Na štai jau antradienį lėksiu su mažąja į baseiną, tikiuosi bus smagu O gal jūs mamytės eidamos į baseiną su savo leliukai kažką papildomai pasiimat, na gal kažkada kažko pritrūkot?
QUOTE(raketa @ 2011 03 15, 18:00)
Na štai jau antradienį lėksiu su mažąja į baseiną, tikiuosi bus smagu O gal jūs mamytės eidamos į baseiną su savo leliukai kažką papildomai pasiimat, na gal kažkada kažko pritrūkot?
Pirmą kart pasiėmiau visko per daug, dabar imu tik tai ko reikia o kur eisit?
Mes eisim į Amerikos klinikas
Jei galit parašykit ką pasiimat eidama su vaikučiu į baseiną
QUOTE(raketa @ 2011 03 15, 19:50)
Mes eisim į Amerikos klinikas
Aš kažkaip gailiu babkių į BAK'o baseiną, nes gaunas kelis kart brangiau nei Antakalnį ( mokam po 10lt už vieną kartą)
Bent jau aš imu:
Vaikui - sauskelnės baseinui, sauskelnės po baseino,sudocream, merliukas, vata, tamponėliai, kremukas, prausiklis, šampūnas, rankšluostis, kepurėlė, švarūs rūbeliai (čia mano įprotis visada po bet kokių maudynių vilkt kitus rūbus)
Man - šortukai iš maudymuko, maikutė (arba tiesiog maudymukas), šlepetės, rankšluostis.
Daugiau kol kas nepamenu
O Antakalny irgi galima be siuntimo? Ir aš čia apie baseinus kai skaičiausi, tai kažkas minėjo, kad Amerikos klinikose daugiau privatumo, tai aš pagalvojau, kad ten smagiau, jaukiau... Na bet manau, kad pabandysiu dar ir Antakalny Ačiū už patarimą
QUOTE(raketa @ 2011 03 16, 07:52)
O Antakalny irgi galima be siuntimo? Ir aš čia apie baseinus kai skaičiausi, tai kažkas minėjo, kad Amerikos klinikose daugiau privatumo, tai aš pagalvojau, kad ten smagiau, jaukiau... Na bet manau, kad pabandysiu dar ir Antakalny Ačiū už patarimą
Nereikia jokių siuntimų ar pažymų, tik pirmą kart užsirašyt, kad instruktorė viską parodytų o po to eini kada nori, man tai labai patogu, nes prisiderinu prie vaiko režimo na kai daugiau privatumo aišku smagiau manau, bet man vat iš dalies patinka tai, kad Antakalny yra aplink žmonių, vaikas būna tarp žmonių, taip sakant visuomenėja
Va čia tai tikrai faina, gal man net neiti į tą Amerikos kliniką Nu dabar tai turiu nuspręstin nu net nebežinau Jei taip supratau, tai į Antakalnį aš galiu, kad ir dabar apsirengti ir važiuoti?
QUOTE(raketa @ 2011 03 16, 09:16)
Va čia tai tikrai faina, gal man net neiti į tą Amerikos kliniką Nu dabar tai turiu nuspręstin nu net nebežinau Jei taip supratau, tai į Antakalnį aš galiu, kad ir dabar apsirengti ir važiuoti?
Na ne visai nebent jums nereikia pirmo karto su instruktore, tada galit bet kada, o jei norit pirmo karto su instruktore, tada reikia pasiskambitn ir suderint laiką su jomis bet ten ilgai laukt nereikia, aš kai paskambinau, tada ir galėjo priimt o visus kitus kartus bet kada jų darbo laiku galima eiti o jei kas neaišku būna, tos instruktorės labai malonios, visada viską paaiškina o kai norėsim mokintis nardyt, sakė tiesiog jas pasikviest ir tiek
QUOTE(Arenga @ 2011 03 16, 11:26)
Na ne visai nebent jums nereikia pirmo karto su instruktore, tada galit bet kada, o jei norit pirmo karto su instruktore, tada reikia pasiskambitn ir suderint laiką su jomis bet ten ilgai laukt nereikia, aš kai paskambinau, tada ir galėjo priimt o visus kitus kartus bet kada jų darbo laiku galima eiti o jei kas neaišku būna, tos instruktorės labai malonios, visada viską paaiškina o kai norėsim mokintis nardyt, sakė tiesiog jas pasikviest ir tiek
Nu šakės kaip faina, o kaip dėl savaitgalių
QUOTE(raketa @ 2011 03 16, 10:30)
Nu šakės kaip faina, o kaip dėl savaitgalių
Savaitgaliais nedirba, bet bent jau man tai dar geriau, nes einu pirmadieniais ir ketvirtadieniais, tai gaunasi panašūs laiko tarpai, o savaitgaliais tai mes visa šeima lekiam kur nors, tai ne baseinai galvoje
Ačiū
Na man tai kolkas gaunasi tik antradieniais
Na man tai kolkas gaunasi tik antradieniais
QUOTE(raketa @ 2011 03 16, 12:34)
Optimalu lankyti yra dukart per savaitę, na bet manau geriau ir vieną nei išvis nelankyt