Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(villtė @ 2013 11 15, 12:53)
Merginos, kaip manote? Ar įmanoma įtilpti į šį sijoną 2 dydį su 96 cm per klubus? Ar aš per daug noriu biggrin.gif
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

Per gerai norit, siūlyčiau 4 dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 11 15, 14:24)

Pažiūrėjau kokių naujų gėrybių j crew siūlo, tai supratau, kad niekada mano norai nesibaigs cool.gif  Šitas paltukas koks įspūdingas wub.gif

O man tai nea ax.gif jau tiiieeek pripuostas, kaip Kaledu eglute biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Įmeskit kas nors realią foto to Swingo warm jade, bent jau spalvą, nes kaip supratau kažkas buvo įdėję bet rašė, kad spalvos realiai nesimato.

Ir baikit peikt tą bliuskutę Factory biggrin.gif viskas su ja gerai, sakiau kad ne deriniai ten, nei vienas nei kitas. Pabandysiu gal sukomponuot kažką vėliau ir reabilituot ją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 11 15, 13:40)
O man tai nea ax.gif  jau tiiieeek pripuostas, kaip Kaledu eglute biggrin.gif  blush2.gif

Man tai gražus, bet ne nešiojimui, katalogui va kokiam tai super smile.gif
Atsakyti
merginos, o to to Swingo warm jade spalva realiai labiau tamsiamplaukėms tinka ar švesiaplaukėms?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 15, 14:50)

Ir baikit peikt tą bliuskutę Factory  biggrin.gif  viskas su ja gerai, sakiau kad ne deriniai ten, nei vienas nei kitas. Pabandysiu gal sukomponuot kažką vėliau ir reabilituot ją  biggrin.gif

Gyte, tai mes gi peikem ja su potekste, kad gal foto nevykusi biggrin.gif
Pasirodyk , prasom, su ja tinkamai pateikta ir pulsim girt bigsmile.gif

O kuom antras ne derinys blink.gif Net kuo puikiausias juodo sijonuko ir taskuociu marskinuku derinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 15, 14:40)
O man tai nea ax.gif  jau tiiieeek pripuostas, kaip Kaledu eglute biggrin.gif  blush2.gif

tai jau su juo aišku, kad jis skirtas ne kiekvieną dieną į darbą eiti, bet šiaip kažkur, kaip Gytė sako papozavimui wub.gif
Tokiam paltukui reikia gyvent kur nors Paryžiaus centre ir nuolat vaikščioti po mados renginius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 11 15, 14:59)
tai jau su juo aišku, kad jis skirtas ne kiekvieną dieną į darbą eiti, bet šiaip kažkur, kaip Gytė sako papozavimui wub.gif 
Tokiam paltukui reikia gyvent kur nors Paryžiaus centre ir nuolat vaikščioti po mados renginius biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nugis dabar greit prisipazistam... Kuria maciau europos loccitane su pilku taskuotu kasmyriuku?
Ir ne tik kasmyras matytas.. Mergina irgi... Ale niekaip neatsekiau is kur... Smegenai neveikia..
ax.gif
Atsakyti
Ar tilpciau su 90/70 i 00 dydi sio sijono?

http://www.jcrew.com...;un_jtt_v_PDP=1
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 15, 13:40)

pritariu, nors as ne tokia konservatyvi biggrin.gif bet ir man jau per daug blush2.gif

QUOTE(Girl. @ 2013 11 15, 13:59)

va va LT kazkaip as ji sunkiai isivaizduoju devima rolleyes.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 15, 13:52)
Ir baikit peikt tą bliuskutę Factory  biggrin.gif  viskas su ja gerai, sakiau kad ne deriniai ten, nei vienas nei kitas. Pabandysiu gal sukomponuot kažką vėliau ir reabilituot ją  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lauksim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 15, 14:48)
Ar tilpciau su 90/70 i 00 dydi sio sijono?

http://www.jcrew.com...;un_jtt_v_PDP=1

Nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villtė @ 2013 11 15, 12:53)
Merginos, kaip manote? Ar įmanoma įtilpti į šį sijoną 2 dydį su 96 cm per klubus? Ar aš per daug noriu biggrin.gif
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

as su tokiais visus sijonus 2 dydzio turiu ir sukneles taip pat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2013 11 15, 13:15)
Nebijokit to vizualaus jo dydzio, uzsidejus viskas labai graziai i vietas sugula mirksiukas.gif Aisku rankas istiesus i sonus abi kaip Gigi, tai tikrai kaip siksnosparnis atrodai, bandziau pati doh.gif lotuliukas.gif Bet modeliukas man regis isties liuksinis to swingo 4u.gif

smagus jis labai, aš antro laukiu biggrin.gif
Atsakyti