Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(Ariwom @ 2011 05 06, 12:04)
mergaites, o nuo kada apskritai pradejote eiti su maziukais i baseina? sunukui trys menesiai, idomu, galim jau bandyt ar ne?...  g.gif  ax.gif

As su savo sunum lankau nuo 2,5 menesiu. Trecia uzsiemima jau nardinau. Mes vaikstom Northway medicinos centre i specialius uzsiemimus kudikiams su trenere. Dabar mano vyrukui jau 9 menesiai, tai issikrauna issiduksta kaip reikiant, ir namuose ramiau.
Atsakyti
dekui visoms uz pasisakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliu feja @ 2011 05 08, 22:42)
As su savo sunum lankau nuo 2,5 menesiu. Trecia uzsiemima jau nardinau. Mes vaikstom Northway medicinos centre i specialius uzsiemimus kudikiams su trenere. Dabar mano vyrukui jau 9 menesiai, tai issikrauna issiduksta kaip reikiant, ir namuose ramiau.

gal galit placiau papasakoti kiek laiko uzsiemimas trunka, kiek kainuoja ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,o kur kaune galima uzsiimti? Zinau tik "mazylija". Bet gal kitur yra? Ir kaip su tom instruktorem? Ar visuose buna baseinuose? Mano suneliui 7men ar neperdidelis;)
Atsakyti
man idomu apie ta baseiniuka Vilijampolej daugiau suzinoti? ar ten reikia is anksto registruotis? kiek vaikiuku vienu metu buna? kokio gylio jis yra?
Atsakyti
palnuojam su maziuku eit i baseina pasipliuskent, jam 9 men. smile.gif bet turiu durnu klausimu smile.gif mamytes, kaip jus vienos numaudot po baseino savo zuikiukus??????? nes juk nupraust, tai reikia... kada pacios bent vandeniu apsipilat? nenoreciau, kad chloruoti vaziuotumem namo smile.gif kur ta maziu dedat kol apsirengent???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2011 05 18, 23:56)
palnuojam su maziuku eit i baseina pasipliuskent, jam 9 men. smile.gif bet turiu durnu klausimu smile.gif mamytes, kaip jus vienos numaudot po baseino savo zuikiukus??????? nes juk nupraust, tai reikia... kada pacios bent vandeniu apsipilat? nenoreciau, kad chloruoti vaziuotumem namo smile.gif kur ta maziu dedat kol apsirengent????  blush2.gif

Va taip paprastai imu ir nuprausiu vaiką wink.gif lygiai taip pat kaip namie viena prausiu, taip ir ten wink.gif paprasčiau nebūna, o mažius auto kėdutėj pasėdi kol aš viską susitvarkau, būna kad ir nesulaukia, kol aš susiruošiu - nulūžta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 05 19, 11:20)
Va taip paprastai imu ir nuprausiu vaiką wink.gif lygiai taip pat kaip namie viena prausiu, taip ir ten wink.gif paprasčiau nebūna,  o mažius auto kėdutėj pasėdi kol aš viską susitvarkau, būna kad ir nesulaukia, kol aš susiruošiu - nulūžta  biggrin.gif

na tikra saunuole smile.gif

bet ne zmoniu kieki turiu omeny...

konkretinu: ar yra kokios ale voneles kur ta maziu pasodint nupraust??? ar tik dusai? smile.gif
kadangi maziui 9 men., tai i auto kedute neikisi... ar galima vezima isistumt?
zinau, klausimai durni, bet gi su tuo niekad nebuvau susidurus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliu feja @ 2011 05 08, 23:42)

uoj, kaip noreciau daugiau suzinoti apie Northway! Planuojam ir mes nulekti ten, tai va, idomu, ka tos treneres ten daro, ar reik kokiu savo zaisliuku atsinesti, tuos pampersus specialius, ko dar reikia? Kaip siaip ispudziai? Kokia temperatura baseinelio ten? Ar nardinant nebaisu, kad cloruoto vandens prisisiurbs?
as iki siol plukdziau savo maziu vonioj, jam baaaisiai patinka - viskas slapia po jo maudyniu, iskaitant ir mane smile.gif Dabar jau ziuriu, kad vos toj vonioj apsisukam, norim i basiena pradet. Bet namuose jis nerdamas ir atsimerkia kartkartem, man atrodo, ir vandens siurbteli, jei ne nerdamas, tai plaukdamas siaip smile.gif Besitaskydamas prisitasko ir i akis ir i burna, po to koseja uzspringes, bet jei neleisciau taskytis, gi puses dziaugsmo nebutu, tai vat idomu, kaip baseine... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2011 05 19, 18:56)

konkretinu: ar yra kokios ale voneles kur ta maziu pasodint nupraust??? ar tik dusai? smile.gif

as mazesne prausdavau rankose, dabar pasodinu ant plyteliu (ant spec.pamperso, kad nebut plika dupce), palaukia, kol as nusiprausiu, tada nuprausiu ja pasiemusi ant ranku, arba pasistaciusi.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2011 05 19, 18:56)

Yra nuprausimui spec vieta, nežinau kaip ir pavadint ją, ten įtaisytas ale dušas, tai mažiem kūdikiam yra gultukai, o didesnius mamos tiesiog tenai pasisodina ir maudo wink.gif nemažai mamų atrieda ir su vežimais wink.gif pirmą kart einant ir man atrodė baisu, kaip aš ten susitvarkysiu, bet pamačiau, kad visai lengva wink.gif

Kas dėl vandens pririjimo, aišku būna "atsigeria", bet gi tai natūralu, kad maudantis ir nardant vanduo patenka wink.gif
Atsakyti
hmmm, o man dabar dar klausimelis kilo - kazin Palangoj ar yra dar kas nors be Lino? Zadam atostogaut ten apie menesi ir nesinori treniruociu nutraukt smile.gif gal yra kokiu Palangiskiu ar siaip merginu, kurios zino?
Atsakyti