Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

O kaip ir kiek moketi reikia Antakalnio poliklinikos baseine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2010 11 24, 20:12)
O kaip ir kiek moketi reikia Antakalnio poliklinikos baseine?  4u.gif

22 lt. jei po vieną kartą perki, jei abonimentą, gaunasi gal 20 lt.
Atsakyti
o man kazkaip baisu pradet lankyt baseina velyva rudeni g.gif vis tiek pats ligu maratonas,jauciu teks palaukti velyvo pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 11 26, 21:57)
o man kazkaip baisu pradet lankyt baseina velyva rudeni g.gif vis tiek pats ligu maratonas,jauciu teks palaukti velyvo pavasario smile.gif

Baseina prasminga pradeti lankyti iki 4 men. Po to vaikas jau praranda plaukiojimo refleksa ir dar nenori mankstintis. Juk baseinas ne pramoga, o manksta. Kaip tik dabar atsirado daug naukiu su visai mazais leliukai smile.gif baseinas gerai uzgrudina vaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 27, 12:12)
Baseina prasminga pradeti lankyti iki 4 men. Po to vaikas jau praranda plaukiojimo refleksa ir dar nenori mankstintis. Juk baseinas ne pramoga, o manksta.  Kaip tik dabar atsirado daug naukiu su visai mazais leliukai smile.gif baseinas gerai uzgrudina vaika smile.gif

tai gaunas,kad jau praziopsojom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 11 28, 00:37)
tai gaunas,kad jau praziopsojom doh.gif

Klaipedoje, jei ateisi po puses metuku, taves jau nepriims, nes kinezioterapeutes sako, kad nera jau prasmes. Mes pradejome lankyti nuo 1 men. O kiti pradeda nuo 3 men. Tai matau skirtuma didziuli. Vyresni vaikai jau viska supranta ir pradeda priesintis, riekti, jeigu jiems kazkas nepatinka. Baseine apkrova didele, todel kuo mazesnis vaikas tuo geriau smile.gif Nardyti po 4 men. vaikas jau neismoks, nes refleksas dingsta. Tada jau reikia laukti kokiu 4 - 5 metuku, kai vaikas gales samoningai laikytis trenerio instrukciju.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 28, 13:12)
Klaipedoje, jei ateisi po puses metuku, taves jau nepriims, nes kinezioterapeutes sako, kad nera jau prasmes. Mes pradejome lankyti nuo 1 men. O kiti pradeda nuo 3 men. Tai matau skirtuma didziuli. Vyresni vaikai jau viska supranta ir pradeda priesintis, riekti, jeigu jiems kazkas nepatinka. Baseine  apkrova didele, todel kuo mazesnis vaikas tuo geriau smile.gif Nardyti po 4 men. vaikas jau neismoks, nes refleksas dingsta. Tada jau reikia laukti kokiu 4 - 5 metuku, kai vaikas gales samoningai laikytis trenerio instrukciju.

aciu uz info 4u.gif gerai,kad bent manksteles vis daromes
Atsakyti
Gal kuri nors buvot su kudikiu SPA/vandens parke, o ne specializuotame kudikiu baseine? Dar budama nescia buvau SPA ir maciau kaip vienas tevelis ant ranku po paprasta baseina nesiojo kokiu 3 menesiu naujagimi, po to su juo gulejo ir jacuzzi, ir vaikams skirtame baseinelyje. Vaikas atrode labai patenkintas - neverke, dairesi aplinkui...Galvoju, visai smagu butu visai seimai nueiti i spa, vienas is teveliu pirty pasikaitina, kitas su vaiku tuo metu baseine pabuda...Bet ir neramu siek tiek... g.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote kaune kur (be Mazylio) galima lankyti baseina su vaikiuku:)
man irgi butu suzinoti apie spa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edutee: 02 gruodžio 2010 - 17:28
QUOTE(Edutee @ 2010 12 02, 17:26)
Sveikutes, gal zinote kaune kur (be Mazylio) galima lankyti baseina su vaikiuku:)
man irgi butu suzinoti apie spa smile.gif

nu,kad butu spa kudikiams,tai bent kaune tikrai ner schmoll.gif o butu gerai smile.gif
Atsakyti
kodel mazylis netinka?
pediatre sake kokzkokiam lopsely yra , bet sudetingai ten...paieskokit gal rasit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 12 02, 13:44)
Gal kuri nors buvot su kudikiu SPA/vandens parke, o ne specializuotame kudikiu baseine? Dar budama nescia buvau SPA ir maciau kaip vienas tevelis ant ranku po paprasta baseina nesiojo kokiu 3 menesiu naujagimi, po to su juo gulejo ir jacuzzi, ir vaikams skirtame baseinelyje. Vaikas atrode labai patenkintas - neverke, dairesi aplinkui...Galvoju, visai smagu butu visai seimai nueiti i spa, vienas is teveliu pirty pasikaitina, kitas su vaiku tuo metu baseine pabuda...Bet ir neramu siek tiek... g.gif

Laba 4u.gif
Mums labai patiko Birštono sanatorijoj "Tulpė". Pirmą kartą buvom,kai mūsų mažyliui buvo 5mėn.Ten yra baseinas,nusileidimo takelis,jakuzi, atskiras baseiniukas vaikams su šiltesniu vandeniu. Taip pat yra pora pirčių. Ir kainos palyginus nėra didelės. Aišku nėra daug kažkokių pramogų,bet mums užteko tiek kiek buvo,nes tada nėra tokio lėkimo,kai nori viską išbandyt,o laikas spaudžia doh.gif Čia daugiau relax mirksiukas.gif
Atsakyti