Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

Gyte, labai grazi spalva. As rymojau prie sios spalvos swingo, bet gali man nelabai tikti modelis del auksto ugio o ir su dydziu visai neaisku biggrin.gif bet ant jusu taip graziai atrodo, kad jauciu ir as uzsakyma pagaliau nusiusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 15, 14:09)
O koki imt? 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 14:23)
Mane zavi jusu optimizmas biggrin.gif Galvociau apie koki 4 gal.

Oi, 4 tikrai nereikia. Čia, kaip suprantu, liemuo 70, klubai 90. Pagal klubus tai 0 reiktų. Dėl liemens gal 2... Šiaip man su 68-90cm 0 dydis idealiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 15, 15:09)
O koki imt? 4u.gif

0 manau

QUOTE(Gyte66 @ 2013 11 15, 15:44)
Na, nė viena nesirodo, tai įmetu trumpam. Apšvietimas prastas, tai kad aiškiau dėl spalvos būtų užsimečiau kartu su sijonuku retro jade spalvos (čia ne derinys, jeigu ką  smile.gif) Man pačiai geriausiai tinka prie skinny džinsiukų.

Gražu bigsmile.gif gal ir man antro reikia g.gif nes savo pirkau kai dar ne sale buvo, dabar toks pigus gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 15 lapkričio 2013 - 17:22
QUOTE(Parachutes @ 2013 11 15, 17:58)
Gyte, labai grazi spalva. As rymojau prie sios spalvos swingo, bet gali man nelabai tikti modelis del auksto ugio o ir su dydziu visai neaisku biggrin.gif bet ant jusu taip graziai atrodo, kad jauciu ir as uzsakyma pagaliau nusiusiu ax.gif

Tikrai idomu ar aukstaugem jis tiktu. Pvz: su 178 cm ugiu kaip atrodytu? Gal kas turipanasaus ugio ta swinga ir galetu pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 15:23)
Mane zavi jusu optimizmas biggrin.gif Galvociau apie koki 4 gal.

Nemanau, kad tokio didelio reikia ax.gif Galvociau apie 0 ar max 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2013 11 15, 16:44)
Na, nė viena nesirodo, tai įmetu trumpam. Apšvietimas prastas, tai kad aiškiau dėl spalvos būtų užsimečiau kartu su sijonuku retro jade spalvos (čia ne derinys, jeigu ką  smile.gif) Man pačiai geriausiai tinka prie skinny džinsiukų.
user posted image
Faina ta spalva ir pats megztukas, būkit ramios laukiančios  4u.gif  Nebent toks platus modelis išvis kam nepatinka ar tokio nesitikėjo  smile.gif
Elle, aš tamsiaplaukė  4u.gif

oij, labai gražu. MIelai ir su sijonu taip nešiočiau

mane irgi domina aukštam ūgiui kaip jis g.gif
Atsakyti
Merginos, mano ūgis 1,72 cm, swingas XS dydžio 4u.gif
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 15, 18:22)
gal ir man antro reikia  g.gif  nes savo pirkau kai dar ne sale buvo, dabar toks pigus gaunas  biggrin.gif

thumbup.gif superinė moteriška logika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 15:23)
As skalbiu, turiu kriuta skalbykle su kriutom programom, vilnos programa turi patenta, kad mol isskalbia taip pat saugiai kaip rankomis.

pasidalinkit kokia cia tokia kriuta g.gif ir man reikia jcrew rubams skalbti kriutos biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Gyte66 @ 2013 11 15, 15:44)
Na, nė viena nesirodo, tai įmetu trumpam. Apšvietimas prastas, tai kad aiškiau dėl spalvos būtų užsimečiau kartu su sijonuku retro jade spalvos (čia ne derinys, jeigu ką  smile.gif)

nagi labai grazu ir netgi su pencil visai idomiai atrodo 4u.gif o koki dydi kitu megztuku perkat is crew? sito emet toki pati ar mazesni?
Papildyta:
o as dar siandien dziaugiuosi situo megztuku
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp

pagaliau nors vienas is crew, kuris uzpakali dengia smile.gif ir vis tik man laaabai patinka crew merinukai, nedaug prastesni uz kasmyrus tongue.gif siltas, minkstas. Na stilius toks tikrai oversized sio megztuko, bet man labai prilipo wub.gif Pirkau XS dydi ir nei didesnio nei mazesnio nenoreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 15, 19:26)
pasidalinkit kokia cia tokia kriuta  g.gif ir man reikia jcrew rubams skalbti kriutos  biggrin.gif  4u.gif

Biski ne i tema mes cia, tokia.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 19:34)
Biski ne i tema mes cia, tokia.

taigi ir sakau, kad jcrew rubus skalbsiu rolleyes.gif biggrin.gif aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 15, 20:53)
taigi ir sakau, kad jcrew rubus skalbsiu  rolleyes.gif   biggrin.gif  aciu  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif Tai jau tikrai mirksiukas.gif
Enura, apie koki megztini, denganti uzpakali, kalbi biggrin.gif Meta i pagrindini psl. ax.gif

Gyte66, graziai susisaukia visos spalvos wub.gif Ir papuosalas toks ispudingas. Mane irgi tas swingo megztukas kazkuo zavi, labai mielas mirksiukas.gif

Man atrodo prie aptempto sijono tipo pencil jis irgi tiktu, kodel ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 15 lapkričio 2013 - 20:26
Mergaites, viena tarpininke rase, kad nebus dalies prekiu is paskutiniu dienu uzsakymu.
Atsakyti