Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

Sveikos,
kazkaip atradau jusu tema ir uzsikabinau - atsisiunciau visa kruva jusu rekomenduotu knygu... ax.gif
Na ir kazkaip uzsimaniau atsiliepimus palikti

QUOTE(Jurzole @ 2014 01 20, 23:13)
Siuo metu skaitau Dinos Rubinos "Belaja golubka Kordovy", irgi is to paties saltinio. Labai patinka  thumbup.gif

Rubinos perskaiciau daug, Belaja golubka Kordovy is tikruju viena labiausiai patikusiu. Dar dideli ispudi paliko Sindrom Petrushki (gal del to, kad tai buvo pirma sios autores perskaityta knyga?..) ir Pocerk Leonardo - gerai skaitosi, idomus siuzetas 4u.gif

Is neseniai perskaitytu Rensom Rigs - Doms strannyh detej. Siaip nem,egstu fantastikos visiskai, bet si karta uzsikabinau, gerai skaitosi, kol nepabaigiau, nieko daryti negalejau.

Buvo atsiliepimas apie Jodi Picoult. Perskaiciau beveik viska - prie idomiu knygu galiu priskirti tik kelias - Mano sesrs globejas, Hrupkaja dusha, Zhestokie igry. Visos kitos didelio ispudzio nepaliko, na gal dar 10 ratas. Ten idomiai issirutuliuoja, kaip iszaginima mato abi puses, ir ar jis buvo...
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 01 21, 09:23)
Sveikos,

Pocerk Leonardo - gerai skaitosi, idomus siuzetas  4u.gif

Is neseniai perskaitytu Rensom Rigs - Doms strannyh detej. Siaip nem,egstu fantastikos visiskai, bet si karta uzsikabinau, gerai skaitosi, kol nepabaigiau, nieko daryti negalejau.

Labas smile.gif

Radai šitą parsisiųst? bigsmile.gif Gal gali parodyti kur? Ieškojau jos ir neradau doh.gif

Ši man irgi visai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 01 21, 10:28)
Labas smile.gif

Radai šitą parsisiųst? bigsmile.gif Gal gali parodyti kur? Ieškojau jos ir neradau doh.gif

Pocherk Leonardo? Ne, sia turejau popierine... siaip visa Rubina turejau popierine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 01 21, 09:32)
Pocherk Leonardo? Ne, sia turejau popierine... siaip visa Rubina turejau popierine smile.gif

Aišku. Gaila verysad.gif
Atsakyti
Visai įdomi diskusija apie literatūrinį ir kultūrinį kanoną
http://www.bernardin...-kanonas/112977
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2014 01 20, 22:37)
Zadejo man ryt "Paskutine stotis" paskolint apie Tolstoju.

Mano akimis, labai silpna ir skysta ax.gif
Ne užsienio rašytojams apie didžius Rusijos žmones rašyt schmoll.gif
Nepagauna rusų dvasios, neperteikia tikroviškai..L.Tolstojus įdomi ir stipri asmenybė buvo, apie jį išvis nelengva turėtų būt parašyti gerą romaną ax.gif

Greit perskaitysit ir nustebsiu, jei nenuvils biggrin.gif

Visiškai ne į temą..
Man jūsų nick'as labai geras biggrin.gif Visąlaik gera nuotaika aplanko pamačius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 20, 22:01)
Mergės,parsitempiau iš biliotekos S.Becket Įrašyta kauluose.Ar aš galiu ją pradėt skaityt,ar vis tik pirmiausiai tos Mirties chemijos ieškot  g.gif ?

Ir M.Stepnova.Lazario moterys.Puiki knyga,iš tiesų,labai puiki  wub.gif ...

skaityk smile.gif

Lazario moteris ir aš parsinešiau.
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2014 01 21, 08:23)
.. užtat pagaliau atėjo rezervuota "Lazario moterys", kurios turbūt 3 mėn. laukiau  smile.gif

įdomiai su tom rezervacijom. Tapino 'Vilko valandą' kai rezervavau, mano bibliotekoj tik vienas žmogus eilėj buvo, užtat, pvz, Antakalnio - net vienuolika.
Ir dar paskutiniu metu pastebėjau, kad kai kurių naujų knygų neleidžia rezervuot, nors jos bibliotekoj tikrai yra. Rašo, kad užsakymas negalimas. O kelis kartus nuėjusi tokias radau lentynoj padėtas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 12:26)
kai kurių naujų knygų neleidžia rezervuot, nors jos bibliotekoj tikrai yra. Rašo, kad užsakymas negalimas. O kelis kartus nuėjusi tokias radau lentynoj padėtas.

susidraugauk su bibliotekininkėm ir knygas visada gausi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 21, 12:26)
Papildyta:
įdomiai su tom rezervacijom. Tapino 'Vilko valandą' kai rezervavau, mano bibliotekoj tik vienas žmogus eilėj buvo, užtat, pvz, Antakalnio - net vienuolika.
Ir dar paskutiniu metu pastebėjau, kad kai kurių naujų knygų neleidžia rezervuot, nors jos bibliotekoj tikrai yra. Rašo, kad užsakymas negalimas. O kelis kartus nuėjusi tokias radau lentynoj padėtas.

man irgi visko būna. manojoj "saldainių parduotuvėj" porąkart per metus užlūžta rezervavimo sistema, tada kurį laiką nieko negalima rezervuot, o po to viską tenka rezervuot iš naujo, aišku, eilės persikeičia.
o taigis rezervuoja toj bibliotekoj, kuri arčiau namų/darbo, juk nevažiuosi per visą miestą dėl vienos knygos, geriau jau luktelt ir vietoj pasiimt.
rezervacija internetu man buvo tikras atradimas kitaip naujų knygų visai nematyčiau biggrin.gif

kažkada turėjau priešingą situaciją, rezervavau naują knygą, o nuvykus į biblioteką, man pasakė, kad knyga jau įtraukta į registrą, bet realiai dar negauta...
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 01 21, 13:07)
susidraugauk su bibliotekininkėm ir knygas visada gausi wink.gif

tai kad ir taip užtenka skaitymo smile.gif O tokių draugų jos ir taip, manau, daug turi..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 21, 12:33)
Greit perskaitysit ir nustebsiu, jei nenuvils biggrin.gif

Visiškai ne į temą..
Man jūsų nick'as labai geras biggrin.gif Visąlaik gera nuotaika aplanko pamačius thumbup.gif

sedziu ir sypsausi - smagu, kai galima pakelti nuotaika vien nick'u smile.gif

Mano pernai metu issukis buvo Ana Karenina. Ilgai ruosiausi perskaityt, pernai prisiverciau ( na prisivertimas buvo tiesiog pradeti, skaitosi gi lengvai mirksiukas.gif ). Ir zinot visiskai kita nuomone nei pries 20 metu, kai reikejo rasyti protinga rasyni mokykloje... Mano paaugles ir dabartines manes, turincios vaiku, nuomones visikai skiriasi smile.gif Labai idomu pazvelgti i ta pati kurini sukaupus siokia tokia gyvenimo patirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 01 21, 10:28)
Labas smile.gif

O Tau būtinai skaitomo varianto reikia? Jei tiktų audio, čia yra wink.gif :Počerk Leonardo

Perklausiau A. Perez-Reverte "Flamandų meistro paveikslas". Ir vėl detektyvas rolleyes.gif , bet netipinis. Šachmatų, meno, o jau tik paskui detektyvo gerbėjams. Toks itin inteligentiškas ir estetiškas biggrin.gif Patiko.
Dar perskaičiau G. Orwelo "Lapok, aspidistra". Pagal aprašymą maniau, kad žiovausiu ir vos įveiksiu. Iš tiesų taip ir turėjo būti. Bet vat Orwelas sugeba tą nykybę, tuos nebrendylos prieštaravimus sau pačiam pateikti taip, kad skaičiau, krizenau ( suprantu, reakcija turbūt neadekvati, bet tokia jau ji buvo...) ir visai nenuobodžiavau. Gėris.
Atsakyti