Sveiki,
atrodo paprastas raštas, bet prasėdėjau internete kelias dienas, ir nepavyko rasti jo schemos Jau atrodo panašus, išneriu, - ne toks
Gal kas galėtų pagelbėti ir atvesti į tinkamą kelią? būčiau labai labai dėkinga
QUOTE(Drezulka @ 2014 01 04, 01:06)
Ačiū
Ilgai jau domiuosi sia tunika, bet neperkandu kiseniu mezgimo, padekit kas jau perkando.
Sveikos mergaites, gal kuri galite man padeti, niekur nerandu sio megstuko rastelio shemos. Aciu.
https://fbcdn-sphoto...b488854a162b61e
https://fbcdn-sphoto...b488854a162b61e
QUOTE(rimusia @ 2014 01 23, 09:33)
Neveikia...
QUOTE(Ievuxe @ 2014 01 23, 10:51)
Neveikia...
Pabandyk uzsirasyti pas ja newsletter , gal koda pakeite. Siaip akcija galijoja iki men. galo.
P.S. As persisiunciau pleda On The Shore , dar noreciau Tiling Koi, Muk komplekta ir Tropfen.
QUOTE(rimusia @ 2014 01 23, 11:50)
Pabandyk uzsirasyti pas ja newsletter , gal koda pakeite. Siaip akcija galijoja iki men. galo.
P.S. As persisiunciau pleda On The Shore , dar noreciau Tiling Koi, Muk komplekta ir Tropfen.
man atsiunte kitoki koduka - newsletter2014-sy2n
parsisiunciau Tropfen parasykit i AZ el. pasto adresa, persiusiu
gal kas Sonnenfeuer skara siuntesi?
tiesa, man laiske raso, kad kodas asmeninis, veikia tik viena karta, bet parsisiunciau dar viena schema su tuo paciu kita narsykle neprisijungus prie raverlio
QUOTE(egliosha @ 2014 01 23, 16:03)
man atsiunte kitoki koduka - newsletter2014-sy2n
tiesa, man laiske raso, kad kodas asmeninis, veikia tik viena karta, bet parsisiunciau dar viena schema su tuo paciu kita narsykle neprisijungus prie raverlio
Man dar kitoki sugeneravo parsisiunciau megztuką Kolk
QUOTE(Ievuxe @ 2014 01 23, 14:40)
gal galite pasidalinti schemute man sis megztukas labai ir grazus
QUOTE(Dolitukeee @ 2014 01 23, 17:28)
gal galite pasidalinti schemute man sis megztukas labai ir grazus
Brukštelkit savo emaila į až
Gal kas galetu imesti "geruogiu" rastelio schemute
aciu
aciu