Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(mega_ @ 2007 03 14, 10:03)
Sveikutes,
savo maziuka norime vesti i baseina, taciau iskilo tokia problemele,kad nezinom ar toks isvis yra Klaipedoje.Gal kas zinot ar musu mieste yra tokia galimybe?

tikrai kazkur yra, paskaityk cia is pradziu, man atrodo mamos jau rase. mano kolege klaipediete vesdavo savo kudikeli i baseina.
Atsakyti
QUOTE(mega_ @ 2007 03 14, 11:03)
Sveikutes,
savo maziuka norime vesti i baseina, taciau iskilo tokia problemele,kad nezinom ar toks isvis yra Klaipedoje.Gal kas zinot ar musu mieste yra tokia galimybe?

Yra buvusioje 3 poliklinikoje, adresas yra Taikos pr. 76 (jei neklystu blush2.gif ) Reikia turėti gydytojo-reabilitologo siuntimą. Pediatras siunčia pas reabilitologą, o šis skiria baseiną, priima iki 3,5 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryna: 14 kovo 2007 - 17:25
Užsimaniau ir aš su savo klecku į baseiną lopšelio g. Jau rytoj pasiskambinsiu pasiklausinėt kaip ten kas, kokius popierius reik pristatyt ir minsim ir mes biggrin.gif
Atsakyti
Dekui uz informacija. Reikes mums tada jau suskubti, nes greitai jau du menesiukai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2007 03 14, 23:01)
Užsimaniau ir aš su savo klecku į baseiną lopšelio g. Jau rytoj pasiskambinsiu pasiklausinėt kaip ten kas, kokius popierius reik pristatyt ir minsim ir mes biggrin.gif

tai ką sužinojot, ko ten reikia? ax.gif
Atsakyti
Mamai pažymos iš šeimos gydytojos, kad neserga jokiom grybelinėm ligom. Ir vaikui tas spec.sauskelnes turėt.
Reikia registruotis, registruoja pirmadieniais kitai savaitei.
Papildyta:
Tiesa, registratūros telefonas 361196 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2006 06 15, 14:23)
Taip yra trenere, kuri ir nėščiąsias "treniruoja"  nestuke.gif ir gimdymus priiminėja ir vaikiukius mankština  Kadangi mes dar tik vieną kartą buvom, tai kaip tik mums papuolė toks kartas, kad tai trenerei reikėjo į gimdymą išbėgti sad.gif 2.gif
Dabar rytoj vėl važiuosim, tai jau tikiuosi, kad turėtų būti. Tada daugiau ką galėsiu parašyti  mirksiukas.gif

gal galima butu paprasyt baseino adresa?
Atsakyti
Vakar ir vel buvom "Delfinuke", tvarkele ten... Isejom is baseino ir sutikom vaiku darzelio darbuotoja, kuri sako man "siandien baseino nebus", as pasimeciau labai ir ziuriu i ja. Ji man vel "ko jus ziurit, as jums aiskiai sakau, siandien baseino nebus!". As jai sakau "mes ka tik is baseino". Ji sako "kaip tai? juk remontas ten!". As ziuriu, is tikruju ant duru kabo skelbimas, kad baseinas nedirbs nuo kovo 10 iki kovo 30 dienos, nes bus keiciami langai. Juokingiausia, kad pirma karta apsilankeme kovo 12 diena, ir is musu paeme 40lt uz menesi pati darzelio direktore ir apie remonta net neuzsimine doh.gif
Taip ir nesupratau, kaip dabar, galima lankyt, ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavidvake: 17 kovo 2007 - 09:53
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 16, 18:52)
gal galima butu paprasyt baseino adresa?

cia manau sneka vyksta apie skroblu 3 baseina, cia mokykloj tas baseinas.
Mamu ir vaiku maudynes vyksta penktadieniais nuo 10- iki 12 val, tik tuo metu yra jurga kuri veda mankstas neshtukems ir rodo kaip mazius plukdyt.
svarbu tureti vaikui spec kelnytes , ju buna pirkti mazylio pasaulyje, kotrynoj, arba su spec pampersais, kad neprikakotu i baseina smile.gif)
kaina tik suaugusiems, tai jei yra didesniu vaiku galima atsivest nors ir sesis, mokesi tik uz suaugusi t.y. 12 lt.

o va cia yra ikelta nuotraukos, tik neilgam, kaip mes smaginames smile.gif)

http://www.vaikas.lt..._nuotraukos.htm

pirmiausia maudom vaikus, jei lialius mazas, pamaitinam ir i neshyne, greit pupuliai uzmiga ir dar galima pacioms pasportuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 17 kovo 2007 - 14:28
QUOTE(Vilka @ 2007 03 17, 14:26)
cia manau sneka vyksta apie skroblu 3 baseina, cia mokykloj tas baseinas.
Mamu ir vaiku maudynes vyksta penktadieniais nuo 10- iki 12 val, tik tuo metu yra jurga kuri veda mankstas neshtukems ir rodo kaip mazius plukdyt.
svarbu tureti vaikui spec kelnytes , ju buna pirkti mazylio pasaulyje, kotrynoj, arba su spec pampersais, kad neprikakotu i baseina smile.gif)
kaina tik suaugusiems, tai jei yra didesniu vaiku galima atsivest nors ir sesis, mokesi tik uz suaugusi t.y. 12 lt.

o va cia yra ikelta nuotraukos, tik neilgam, kaip mes smaginames smile.gif)

http://www.vaikas.lt..._nuotraukos.htm

pirmiausia maudom vaikus, jei lialius mazas, pamaitinam ir i neshyne, greit pupuliai uzmiga ir dar galima pacioms pasportuot

O nuo kokio amziaus vaikiukus galima vestis? Gal yra koks telfonas pasiteiravimui???
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2007 03 17, 23:29)
O nuo kokio amziaus vaikiukus galima vestis? Gal yra koks telfonas pasiteiravimui???

na triju savaiciu tai tikrai esu macius kad plukdino, jaunesniu nemaciau, dazniausiai atsinesha vaikus mamos, nes nevisi teciai gali ateit per penktadienio vidudieni, o po gimdymo, pati supranti , kad neishkart gali pati maudytis, tai` taip ir gaunasi , kad apie menesi kudykiui buna kai startuoja arba veliau aishku
Papildyta:
cia tos mokyklos telefonas, jiems pasiskambink- pasakys baseino tel, nes ash tai nezinau arba per 118 gali paklaust, cia mokyklos kontaktai:

Vilniaus Gerosios Vilties vidurinė mokykla
Skroblų g. 3, 03138 VILNIUS Įm. kodas: 190004615
Tel.: 85 2336449

Atsakyti
[COLOR=blue] [FONT=Times] [SIZE=7] o gal kas zino kur nors naujamiescio apilynkese yra 11 metu mergaitei baseinas??? g.gif blush2.gif unsure.gif
Atsakyti