Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(raketa @ 2011 03 18, 09:06)
O PAMPERS nebūna? Mes sauskelnes PAMPERSpremium naudojam, tai gal netyčia yra ir maudymuisi, aš taip HUGIESesu nusivylus g.gif O taip norisi, kad baseine mergytė jaustųsi gerai ax.gif

Tai pirkit maudymosi kostiumėlį, mergytėms jų būna labai gražių mirksiukas.gif specialiai mažoms lelkoms mirksiukas.gif

O apie Pampers neteko girdėt, gal kitos mamos pasakys ar ju yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, vakar ir mes buvom Baltijos Amerikos baseine. Labai gerai papalaukiojom su mazyle, jai labai patiko. Patiko kinezeterapeute, gerai viska aiskino smile.gif . buvom vieni, tai plaukiojom po visa baseina smile.gif po manksteles leido plaukioti kiek panoresim, tai ramiai sau padarem fotosesija lotuliukas.gif .
Nepatiko tik vienas dalykas - nera vystymo lentos, tai leliuka man buvo labai sunku aprengti, toj lovytej labai nepatogu, nes mes jau netokios ir mazos smile.gif .

As nupirkau Huggies sauskelnes, nes kitu nebuvo parduotuvej. Pampers manau tikrai tokiu nera.
Atsakyti
O tai gal ten galima paprašyti, gal jie turi tik pamiršo paduoti?
Ir dar klausimas, jūs po baseino iškart namo važiuojat, ar dar ten kur pasibūnat (čia dėl vaikučių, klausiu)
Atsakyti
Klausiau, pasakiau kad be lentos labai sunku ir nepatogu, jie atsake zino kad nepatogu, bet kol kas jie neturi....

Po baseino mes tenai dar buvom apie pusvalandi, kol apsirengem, kol pamaitinau, kol nuejom sumoket. Ir is kart i masina smile.gif mazyle tuoj pat uzmigo, ir miegojo visa kelia namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 18, 08:06)
O PAMPERS nebūna? Mes sauskelnes PAMPERSpremium naudojam, tai gal netyčia yra ir maudymuisi, aš taip HUGIESesu nusivylus g.gif O taip norisi, kad baseine mergytė jaustųsi gerai ax.gif

dabar ar dar yra nezinau, bet kazkada buvau macius pampersu plaukimo sauskelniu
Atsakyti
Niu ateina savaitgalis tai teks paieškot 4u.gif
O tie baseinai skirti su mažyliais gilūs ar ne?
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 18, 21:19)
Niu ateina savaitgalis tai teks paieškot 4u.gif
O tie baseinai skirti su mažyliais gilūs ar ne?

As 1,63 , tai man iki peciu.
Atsakyti
blink.gif oho kaip gilu, nebaisu su vaikučiu? Aš galvojau, kad iki liemens blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 19, 11:02)
blink.gif oho kaip gilu, nebaisu su vaikučiu? Aš galvojau, kad iki liemens blush2.gif

Ne, nebaisu, tik reikia gerai laikyti leliu smile.gif butu patogiau jeigu butu maziau to vandens... bet is kitos puses, uzdejus vaikui rata ant kaklo, galima paciai pasiplaukioti ax.gif .
Atsakyti
mes naudojam Huggies little swimerius, kitu as ir nemaciau g.gif
Atsakyti
Fiesta10 mačiau foto su vaikiukais kuriems ant kaklo tas ratas, bet man taip baisiai atrodo doh.gif blink.gif Sutinku, kad ten nieko baisaus, bet vaizdelis tai unsure.gif

Na o mano vyras Šiandien išvis jokių maudymuisi sauskelnių nerado nei RIMI nei MAXIMOJ blink.gif
Atsakyti
Labas, norėjau paprašyti pagalbos. Gal galėtumėte užpildyti anketą apie Klaipėdos baseinus. Ji visiškai anonimiška, tereikia Jūsų nuomonės. Dėkoju smile.gif www.manoapklausa.lt/apklausa/264168491/
Atsakyti