Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(dzenai @ 2011 02 28, 18:32)
o kodel negalima? tik del to, kad yra galimybe pazeisti? Tai nereikia kisti giliai ir tiek smile.gif

Ne del to. Del to, kad taip stumiate siera gilyn i ausi ir galite ne tik kamsti sudaryti, bet kruosciai nuvalant siera, nelieka apsaugos ir i ausyte gali skverbtis mikrobai. O siera sustabdo jos ir neleidzia patekti giliau smile.gif Va taip. Todel tas kruopstumas valant ausytes padaro meskos paslauga vaikeliui smile.gif Nevalau su krapstukais, o tiesiog su vatos tamponeliu nuvalau isorine matoma ausies dali.
Atsakyti
Na mamytės, aš dėl ausyčių valymo drįsčiau ginčytis, aš savo vyresnėliui visą laiką valau taip ausytes ir nė karto nebuo nei kamščio nei ausų uždegimo, tiesiog tai darau atsargiai ir nekišu giliai, matomą vietą išvalyti krapštuku tikrai yra patogiau nei tamponėliu, o kišti tai tikrai nereikia. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2011 03 14, 08:31)
Sveikute 4u.gif  O kur Vilijampolei? Ka reikia tureti?

Vilijampoleje tai lopselio gatveje, vaiko raidos klinikoje "lopselis". patikslintai ten kainuoja 15.50 lt. smile.gif o reikia mamytei pazymos kad neserga jokiomis uzkreciamomis odos ligomis, grybeliu, vaikui vandens pampersa, na ir sau maudymuka, tapkes ir visa kita ko gali reiketi baseine (duso zele, kempine, kremukai ir pan.) smile.gif
Atsakyti
Mamytės, turiu tokį dar vieną klausimėlį.
Kaip jūs susitvarkote po baseino su savo leliukais, aš neįsivaizduoju, kaip jūs apsiprausiat, kur dedat leliukus, gal kas padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 15, 11:03)
Mamytės, turiu tokį dar vieną klausimėlį.
Kaip jūs susitvarkote po baseino su savo leliukais, aš neįsivaizduoju, kaip jūs apsiprausiat, kur dedat leliukus, gal kas padeda g.gif

Viską darau viena. Apiprausimui yra gultukai tokiem mažiam kaip mano, aš ir galvytę išplaunu, viską padarau, na kaip maudynės gaunasi. O kai nuprausiu, aprengiu, sutvarkau jį, įdedu į auto kėdutę, kol aš susitvarkau viską. Po to pamaitinu ir keliaujam namo. Pirmą kart atrodė ir man, kad bus sunku, bet dabar paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 03 15, 12:10)
Viską darau viena. Apiprausimui yra gultukai tokiem mažiam kaip mano, aš ir galvytę išplaunu, viską padarau, na kaip maudynės gaunasi. O kai nuprausiu, aprengiu, sutvarkau jį, įdedu į auto kėdutę, kol aš susitvarkau viską. Po to pamaitinu ir keliaujam namo. Pirmą kart atrodė ir man, kad bus sunku, bet dabar paprasta.

Ačiū, nes tikrai atrodo, kad bus labai sunku, na bet tikiuosi susitvarkysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 15, 11:37)
Ačiū, nes tikrai atrodo, kad bus labai sunku, na bet tikiuosi susitvarkysiu ax.gif

Visos susitvarko, susitvarkysi ir tu mirksiukas.gif kartais parėkiam biškutį, na bet mažas vaikas yra mažas ax.gif
Atsakyti
Na, maniškė labai ramus vaikiukas, tai gal nerėks ax.gif Na bet bus kaip bus, vistiek kažkaip norisi man į tą baseiną. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 15, 13:05)
Na, maniškė labai ramus vaikiukas, tai gal nerėks ax.gif Na bet bus kaip bus, vistiek kažkaip norisi man į tą baseiną. rolleyes.gif

Norisi, tai imi ir eini mirksiukas.gif kuo anksčiau pradėsi tuo geriau ax.gif
Atsakyti
Mes uzsirasem , sia savaite eisim pirma karta smile.gif Imsim su savimi senele, viena kaz kaip bijau pirma karta, o vyras dirba.
Atsakyti
bet juk ten nera nieko baisaus smile.gif juk namuose irgi nera taip, kad istisai kazkas padetu, bet susitvarkot smile.gif beto nemanau kad atsisakys padeti, patarti kineziterapeute arba galu gale kita mamyte paziures kad vaikutis nenusiridentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaa @ 2011 03 15, 16:22)
bet juk ten nera nieko baisaus  smile.gif  juk namuose irgi nera taip, kad istisai kazkas padetu, bet susitvarkot  smile.gif beto nemanau kad atsisakys padeti, patarti kineziterapeute arba galu gale kita mamyte paziures kad vaikutis nenusiridentu smile.gif

drinks_cheers.gif pirmą kartą su manim buvo vyras, bet jis taip ir prastovėjo visą laiką (na bent pafotkino mus), nes jo paprasčiausiai nereikėjo, jis gal labiau man morališkai padėjo, nes maniau, kad bus sunku ax.gif
Atsakyti