Įkraunama...
Įkraunama...

-Jzh Jewellery- rankų darbo papuošalai

556.•••Dream of Summer Sky earrings•••
•••28LT.Swarovski kristalai, stiklas, metalas. Ilgis 4.2cm•••
user posted image

user posted image Jzh Jewellery Creations Facebook'e
user posted image VISŲ PAPUOŠALŲ ALBUMAS
user posted image LAISVŲ PAPUOŠALŲ ALBUMAS

Atsakyti
557.•••The Key from Chocolate Box vėrinys•••
60LT.Vėrinys, kurį galima nešioti viena eile, dviem arba kaip apyrankę. Atskiros dalys nusisega, tad kaskart galite pasidaryti vis kitokį papuošalą. Metalas, stiklas, plastikas, perlų masė, stiklo perlai, įvairių tekstūrų audiniai, oda. Visas ilgis ištiesus 77cm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 10 sausio 2014 - 17:41
QUOTE(-Jzh- @ 2014 01 10, 17:41)
557.•••The Key from Chocolate Box vėrinys•••
galima nešioti viena eile, dviem arba kaip apyrankę. Atskiros dalys nusisega, tad kaskart galite pasidaryti vis kitokį papuošalą.
http://farm8.staticf...cd849646d_z.jpg
Man patinka santūresni papuošalai, mažiau blizgios, nuosaikesnės detalės bet...

Puiku! thumbup.gif Aukštasis pilotažas. 4u.gif
Kūrybinio polėkio! 4u.gif
Atsakyti
klopedija, mano genuose turbūt užkoduota kitokia informacija.. Nesugebu aš kukliai ir santūriai natūraliai, nebent paprašyta 4u.gif biggrin.gif Mano kuriami aksesuarai ir papuošalai ko gero yra toms, kurios kuklios apsirengimu ir kaip tik papuošalais ir aksesuarais įkvepia gyvybės savo garderobui 4u.gif Toks atvirkštinis variantas biggrin.gif

Ačiū už gražius žodžius ir palinkėjimus wub.gif

Atsakyti
Primenu, kad šiandien paskutinė diena, kai dar galite įsigyti papuošalus iš IŠPARDAVIMO katalogo itin žemomis kainomis mirksiukas.gif wub.gif

IŠPARDAVIMAS

Atsakyti
Laisva sagė 4u.gif
558.•••Black Rose Flutter sagė•••
50LT.Įvairių faktūrų audiniai, oniksas, metalas, stiklas, agatas, Swarovski kristalai. Dydis 9cmX10cm
user posted image
user posted image
Atsakyti
125.•••Round AB Swarovski auskarai•••
Swarovski kristalai, metalas, sidabriniai užsegimai. Ilgis 6cm
user posted image

user posted image Jzh Jewellery Creations Facebook'e
user posted image VISŲ PAPUOŠALŲ ALBUMAS
user posted image LAISVŲ PAPUOŠALŲ ALBUMAS
Atsakyti
559.•••When Spring is still a Dream sagė•••
30LT. Įvairių tekstūrų audiniai, metalas, stiklas, Swarovski kristalai. Plotis 10cm
user posted image
user posted image
Atsakyti
560.•••Avantgarde Classic vėrinys•••
40LT. Gėlavandeniai perlai, stiklas, metalas. Ilgis 27cm+ 3cm lašas. Galima nešioti dviem būdais

user posted image
Atsakyti
557.•••The Key from Chocolate Box vėrinys••• iškeliavo pas naująją šeimininkę wub.gif

Visi laisvi darbeliai su kainomis čia:
LAISVI DARBAI
Atsakyti
Penktadienio proga nusprendžiau surengti mini AKCIJĄ! smile.gif Tik šiandien įsigijus papuošalų iš žemiau pateikto albumo, jų pristatymas NEMOKAMAS! smile.gif Pradedam!

AKCIJA

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
561.•••Blue Ink rinkinys•••
Sadolitas, stiklas, keramika, kalnų krištolas, amazonitas,metalas. Apyrankės ilgis reguliuojamas, auskarų ilgis su užsegimu 4,4cm

user posted image
user posted image
Atsakyti