QUOTE(Geliu feja @ 2011 05 08, 23:42)
As su savo sunum lankau nuo 2,5 menesiu. Trecia uzsiemima jau nardinau. Mes vaikstom Northway medicinos centre i specialius uzsiemimus kudikiams su trenere. Dabar mano vyrukui jau 9 menesiai, tai issikrauna issiduksta kaip reikiant, ir namuose ramiau.
uoj, kaip noreciau daugiau suzinoti apie Northway! Planuojam ir mes nulekti ten, tai va, idomu, ka tos treneres ten daro, ar reik kokiu savo zaisliuku atsinesti, tuos pampersus specialius, ko dar reikia? Kaip siaip ispudziai? Kokia temperatura baseinelio ten? Ar nardinant nebaisu, kad cloruoto vandens prisisiurbs?
as iki siol plukdziau savo maziu vonioj, jam baaaisiai patinka - viskas slapia po jo maudyniu, iskaitant ir mane
Dabar jau ziuriu, kad vos toj vonioj apsisukam, norim i basiena pradet. Bet namuose jis nerdamas ir atsimerkia kartkartem, man atrodo, ir vandens siurbteli, jei ne nerdamas, tai plaukdamas siaip
Besitaskydamas prisitasko ir i akis ir i burna, po to koseja uzspringes, bet jei neleisciau taskytis, gi puses dziaugsmo nebutu, tai vat idomu, kaip baseine...