Sveiki,
turiu klausimeli, kaip Jus apsaugote savo vaikuciu ausytes nuo vandens?
QUOTE(aš+jis @ 2011 02 16, 17:25)
Laba,
niekaip nesaugom. Po baseino isvalom ausų krapštuku.
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 17, 05:20)
Ar žinot, kad su ausų krapštukais net suaugusiems negalima krapštyti? Nu pavarot mamulės jūs
QUOTE(donna bella @ 2011 02 17, 17:24)
Ar žinot, kad su ausų krapštukais net suaugusiems negalima krapštyti? Nu pavarot mamulės jūs
Aha, as irgi visada stebiuosi, kad mamos nezino tokiu dalyku. Visos taip kruopsciai po baseino tas ausytes valo su krapstukais , net negalvodamos kad daro meskos paslauga vaikeliui
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 17, 17:07)
Aha, as irgi visada stebiuosi, kad mamos nezino tokiu dalyku. Visos taip kruopsciai po baseino tas ausytes valo su krapstukais , net negalvodamos kad daro meskos paslauga vaikeliui
o kodel negalima? tik del to, kad yra galimybe pazeisti? Tai nereikia kisti giliai ir tiek
Nuo pirmadienio eisim į Antakalnį esam jau nemaži, bet gal nieko tokio, kad kiek vėliau pradedam
Mes pradejom lanyti tik paeita savaite, mums 4 men, ejom i Baltijos Amerikos klinika tai labai patenkinti ten individualus uzsiemimai vieni bunam baseine niekas neblasko maziuko demesio, vyras gali stebeti, nes vandenyje gali buti vienas is tevu. Mes maudom vonioje su ratu tai labai patenkintas buna, bet ten buvo truputeli issigandes gal del to kad per didele erdve.
Aš irgi savąją noriu pradėti vesti į baseiną Gal galite pasakyti kainas kokias mokate už beseiną su leliuku?
QUOTE(raketa @ 2011 03 14, 08:52)
Aš irgi savąją noriu pradėti vesti į baseiną Gal galite pasakyti kainas kokias mokate už beseiną su leliuku?
Vilijampolei 15lt o mazyli 25lt čia Kaune
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 14, 09:22)
Vilijampolei 15lt o mazyli 25lt čia Kaune
Sveikute O kur Vilijampolei? Ka reikia tureti?
QUOTE(raketa @ 2011 03 14, 07:52)
Antakalnio poliklinikoje 25lt, Baltijos Amerikos klinikoje 40 lt