Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

Sveiki,
turiu klausimeli, kaip Jus apsaugote savo vaikuciu ausytes nuo vandens?

Atsakyti
QUOTE(aš+jis @ 2011 02 16, 17:25)
Sveiki,
turiu klausimeli, kaip Jus apsaugote savo vaikuciu ausytes nuo vandens?

Laba,
niekaip nesaugom. Po baseino isvalom ausų krapštuku.
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 17, 05:20)
Laba,
niekaip nesaugom. Po baseino isvalom ausų krapštuku.

Ar žinot, kad su ausų krapštukais net suaugusiems negalima krapštyti? doh.gif Nu pavarot mamulės jūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2011 02 17, 17:24)
Ar žinot, kad su ausų krapštukais net suaugusiems negalima krapštyti? doh.gif Nu pavarot mamulės jūs doh.gif

Aha, as irgi visada stebiuosi, kad mamos nezino tokiu dalyku. Visos taip kruopsciai po baseino tas ausytes valo su krapstukais , net negalvodamos kad daro meskos paslauga vaikeliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 17, 17:07)
Aha, as irgi visada stebiuosi, kad mamos nezino tokiu dalyku. Visos taip kruopsciai po baseino tas ausytes valo su krapstukais , net negalvodamos kad daro meskos paslauga vaikeliui smile.gif

o kodel negalima? tik del to, kad yra galimybe pazeisti? Tai nereikia kisti giliai ir tiek smile.gif
Atsakyti
ir dar todėl, kad sierą galima nustumti toliau ir sudaryti kamštį
Atsakyti
Nuo pirmadienio eisim į Antakalnį ax.gif esam jau nemaži, bet gal nieko tokio, kad kiek vėliau pradedam g.gif
Atsakyti
Mes pradejom lanyti tik paeita savaite, mums 4 men, ejom i Baltijos Amerikos klinika tai labai patenkinti ten individualus uzsiemimai vieni bunam baseine niekas neblasko maziuko demesio, vyras gali stebeti, nes vandenyje gali buti vienas is tevu. Mes maudom vonioje su ratu tai labai patenkintas buna, bet ten buvo truputeli issigandes gal del to kad per didele erdve.
Atsakyti
Aš irgi savąją noriu pradėti vesti į baseiną ax.gif Gal galite pasakyti kainas kokias mokate už beseiną su leliuku?
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 14, 08:52)
Aš irgi savąją noriu pradėti vesti į baseiną ax.gif Gal galite pasakyti kainas kokias mokate už beseiną su leliuku?

Vilijampolei 15lt o mazyli 25lt 4u.gif čia Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 14 kovo 2011 - 08:22
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 14, 09:22)
Vilijampolei 15lt o mazyli 25lt 4u.gif čia Kaune

Sveikute 4u.gif O kur Vilijampolei? Ka reikia tureti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maskanyte: 14 kovo 2011 - 09:32
QUOTE(raketa @ 2011 03 14, 07:52)

Antakalnio poliklinikoje 25lt, Baltijos Amerikos klinikoje 40 lt
Atsakyti