir vaiko kambari - atvesti iki galo, susidelioti daiktus, apsirengti paltus. Gaunasi toks palaipsninis apsirengimas ir dar, tfu tfu tfu, neteko persalti del to.
Atsakyti
Sveikos mamytės, būtų labai malonu jei galėtumėte pasidalinti savo mintimis apie tai, kas Jums yra svarbiausia lankant kūdikių/vaikučių baseiną? Ko trūksta esamuose baseinuose? Kokios detalės pakeltų nuotaiką ir apsilankymą padarytų malonesniu?
Atsakyti
QUOTE(Erelita @ 2012 03 09, 15:03)
Sveikos mamytės, būtų labai malonu jei galėtumėte pasidalinti savo mintimis apie tai, kas Jums yra svarbiausia lankant kūdikių/vaikučių baseiną? Ko trūksta esamuose baseinuose? Kokios detalės pakeltų nuotaiką ir apsilankymą padarytų malonesniu?

jei baseinas būtų be chlorkalkių, mes tikrai lankytume. (alternatyvių būdų šiam valymui tikrai yra).
pasigilinus, kokios yra kenksmingos chlorkalkės sveikatai, atšoko noras lankyti baseinus...
Atsakyti
Taip, ir aš tikėjausi būsiu mama aktyvistė, kad visur eisim su mažiuku... Bet mane pačią beria kaskart po apsilankymo baseine, o dar tokių tipažų tenka sutikti (impulse kareiviu), kad vaje vaje... Vienų šlepečių nesidalinčiau, todėl ir ryti grybelių prisotinto vandens kažkaip labai nesinori ryti, o kad dar vaikuti ten nardint... Tai va, nelabai zinau, kur butu grynai vaikiskas baseinas, su garantuotai daznai keiciamu vandeniu.

Beje, teko girdėt apie viešbuti kur nuo sisiuko nusidažo vanduo baseine aplink "nusikaltusiji". Vis šiokia tokia drausmės pamokėlė vaikams o gal ir diedams...
Atsakyti
Na, gal būtų įdomu eiti į kokį nors baseina, bet man nesinori nešti per lauką, tai nusprendžiau, namuose padaryti SPA, prileidžiu vonia, uždedu ratuką ir mano mažoji kaip baseine maudosi smile.gif
Atsakyti
kaip jūsų leliukai reagavo į pirmus kartus baseine?
Mes šiandien buvome Antakalnio poliklinikoje, individualioje pamokoje, tai pusę laiko praverkė, o ypač kai plukdydavo ant pilvo. Net nespėjome išmokti visų pratimų. Tad dabar labai svarstau ar verta eiti į grupinius užsiėmimus. Nes pratimų nemokam ir kaži ar su mumis vienais kas užsiims. O jei praverks visą laiką, tai ar verta leisti pinigus. O gal per kelis užsiėmimus mažiukai apsipranta ir verkia vis mažiau? (mano mergytei 4 mėn).
Atsakyti
QUOTE(deimuke @ 2012 03 29, 14:35)
kaip jūsų leliukai reagavo į pirmus kartus baseine?
Mes šiandien buvome Antakalnio poliklinikoje, individualioje pamokoje, tai pusę laiko praverkė, o ypač kai plukdydavo ant pilvo. Net nespėjome išmokti visų pratimų. Tad dabar labai svarstau ar verta eiti į grupinius užsiėmimus. Nes pratimų nemokam ir kaži ar su mumis vienais kas užsiims. O jei praverks visą laiką, tai ar verta leisti pinigus. O gal per kelis užsiėmimus mažiukai apsipranta ir verkia vis mažiau? (mano mergytei 4 mėn).

Na mes pradėjom eit būdami dar mažesni negu jūs, bet neverkė. O bet tačiau tikrai būna nemažai verkiančių vaikų, bet visi pripranta wink.gif
Kineziterapeutės yra be galo draugiškos Antakalnyje ir visus pratimus jums parodys ir grupinio užsiėmimo metu, tik paprašykit smile.gif tad manau nenukabinkit nosies ir lankykit smile.gif
Atsakyti