Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 20, 08:01)

beje, noriu paprietarauti toms mamytems, kurios snekejo, kad antakalnio baseine antisanitarines salygos... toli grazu  schmoll.gif taip, gal ten ne euroremontas ir ne auksais sienos tviska, bet viskas labai tvarkinga ir kas svarbiausia svaru...ir labai malonios treneres dirba  thumbup.gif taigi mamytes, kurios abejoja galiu drasiai pasakyti - viskas ten kuo puikiausia  thumbup.gif

thumbup.gif , kad mazylei patiko baseinas mirksiukas.gif
Labai gerai, kad geri atsilliepimai apie antakalnio poliklinika, nes mes irgi nuo kokio spalio men. bandysim eiti i si baseina rolleyes.gif
o kiek kainuoja ? ir ar jus is antakalnio poliklinikos?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
šiandien buvom pas gydytoja, tai paklausė ar nenorėtumėm baseino palankyti. Šiek tiek nustebau, nes anksčiau nesidomėjau, kad tokie mažiukai gali basieną lankyti blush2.gif smile.gif Bet va grįžom namo, pasiskaitinėjau čia ir manau, kad tikrai eisim paplaukioti. Mano mažei 3 mėn. Mėgsta maudynes vonelėj, tai tikiuos ir baseine patiks smile.gif Tik va dar toks klausimėlis - ar mažyliai patys plaukioja prilaikomi mamyčių, ar reikia kokių pripučiamų dalykiukų galvytei prilaikyti ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viton @ 2009 09 14, 17:58)
Sveikos mamytės,
šiandien buvom pas gydytoja, tai paklausė ar nenorėtumėm baseino palankyti. Šiek tiek nustebau, nes anksčiau nesidomėjau, kad tokie mažiukai gali basieną lankyti  blush2.gif  smile.gif Bet va grįžom namo, pasiskaitinėjau čia ir manau, kad tikrai eisim paplaukioti. Mano mažei 3 mėn. Mėgsta maudynes vonelėj, tai tikiuos ir baseine patiks smile.gif Tik va dar toks klausimėlis - ar mažyliai patys plaukioja prilaikomi mamyčių, ar reikia kokių pripučiamų dalykiukų galvytei prilaikyti ir pan. smile.gif

Kiek zinau, tai mamytes prilaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip as noreciau su savo grazuole lankyti baseina, bet deja deja, kur mes siuo metu gyvename, tas neprieinama. Na gal kur ir yra koks vienas kitas baseinas, bet man kol kas apie juos nezinoma. Tad tenkinames karta per pora savaiciu maudynemis juroje. Mazylei labai labai jau patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2009 08 31, 23:02)
thumbup.gif , kad mazylei patiko baseinas mirksiukas.gif
Labai gerai, kad geri atsilliepimai apie antakalnio poliklinika, nes mes irgi nuo kokio spalio  men. bandysim eiti i si baseina rolleyes.gif
o kiek kainuoja ? ir ar jus is antakalnio poliklinikos?

dabar man atrodo 24 lt kartas.. (kadangi mokejom kartu ir uz masazus, tai vat niekaip nepamenu tiksliai).. jo, patys priklausom antakalnio p-kai.. tai vat nuejom pas neurologa, gavom siuntima pas reabilitologa, o sis israse masazus thumbup.gif
siaip faina ten.. tik nepatinka viena: kad vandens ten tik virs keliu ir visalaik susilenkus reikia vaiksciot, tai poro dar pora valandu nugara surankinta buna... doh.gif
Atsakyti
Norim eiti į baseiną Kauno vaiko raidos lopšelyje, ieškom kompanijos bigsmile.gif
Mums 6 men. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na tikrai ir man buvo naujiena, kad tokie maziukai gali eiti i baseina, bet va radau sita temele mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes uzsirasem penktadieniui i Northway centra i kudykiu plukdymo pamokele su trenere, ziuresim kaip seksis bigsmile.gif
Atsakyti
O mes lankomes nuo 1,5 menesio Mazylio gimdymo namu baseine. Ziogui patinka, pasitaiko, kad net uzmiega plaukiodamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mega_ @ 2008 04 05, 11:26)
mes lankom beveik jau metai baseina Klaipedoje ir esam labai patenkinti smile.gif telefona turejau, bet prisiskambint ten neimanoma, nes jos pastoviai su vaikuciais uzsiemusios ir neturi kada atsiliepti. tai geriau nuvaziuot ten tiesiai. reikia siuntimo is gydytojo, nes be jo nepriima. vienas kartas kainuoja 7 litai. vyresniu kaip trys menesiai vaiku nepriima.
uzsirasyt reikia is anksto ir reikia eiti tris kartus per savaite, jei namuose nera vonios, o tik duso kabina, nes vaikuti reikia pastoviai reikia mankstinti. po to kai vaikutis yra sesiu panasiai menesiu jis keliauja i didesne vonia, o dar veliau jau i normalu baseina smile.gif

ir mes lankom klaipedoj vonias kudikiam, mokejom uz pirmus tris kartus - po 15 lt (t.y. 45 lt). lankysim ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adiva @ 2009 09 27, 16:59)
Norim eiti į baseiną Kauno vaiko raidos lopšelyje, ieškom kompanijos  bigsmile.gif
Mums 6 men.  4u.gif  4u.gif

niekada apie tai negirdejau, gal galima placiau? 4u.gif mes mielai prisijungtume, galvojau apie mazyli, bet idomus ir kiti variantai smile.gif
Atsakyti
Mano draugė savo mažylį vedė į Mažylio baseiną, tai buvau užėjusi pažiūrėti - labai patiko thumbup.gif
Atsakyti