Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

Vau lotuliukas.gif kokia graži ceremonija lotuliukas.gif Širdingai dėkoju ir taip pat sveikinu kitas nugalėtojas. Ir, žinokit, sakysiu kalbą!
Gavus apdovanojimą apėmė dvejopi jausmai. Iš vienos pusės pasijaučiau lyg gavus pagrindinį prizą už, tarkim, režisūrą, iš kitos - situacija priminė artėjančią knygų mugę: nelabai yra iš ko rinktis, mažai kas berašo. Tų savo įspūdžių apie knygas jokiu būdu nelaikau recenzijomis (nors, nesikuklinsiu, šautuvą įrėmus į pakaušį parašyčiau ir tikrą recenziją), turbūt pusę atsiliepimų rašydama iš naujo pakeisčiau. Tie mūsų atsiliepimai subjektyvūs, juose didelę reikšmę turi nuotaika, prieš tai skaityta knyga, kiti atsiliepimai, pagaliau, mėnulio fazės mirksiukas.gif Bet taip aš visada supratau šio forumo esmę ir prasmę. Dar kartą visoms dėkoju už garbingą apdovanojimą (daug kartų nusilenkiu)
Panos, kaip norėčiau su jumis išgerti tikro, nevirtualaus, šampano...
Atsakyti
Aciu uz puikia ceremonija smile.gif Ziuriu, pradejau maziau plepeti Gaila gaila. Pasistengsiu pasitaisyti. Zinoma, plepeti stengsiuosi i tema ar bent jau apie diskursus cool.gif Nuosirdus sveikinimai statuleliu vertosioms clap_1.gif
Pasiguosiu, kad jusu sugundyta pradejau Bangkok 8 ir labai uzkabino. O man siuo metu sesija. Ech... Idomi aprasoma aplinka, o ypac tailandiecio policininko mastymas. Kelis kartus skaciau ta vieta, kai jis stebi FBI detektyve valgancia ledus ir vos suvaldo pasibjaurejima (nes valgo viena ir nepasiulo), o ji mano, kad jis bijo valomo ginklo bigsmile.gif Ir tas jo naturalus mastymas apie reinkarnacijas... Zodziu, aciu uz rekomendacijas. Ryt paskutinis egzaminas, tai tikiuosi vakara praleisti smagiai Bangkoke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2014 01 15, 23:18)
Kad garbingi svečiai neišalktų, pradedame nuo užkandžių:
2013 metus (...)
Metų temų kūrėja: klopedija (kūrė visas 2013 metų mūsų temas)

Metų paparazzi: klopedija, už nepailstantį knygių susitikimų Kaune fotografavimą

Metų klubo aktyviausiųjų dešimtukas (skliausteliuose žinučių skaičius ir vieta 2012 metų dešimtuke):
1. klopedija (223 žinutės; pernai nr.1)
Ačiū už peną sielai ir kūnui! aciuks.gif Buvau alkana. hihihi.gif
Perfrazuojant: viskas tiesa, nes jau parašyta. thumbup.gif lotuliukas.gif
Pirmą ir trečią pozicijas galiu užleisti, bet antrosios nea... schmoll.gif Niekada. Nes tai yra malonus jaunystės reliktas. lotuliukas.gif

Dėkoju Heliantai aciuks.gif, mano Mamai, SM ir visiems, visiems, kas rašo, nes jų dėka galiu skaityti ir džiaugtis. 4u.gif biggrin.gif
Taip pat dėkoju mūsų knygų skaitytojų klubo bendruomenei, nes čia semiuosi minčių, jaučiu toleranciją savo iškrypusiam skoniui ir paprasčiausiai maloniai atsipalaiduoju. aciuks.gif

Dabar kviečiu nusiaubti rūsį mirksiukas.gif lotuliukas.gif http://decanter.medi...d/champagne.jpg
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 01 16, 16:10)
Jau dabar drasiai galiu tau pasakyti, jog neimk sios knygos i rankas, lygiai taip pat jos nerekomenduoju ir saintlinai

ačiū už perspėjimą 4u.gif Turėjau aš ją minty, bet dabar išmesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2014 01 16, 19:33)
Panos, kaip norėčiau su jumis išgerti tikro, nevirtualaus, šampano...
Kas trukdo? biggrin.gif
Aimma, ar nesiskelbei, ar neužfiksavau?.. Iš kurio esi pasviečio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 01 16, 21:52)
Kas trukdo?  biggrin.gif
Aimma, ar nesiskelbei, ar neužfiksavau?.. Iš kurio esi pasviečiog.gif

Iš gilios Žemaitijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2014 01 16, 20:33)
Iš gilios Žemaitijos  schmoll.gif
Tai gal kada susiruoštum į Kauną? g.gif Padarytume "spešl" mett`ą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš atskubėjau į Oskarų vakarėlį smile.gif Visas sveikinu, linkiu nuostabių skaitymo metų wub.gif

O mano foto nuotrauką ištrynė, gavau žinutę tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimma @ 2014 01 16, 21:33)
Iš gilios Žemaitijos  schmoll.gif

Įdomu, kur ji tokia gili, aš vis būnu joje kaskart, ten mano šaknys, namai wub.gif
Atsakyti
Atsiprašau. Čia jau mano kaltė... verysad.gif

Nedalyvavusi tuose konkursuose, neįsigilinau į taisykles... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 01 16, 22:00)
Atsiprašau. Čia jau mano kaltė...  verysad.gif

Nedalyvavusi tuose konkursuose, neįsigilinau į taisykles...  verysad.gif  blush2.gif

Ir aš nedalyvavusi, suprato, kad netyčia taip išėjo, bet taryba nusprendė ištrinti smile.gif

Niekas nekaltas, aš pati turėjau taisykles iki galo perskaityti, patingėjau blush2.gif

Tiksliau, pirma papliurpiu, po to skaitau taisykles biggrin.gif

Ačiū Forget už rūpestį, po mano pasiviešinimo ji man AŽ parašė, paprotino,bet buvo vėlu, negalėjau ištrinti savo ankstesnės žinutės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 16 sausio 2014 - 21:04
QUOTE(klopedija @ 2014 01 16, 21:00)
Atsiprašau. Čia jau mano kaltė...  verysad.gif

aukštyn nosį, paparaci mirksiukas.gif Užtat man priminei gerą foto, pati jau seniai pamiršusi buvau, kad tokią turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 16, 21:07)
aukštyn nosį, paparaci  mirksiukas.gif  Užtat man priminei gerą foto, pati jau seniai pamiršusi buvau, kad tokią turiu  biggrin.gif
Ir Tu trink šitą žinutę doh.gif
Atsakyti