Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 8

Sveikos. gal kas mezgėte tokį šalį? user posted image man įdomu, kaip nugara numegzta. Ar kaip paprasto šalio, ar ilgsnė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peckelina @ 2014 04 09, 15:37)
Čia (be schemos, bet ir iš nuotraukos matosi): http://www.luulla.co...stmas-ornaments

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 04 09, 16:59)

QUOTE(silsta @ 2014 04 09, 17:41)
Radau ir aš pas save varpelių schemų, gal tiks

ačiū, ačiū 4u.gif belieka gražiausią savo akiai išsirinkti
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas gali man pagelbeti. 4u.gif Nesu labai didele nerimo zinove. blush2.gif
Radau tokia vaikiska kepuraite ir negaliu atsiziureti.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kiek suprantu nerti reikia pagal 70 schema, bet tik iki tol kol visa eilute apneriam stulpeliais su vienu uzmetimu. O tolesnis nerimas tik zemu stulpeliu pagal antra nuotrauka. O kur tada neriasi tos schema 70a, 70b, 70v.? O tas papuosimas ant kepureles baltas neriamas pagal paskutine foto.?

Laukiu pagalbos, gal kas labiau supranta negu as. blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbana84: 10 balandžio 2014 - 18:15
QUOTE(carnitaster @ 2014 01 31, 19:57)

mergaites gal galit kuri padet, pasidalint schemute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2014 04 10, 16:50)
mergaites gal galit kuri padet, pasidalint schemute  blush2.gif

My Webpage
tik vokiskai atrodo,bet yra schema,gal susigaudysi.
Atsakyti
QUOTE(Garbana84 @ 2014 04 10, 16:14)

Kiek suprantu nerti reikia pagal 70 schema, bet tik iki tol kol visa eilute apneriam stulpeliais su vienu uzmetimu. O tolesnis nerimas tik zemu stulpeliu pagal antra nuotrauka. O kur tada neriasi tos schema 70a, 70b, 70v.? O tas papuosimas ant kepureles baltas neriamas pagal paskutine foto.?

Laukiu pagalbos, gal kas labiau supranta negu as.  blush2.gif 
Aciu  4u.gif

pas rusikes

Man atrodo,kad tos schemos su raidemis yra tos kepurytes,kur salia moteriska dar rodoma,schemoje kur papuosimo juostele.Pagal mane pagrindine schema yra ta didele,toliau lacelio schema ir papuosimas lacelio.Gal kam kitaip atrodo?
Atsakyti
Merginos ieškau nesudėtingos skaros schemos,norėčiau megzti trikampę skarą mamai Motinos dienos proga smile.gif ,ką bepradedu megzti - sustoju,nesuprantamos schemos arba aš žiopla,nemoku skaityti schemų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 04 11, 18:01)
pas rusikes

Man atrodo,kad tos  schemos su raidemis yra tos kepurytes,kur salia moteriska dar rodoma,schemoje kur papuosimo juostele.Pagal mane pagrindine schema yra ta didele,toliau lacelio schema ir papuosimas lacelio.Gal kam kitaip atrodo?

O kodel as taip nepagalvojau, doh.gif teisingai sakot. 4u.gif

Bet tada pagal pagrindine schema nerti tik iki raudono bruksnelio?

user posted image
Atsakyti
[quote=Garbana84,2014 04 11, 15:33]
O kodel as taip nepagalvojau, doh.gif teisingai sakot. 4u.gif

Bet tada pagal pagrindine schema nerti tik iki raudono bruksnelio?

user posted image
[/quotе]

Taip iki raudono bruksnelio,o po to apnarelis ir lacelis,o lacelio paskutine eile apneriama dvigubai,kad but stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 04 11, 17:34)
My Webpage
tik vokiskai atrodo,bet yra schema,gal susigaudysi.

labaii Ačiū 4u.gif bandysiu studijuot blush2.gif
Atsakyti
Gelyte777 ,sunku yra nusprest,kas paciai butu nesudetinga.Pasiziurek cia yra nemazai,nert 10psl ivairiu skaru ir saliku.Laiko turi nebedaug,linkiu susirast irt numegzt,pradziugint savo mamute.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 04 11, 23:10)
Gelyte777 ,sunku yra nusprest,kas paciai butu nesudetinga.Pasiziurek  cia  yra nemazai,nert 10psl ivairiu skaru ir saliku.Laiko turi nebedaug,linkiu susirast irt numegzt,pradziugint savo mamute.

Ačiū ačiū,kažką išsirinksiu smile.gif
Atsakyti