Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(prilijo @ 2010 02 03, 18:45)
tiek nescios be arba  su grybeliais,tiek vaikiukai plukdomi tame paciame vandenyje.Man tas netinka. schmoll.gif

Nesupykit, bet as manau, jeigu visada galvosim tik apie blogiausia, tai tikrai tada kazka pasigausit ir, apskirtai, tuomet neverta net kojos is namu kelti, nes visur tuno pavojai ax.gif
Tiesa, pasitaisysiu del kainu, pasirodo Northway pabrango tik uzsiemimai be instruktores: 1 val. individualiai - 30 Lt, o 30 min. su instruktore - 45 Lt. Ne taip supratau administratore blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuse @ 2010 02 05, 13:22)
Nesupykit, bet as manau, jeigu visada galvosim tik apie blogiausia, tai tikrai tada kazka pasigausit ir, apskirtai, tuomet neverta net kojos is namu kelti, nes visur tuno pavojai  ax.gif
Tiesa, pasitaisysiu del kainu, pasirodo Northway pabrango tik uzsiemimai be instruktores: 1 val. individualiai - 30 Lt, o 30 min. su instruktore - 45 Lt. Ne taip supratau administratore  blush2.gif

As ne apie blogiausia galvoju, o realiai mastau: pati kai buvau nescia mane ivairios pienliges baige isvest is proto doh.gif kartais jokiu simptomu nejusdavau, o tyrimai rode, kad vel kazkokia zaraza prisikabino... blink.gif tai vat del to man irgi tas nelabai priimtina, kad nesciosios ir vaikeliai butu viename baseine schmoll.gif
Atsakyti
Mes lankom baseina nuo 2 men thumbup.gif , Kaune, Mazylio GN. Cia yra atskiras kudikiu baseinas, bet plaukioja jie su teciais ar mamom.
Atsakyti
QUOTE(Bramune @ 2010 02 10, 01:38)
Mes lankom baseina nuo 2 men thumbup.gif , Kaune, Mazylio GN. Cia yra atskiras kudikiu baseinas, bet plaukioja jie su teciais ar mamom.

Mes irgi ten pat lankome baiseną smile.gif super baseinas thumbup.gif tik vaikiukai ax.gif labai džiaugiamės kiekvienu apsilankymu 4u.gif
Atsakyti
Blin, kaip faina. Gaila kad pas mus mieste nera tokiu baseinu kudikiams. Mano Faustukui patiktu. Jis taip megsta vonioj maudytis puskentis. Idomu o i paprasta baseina galima su kudikiu eiti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 02 26, 19:19)
Blin, kaip faina. Gaila kad pas mus mieste nera tokiu baseinu kudikiams. Mano Faustukui patiktu. Jis taip megsta vonioj maudytis puskentis. Idomu o i paprasta baseina galima su kudikiu eiti ar ne?

ne i visus..i kai kuriuos ileidzia tik nuo 3metuku...bet va,mes buvom Birstone,kai buvo 5men.tai ten ileidzia.. smile.gif labai smagiai pasipliuskeno vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zino kokiomis dienomis ir kokiomis valandomis galima pliuskentis "Vandenyje"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 02 26, 19:19)

Deje negalima. Pas mus mieste irgi nera tokiu baseinu kudikiams. Mes irgi labai noretume lankyti, bet deje... As jau domejausi ir aplinkiniais miestais, kur yra baseinai, deje niekas nepriima tokiu maziukiu verysad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida114: 18 kovo 2010 - 17:37
O gal kuri girdejot apie baseinuka prie Pilaites, Vilniuje? Atrodo Villa Alicante vadinasi. Kiek girdejau kazkada, ten vanduo nechloruojamas..
Atsakyti
QUOTE(agneb @ 2010 03 18, 16:58)
Gal kas zino kokiomis dienomis ir kokiomis valandomis galima pliuskentis "Vandenyje"? g.gif

Buvau praejusia savaite nuejus i vandeni, nes zadu baseina su vaiku lankyti.
Baseina galima lankyti antradieni, treciadieni ir ketvirtadieni nuo 12 val.
Reikia tik tureti pazyma (mamai), kad gali lankyti baseina.
Atsakyti
sveiki,

mes irgi su dukra lankome baseiną Northway. Paskutiniu metu mąstau, kur reikės važinėti, kai dukrytė paaugs, bus metukų ir daugiau, nes Northway- tik kūdikiai plaukioja smile.gif . Labai būtų smagu, jeik uri mama pasidalintų savo praktika, ką darė kai vaikutis paaugo.
Tai pat, labai lauksiu atsiliepimų apie Villa Alicante.
Į "paprastą" baseiną su kūdikiu eiti netinka, nes :
1) vanduo per šaltas
2) vanduo per daug chloruotas schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 22 kovo 2010 - 12:38
sveiki, mes esam uzsirase i Mazylio (Kaunas) baseina birzelio 22 - 15 val ir birzelio 29 - 17 val ir deja negalim eiti - dar gulim Klinikose - alergija maistui..
, kam tinka laikas ir gali mums padeti pasibaigti abomenta (liko 2 kartai) ir sumoketi uz tuos kartus mums 50 lt galiu perleisti. Kreiptis i AZ

Atsakyti