Sveikos. Nors vestuves tik vasara, bet jau ziurinejuos suknele. Ir pastebejau, kad man labai grazu butu ne balta, bet sidabrine vestuvines sukneles spalva. Ka jus manote apie tokia nuotaka? Kokios spalvos suknele pacios rinkotes ar rinktumetes? Kur patartumete tokiu ieskoti? Ar salonai siulo tik standartines ar ivairesnius variantus?
QUOTE(isadora004 @ 2013 11 18, 00:34)
Sveikos. Nors vestuves tik vasara, bet jau ziurinejuos suknele. Ir pastebejau, kad man labai grazu butu ne balta, bet sidabrine vestuvines sukneles spalva. Ka jus manote apie tokia nuotaka? Kokios spalvos suknele pacios rinkotes ar rinktumetes? Kur patartumete tokiu ieskoti? Ar salonai siulo tik standartines ar ivairesnius variantus?
Bent jau man nepatinka akinamai baltos, pati ziurineju sampanines, ivory ir pan. O jei tau patinka sidabrine, tai kodel gi ne

O as prisipazinsiu, visada norejau akinanciai baltos, kol neuzsidejau ivory spalvos.
Tai ir issirinkau suknute ivory spalvos, su auksiniai pasiuvinejimais
O ir vestuviu spalvos iskart buvo isrinktos 
Bet manau kad kiekviena nuotaka turi daryti taip kaip nori, vienos gal nori rozines sukneles vestuvems, kitos baltos, trecios sampanines ir t.t

Bet manau kad kiekviena nuotaka turi daryti taip kaip nori, vienos gal nori rozines sukneles vestuvems, kitos baltos, trecios sampanines ir t.t

QUOTE(isadora004 @ 2013 11 17, 23:34)
aš neįsivaizduoju kaip Jūs su ta sidabrine atrodysite. nu gal

QUOTE(Lindos @ 2013 11 18, 11:31)
O as prisipazinsiu, visada norejau akinanciai baltos, kol neuzsidejau ivory spalvos.
O ir vestuviu spalvos iskart buvo isrinktos 

Sveiki, mano vetsuvės irgi bus vasarą, jau pradėjau galvoti apie suknelę.... Ką 100 proc. nusprendžiau, tai tik tai, kad tikrai siūsiuosi, o ne nuomuosiu... O kokio modelio norėčiau, tai net neįsivaizuoju. Planuoju pravažiuoti suknelių nuomos salonus, išsimatuoti nors ir šimtą suknelių ir radusi tinkamą savo figūrai modelį ją pasisiūti. Kaip sukneles rinkotės Jūs?

Dabar sakykite, Lindos, kokia ta "ivory" spalva?? bandžiau pa'googl'inti, bet nieko konkretaus taip ir nesuradau....
Kadangi su būsimu vyru esame kartu jau virš 6 metų, tai manau balta suknelė nėra tai ko norėčiau ir kas tiktų.... Sudomino ta "ivory" spalva.
isadora004 - sidabrinė vestuvinė suknelė - drąsus žingsnis...

cityangelIvory - tai daugiau pieno baltumo spalvyte, nera sniego baltumo
nelb kitaip moku paaiskinti, tik galiu imesti viena suknute kuria matavausi, modelis tas pats tik spalvos kitokios, ir pamatysit kaip skiriasi.
Aisku tai ne ta manoji sunkute
Kaireje- Ivory(pieno baltumo), desineje- sniego baltumo
http://www.part.lt/i...98f54e7d751.jpg

QUOTE(Lindos @ 2013 11 18, 23:01)
cityangelIvory - tai daugiau pieno baltumo spalvyte, nera sniego baltumo
nelb kitaip moku paaiskinti, tik galiu imesti viena suknute kuria matavausi, modelis tas pats tik spalvos kitokios, ir pamatysit kaip skiriasi.
Aisku tai ne ta manoji sunkute

Supratau, ačiū.

Ta ivory visai gražiai atrodo, net gi gal gražiau už sniego baltumą

Jau matai, kaip man bus sunku su suknelės išsirinkimu

QUOTE(cityangel @ 2013 11 19, 23:24)
Supratau, ačiū.

Aš niekuomet nesirinkčiau sniego baltumo suknelės. Ivory, šampaninę, pieno baltumo - taip. Bet balta kaip sniegas suknelė man asmeniškai yra nelabai gražu
QUOTE(Malvinija @ 2013 11 20, 14:40)
Aš niekuomet nesirinkčiau sniego baltumo suknelės. Ivory, šampaninę, pieno baltumo - taip. Bet balta kaip sniegas suknelė man asmeniškai yra nelabai gražu
Zinokit dabar as jums pritariu.

QUOTE(gupija2013 @ 2013 11 20, 18:18)
Buvau su fotografe susitikus, parodė nuotraukas tai vienareikšmiškai esu už pieno baltumo, dramblio kaulo ar ivory spalvą, bet tik ne tą mėlynai baltą. Ji nuotraukose mėlynuoja! Dar sakė atkreipti dėmesį, kad ir jaunikio marškiniai būtų tokios pat spalvos kaip suknelė. manau tiesos yra 

Per draugų vestuves man atrodo, kad jaunoji buvo su ta ivory spalvos suknele, tai jie labai daug vargo, kol rado jaunikiui tokios pat spalvos marškinius ir kaklaraištį..

QUOTE(gupija2013 @ 2013 11 20, 19:18)
Buvau su fotografe susitikus, parodė nuotraukas tai vienareikšmiškai esu už pieno baltumo, dramblio kaulo ar ivory spalvą, bet tik ne tą mėlynai baltą. Ji nuotraukose mėlynuoja! Dar sakė atkreipti dėmesį, kad ir jaunikio marškiniai būtų tokios pat spalvos kaip suknelė. manau tiesos yra 

as taip pat atkreipiau demesi, kad visiskai balta suknele nuotraukose atrodo labai nekaip