Žinau, todėl ir galvojau, kad gal savaitgaliais dirbtų, na bet žiūrėsiu, gal netyčia gausis bent porą kart per savitę Matai mano vyresnėlis dar lanko baseiną LVJC du kart per savaitę, o mašinos aš pati kolkas neturiu taigi visus po visur vežioja vyras, taigi laisvą dieną vieną teturim, nu bet taip norisi....
sveikos,
joa, mes irgi lankome baseina, manau vaikuciui yra labai sveika, padeda tobuleti. mes einame karta per savaite, nes pas mus tik viena kart ir buna uzsiemimai, papildomai galima eiti tik siaip pasilpaukiot jei nori, bet nebuna pamokeliu... buvo ateje net su kudikiu menesio laiko mes pradejom lankyt baseina kai mums nebuvo 3 men, gaila, kad sia savaite neisejo nueit.... tai mamytes, tikrai drasiau su vaikuciais...
joa, mes irgi lankome baseina, manau vaikuciui yra labai sveika, padeda tobuleti. mes einame karta per savaite, nes pas mus tik viena kart ir buna uzsiemimai, papildomai galima eiti tik siaip pasilpaukiot jei nori, bet nebuna pamokeliu... buvo ateje net su kudikiu menesio laiko mes pradejom lankyt baseina kai mums nebuvo 3 men, gaila, kad sia savaite neisejo nueit.... tai mamytes, tikrai drasiau su vaikuciais...
Sveikos,
mes irgi lankom baseina Antakalnyje. Labia patinka, super!!!! Pradejom lankyti 1 men. ir savaites ir tik nuo tada vaikas pradejo diena miegoti
mes irgi lankom baseina Antakalnyje. Labia patinka, super!!!! Pradejom lankyti 1 men. ir savaites ir tik nuo tada vaikas pradejo diena miegoti
QUOTE(Taiti @ 2011 03 17, 07:39)
Sveikos,
Tai šaunu jums mes tai vis dar nepradėjom miegot, po baseino 15min nulūžta ir baigta
Mes nuo paeitos savaites pradejom lankyti Amerikos klinikoje tai labai patenkinta esu pusvaldi vyksta pamokele o po jos mums leido dar 1,5 val pasiplaukioti su maziuku (aisku tiek neisbuvom), baseino durys uztrauktos sirma ir taves niekas nemato, persirengineji atskiram kambariuke, kol mes maudemes vyras stebejo mus nuo kranto arbatos jam atnese, vaika iki baseino veziesi loveleje, ten duoda slepetes ranksluoscius ir chalata
Nu apie Amerikos klinikas tai čia super
Nu žiūrėsim kaip mums ten bus, tikiuosi, kad patiks ir ten ir ten. Viena vieta traukia dėl komforto, kita dėl pasižmonėjimo Nu kai apsilankysiu visur, parašysiu atsiliepimą
Nu žiūrėsim kaip mums ten bus, tikiuosi, kad patiks ir ten ir ten. Viena vieta traukia dėl komforto, kita dėl pasižmonėjimo Nu kai apsilankysiu visur, parašysiu atsiliepimą
QUOTE(raketa @ 2011 03 17, 08:49)
Nu apie Amerikos klinikas tai čia super
Bak'e aišku bus fainiau, bet man Antakalnis mieliau vistiek šiandien su mamytėm vandeny prisišnekėjom, išmokino mano lialką nardyt dviem būdais nu super vaikui patiko
O įdomu, mano mažylę dar įmanoma išmokinti nardyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 17, 15:21)
O įdomu, mano mažylę dar įmanoma išmokinti nardyti
Aš manyčiau, kad įmanoma, tik daugiau pastangų reiks, nes mažesni dar turi refleksą
Mamyės, kokias sauskelnnes patartumėt įsigyti į baseiną, kokios jums pačios geriausios
QUOTE(raketa @ 2011 03 18, 08:07)
Mamyės, kokias sauskelnnes patartumėt įsigyti į baseiną, kokios jums pačios geriausios
Mes naudojam Huggies little swimerius, bet tik tokias ir bandžiau, bet jau manau įsigyti daugkartines, tokias kaip tikros plafkės
O PAMPERS nebūna? Mes sauskelnes PAMPERSpremium naudojam, tai gal netyčia yra ir maudymuisi, aš taip HUGIESesu nusivylus O taip norisi, kad baseine mergytė jaustųsi gerai