Gyte, labai grazi spalva. As rymojau prie sios spalvos swingo, bet gali man nelabai tikti modelis del auksto ugio o ir su dydziu visai neaisku bet ant jusu taip graziai atrodo, kad jauciu ir as uzsakyma pagaliau nusiusiu
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 15, 14:09)
O koki imt?
QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 14:23)
Mane zavi jusu optimizmas Galvociau apie koki 4 gal.
Oi, 4 tikrai nereikia. Čia, kaip suprantu, liemuo 70, klubai 90. Pagal klubus tai 0 reiktų. Dėl liemens gal 2... Šiaip man su 68-90cm 0 dydis idealiai tinka.
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 15, 15:09)
O koki imt?
0 manau
QUOTE(Gyte66 @ 2013 11 15, 15:44)
Na, nė viena nesirodo, tai įmetu trumpam. Apšvietimas prastas, tai kad aiškiau dėl spalvos būtų užsimečiau kartu su sijonuku retro jade spalvos (čia ne derinys, jeigu ką ) Man pačiai geriausiai tinka prie skinny džinsiukų.
Gražu gal ir man antro reikia nes savo pirkau kai dar ne sale buvo, dabar toks pigus gaunas
QUOTE(Parachutes @ 2013 11 15, 17:58)
Gyte, labai grazi spalva. As rymojau prie sios spalvos swingo, bet gali man nelabai tikti modelis del auksto ugio o ir su dydziu visai neaisku bet ant jusu taip graziai atrodo, kad jauciu ir as uzsakyma pagaliau nusiusiu
Tikrai idomu ar aukstaugem jis tiktu. Pvz: su 178 cm ugiu kaip atrodytu? Gal kas turipanasaus ugio ta swinga ir galetu pakomentuoti
QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 15:23)
Mane zavi jusu optimizmas Galvociau apie koki 4 gal.
Nemanau, kad tokio didelio reikia Galvociau apie 0 ar max 2
QUOTE(Gyte66 @ 2013 11 15, 16:44)
Na, nė viena nesirodo, tai įmetu trumpam. Apšvietimas prastas, tai kad aiškiau dėl spalvos būtų užsimečiau kartu su sijonuku retro jade spalvos (čia ne derinys, jeigu ką ) Man pačiai geriausiai tinka prie skinny džinsiukų.
Faina ta spalva ir pats megztukas, būkit ramios laukiančios Nebent toks platus modelis išvis kam nepatinka ar tokio nesitikėjo
Elle, aš tamsiaplaukė
Faina ta spalva ir pats megztukas, būkit ramios laukiančios Nebent toks platus modelis išvis kam nepatinka ar tokio nesitikėjo
Elle, aš tamsiaplaukė
oij, labai gražu. MIelai ir su sijonu taip nešiočiau
mane irgi domina aukštam ūgiui kaip jis
Merginos, mano ūgis 1,72 cm, swingas XS dydžio
superinė moteriška logika
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 15, 18:22)
gal ir man antro reikia nes savo pirkau kai dar ne sale buvo, dabar toks pigus gaunas
superinė moteriška logika
QUOTE(linamog @ 2013 11 15, 15:23)
As skalbiu, turiu kriuta skalbykle su kriutom programom, vilnos programa turi patenta, kad mol isskalbia taip pat saugiai kaip rankomis.
pasidalinkit kokia cia tokia kriuta ir man reikia jcrew rubams skalbti kriutos
QUOTE(Gyte66 @ 2013 11 15, 15:44)
Na, nė viena nesirodo, tai įmetu trumpam. Apšvietimas prastas, tai kad aiškiau dėl spalvos būtų užsimečiau kartu su sijonuku retro jade spalvos (čia ne derinys, jeigu ką )
nagi labai grazu ir netgi su pencil visai idomiai atrodo o koki dydi kitu megztuku perkat is crew? sito emet toki pati ar mazesni?
Papildyta:
o as dar siandien dziaugiuosi situo megztuku
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
pagaliau nors vienas is crew, kuris uzpakali dengia ir vis tik man laaabai patinka crew merinukai, nedaug prastesni uz kasmyrus siltas, minkstas. Na stilius toks tikrai oversized sio megztuko, bet man labai prilipo Pirkau XS dydi ir nei didesnio nei mazesnio nenoreciau
QUOTE(enura @ 2013 11 15, 20:53)
taigi ir sakau, kad jcrew rubus skalbsiu aciu
Tai jau tikrai
Enura, apie koki megztini, denganti uzpakali, kalbi Meta i pagrindini psl.
Gyte66, graziai susisaukia visos spalvos Ir papuosalas toks ispudingas. Mane irgi tas swingo megztukas kazkuo zavi, labai mielas
Man atrodo prie aptempto sijono tipo pencil jis irgi tiktu, kodel ne.