QUOTE(Aimma @ 2014 01 19, 12:16)
Niekad nebūčiau patikėjus, kad tau, daugiau skaitančiai sielovados literatūrą/lektūrą, gali patikti Bukowskis

Labai geras atsiliepimas, norėčiau pasirašyti po kiekvienu žodžiu

. Beje, perskaičius šią knygą irgi norėjau pasikalbėti su autoriumi ir lygiai taip pat suvokiau, kuo visa tai pasibaigtų. Tik aš greičiausiai vienam kartui būčiau pasirašius

Beje, man žiauriai patiko epizodas aviacijos šventėj...
Žinai, netikintis jaunas bičiulis rašytojas, žurnalistas, girdėjęs bičiulių komentarus apie Bokowkski, man sakė iš principo jo neskaitys dėl savo pažiūrų, požiūrio, tai aš jam net į facebooką žinutę parašiau, kad vis tik jis paskaitytų, jei bus proga, bet neatrašė

O aš, tikinti, skaičiau ir nesikeikiau

Tai rodo, kokia nuodėminga mano prigimtis

O jei rimtai, nepasiekiau dar tokio lygio, kad drausčiau sau skaityti bet kokią literatūrą, kuri mane sudomino, nors kunigas paprieštarautų mano veiksmams. Kuo labiau bėgi, tuo labiau puola, tad aš nebėgu nuo nieko, turiu savo įstikinimus ir stengiuosi jų laikytis, savo vertybes, bet tai nereiškia, kad negaliu pasižiūrėti į kitų gyvenimus, mąstymą, meno kūrinius. Esu nepataisoma knygomanė, mane domina beveik viskas, išskyrus prastą literatūrą. Ir vis tik dar detektyvo neskaičiau

Šiaip, vertinant iš meno pusės, detektyvai ir siaubo literatūra, filmai yra žemiausio lygio, bet aš nežiūriu siaubiakų ir neskaitau detektyvų tikrai ne dėl to, nesu snobė ar rafinuota intelektualė, toli gražu, tiesiog manęs netraukia, nėra laiko skaityt bet ką, labiausiai patinka stiprios dramos (apie filmus), knygos taip pat patinka panašios, nors be gero humoro ir ironijos tikrai būtų nekas. Tačiau po jūsų įdomių pasisakymų detektyvų tema, aš vieną įsirašiau į sąašą ir galbūt perskaitysiu:)