Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(ineciuxxx @ 2013 11 16, 09:15)
Sveikos mergaites, kas  naudojate sias sukytes ar tikrai gerai sukuojasi, gavau, pabandziau tai dar labiau suveliau megztuka  biggrin.gif
http://www.amazon.co...=A1VAOWZNDCV6C6

Man nelabai patiko sios sukytes,ypac nepatariu sukuoti merinuku nes patempsit siuliukus doh.gif
Vis del to man pats paciausias yra burbuliuku nuemejas elektrinis,vat ten tai geris thumbup.gif
Viens du ir megztukas kaip naujas,o su tom sukytem tik zaidimas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 16 lapkričio 2013 - 09:40
QUOTE(InOut @ 2013 11 16, 09:30)
Labas rytas, as vakar "darbavausi"- vyro megztini valiau, tai super!!!!! Nezinau, visus susivelimus nuemiau. O jums pukas koks liko?

kaip naudojamas? tiesiog juo brauki?
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 11 16, 10:30)
Labas rytas, as vakar "darbavausi"- vyro megztini valiau, tai super!!!!! Nezinau, visus susivelimus nuemiau. O jums pukas koks liko?

Merinuka valete? Man velia pati audini kuo daugiau sukuoju tuo daugiau matosi, kad susiveles g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 15, 22:22)
Siaip ne taip pavyko iamzinti Beaded Chambray. Nors irgi nelabai kas matosi  blush2.gif
O vat oversized megztukas niekaip i kadra netelpa  doh.gif Reik fotografo butinai  smile.gif

user posted image

Puikiai bigsmile.gif otie blizgiai klijuoti ar prisiūti? g.gif

Dar klausimukas, įsižiūrėjau megztuką, bet sudvejojau dėl dydžio Kas galit pamatuoti S per pažastukus ramybės būsėnoje? g.gif Galvoju, gal netyčia pardavėjai pasitaikė sumaišytas dydis (etiketė)?

user posted image

Ačiū už kas nepatingės atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 11 16, 10:54)
Puikiai  bigsmile.gif  otie blizgiai klijuoti ar prisiūti?  g.gif

Kiek ziurinejaus i siuos marskinukus tai tie angeliukai prisiuti, beje, Enura, koks dydis cia pas Tave? Man jie balai grazus, bet visgi susilaikiau, nes reiktu skalbti rankom ir kaip kazkas rase, gali tie angeliukai prisikabinti tarkim uzsidejus palta.. zodziu ne man blush2.gif bet labai grazu wub.gif dairausi i paprastus dzinsinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 11 16, 10:54)
Puikiai  bigsmile.gif  otie blizgiai klijuoti ar prisiūti?  g.gif
Dar klausimukas, įsižiūrėjau megztuką, bet sudvejojau dėl dydžio Kas galit pamatuoti S per pažastukus ramybės būsėnoje? g.gif Galvoju, gal netyčia pardavėjai pasitaikė sumaišytas dydis (etiketė)?

user posted image

Ačiū už kas nepatingės atsakyti  4u.gif

Jis padidintas. Turejau atsisiuntusi Sd su 89/74 as jauciausi kaip suL d megstuku.
Tikiuosiu Crew nebus atsaukes mazesnio uzsakyma... blink.gif

Kad kiek turiu blizgiu is Crew, dbr man ju ERA, tai visi - siuti. Taip, kad, jiem atsibodus, bus galima drasiai nukarpyti siuliukus ir tureti paprastesni varianta. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 16 lapkričio 2013 - 10:07
Ačiū už atsakymus smile.gif

Dėl to megztuko, tai dabar aišku, nes pirma mintis buvo, kad gal etiketės supainiotos pasitaikė 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 11 16, 10:53)
Merinuka valete? Man velia pati audini kuo daugiau sukuoju tuo daugiau matosi, kad susiveles  g.gif

As su sukutemis nubraukiu didziuosius burbulus, o po to su elektriniu nuemeju praeinu dar ta likusi susivelima. Bet taip stipriai suvelti buna tik sunaus merinukai, o manieji tai paprasciau ir greiciau elektriniu praeiti.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 15, 21:12)

o vat man irgi idomu ar gavot kas nors is ankstesniu uzsakymu kai buvo crew daug senienu padaves  g.gif

Cia seniau kai buvo didysis papildymas, pirkau viena megztuka is senienu - gavau deveta doh.gif Manau labai realu daznai tas senienas sumedziotas gauti devetas ar su defektais, nes cia suplaukia viskas is grazinimu... unsure.gif

Gyte, swingas labai graziai wub.gif O realiai jis labiau zalias ar turkio spalvos?
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 11 16, 11:15)
Sveikos mergaites, kas  naudojate sias sukytes ar tikrai gerai sukuojasi, gavau, pabandziau tai dar labiau suveliau megztuka  biggrin.gif
http://www.amazon.co...=A1VAOWZNDCV6C6

Man taip pat tik sugadino megztuka, aciu dievui, kad ne visa, o tik nedideli ploteli, bandysiu taisyti ta vieta su kazkuo kitu. Bet man tos sukutes labai gerai nueme pumpuriukus burbuliukus nuo paprasto treningo (dzemperio), nesugadino audinio, tai panaudosiu jas vaiku treningu nupumpuravimui.
Atsakyti
Siuvineti marskinukai daug dydziu 4u.gif
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti