O gal gali kokį plenciuką tųpelargonijų užfundyti. Nu labai noriu, kad ir laiptinėj būtų gražu
As tai patarciau nest su kokiais senais moliniais vazonais kurie neturi prekines isvaizdos. Gelyte gali buti ir ne pelergonija.Tie kurie nesa i turgeli neturi supratimo apie augalo veisle jiems dzin.. mano taip isnese nerine pats augalelis buvo suvarges ale tai plasmasinio vazono prisireike che . Vazonas trys litai ... Dabar stovi sau klivija ir nieko vazonas klaikus.
Vogti pelargonijų, nevagia, bet gerokai aplaužė "plencams" Dar laiptinėje kalankė stovi, bet nežydi
Dėl pavogimo nebijau, nes turime savo namą. Tik va, laiptinėje tamsoka, tai nelabai žinau ką ten sodinti?
na va, iškilo man toks klausimas kaip paversti aišku gėlių pagalba tas baisias namų laiptines ir nejaukias , tokiomis kad būtų malonu eit namo. Pas mus 5 aukštų namas, aišku ten visko būna ir nuorūką numeta, bet čia nieko, mąstau kokios gėlės ten tiktų kad nebūtų labai lepios bet teiktų grožį, kaip jas ten pritvirtinti ir tt jei turit įdėjų prašom ir su nuotraukomis ir be pasidalinti jomis
Na stai mano geles laiptineje. Tai lamstas, gebene ir vidury - jazminaitis, tik nelabai matosi. Cia fotografavau pries koki pusmeti, tai gebenes jau nera - kazkas pasivoge (turbut pasiteisina tuo, kad vogtos geles gerai auga). O dar seniau nunese visa loveli su lamstais. Taigi, pas mus kolkas negalima nieko grazesnio pasilikti uz duru Bet vistiek auginu, nes ir as labai noriu, kad bent kiek jaukesnes taptu laiptines.
Ir man buvo kilus mintis pritvirtinti visa loveli, bet gele vis tiek gali israuti Ir vazonus geresnius labai vagia. Viena dideli augala radau israuta ir pastatyta, o vazono nera
O siaip gelytes, tokias kaip lamstai galima susodinti ir mazytes, laiptineje gana sviesu, tai labai greitai auga.
O siaip gelytes, tokias kaip lamstai galima susodinti ir mazytes, laiptineje gana sviesu, tai labai greitai auga.
QUOTE(Jolli @ 2006 06 14, 22:12)
Jolli, 14 Bir 2006 - 22:12, parašė:
Jolli, 14 Bir 2006 - 22:12, parašė: Ir man buvo kilus mintis pritvirtinti visa loveli, bet gele vis tiek gali israuti Ir vazonus geresnius labai vagia. Viena dideli augala radau israuta ir pastatyta, o vazono nera
Ir man buvo kilus mintis pritvirtinti visa loveli, bet gele vis tiek gali israuti Ir vazonus geresnius labai vagia. Viena dideli augala radau israuta ir pastatyta, o vazono nera
nu čia tai viršūnė, gėlę išrovė ir vazoną pavogė nu žinai visai žmonės išprotėjo