QUOTE(peckelina @ 2014 04 09, 15:37)
Čia (be schemos, bet ir iš nuotraukos matosi): http://www.luulla.co...stmas-ornaments
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 04 09, 16:59)
QUOTE(silsta @ 2014 04 09, 17:41)
Radau ir aš pas save varpelių schemų, gal tiks
ačiū, ačiū belieka gražiausią savo akiai išsirinkti
Sveikos merginos, gal kas gali man pagelbeti. Nesu labai didele nerimo zinove.
Radau tokia vaikiska kepuraite ir negaliu atsiziureti.
Kiek suprantu nerti reikia pagal 70 schema, bet tik iki tol kol visa eilute apneriam stulpeliais su vienu uzmetimu. O tolesnis nerimas tik zemu stulpeliu pagal antra nuotrauka. O kur tada neriasi tos schema 70a, 70b, 70v.? O tas papuosimas ant kepureles baltas neriamas pagal paskutine foto.?
Laukiu pagalbos, gal kas labiau supranta negu as.
Aciu
Radau tokia vaikiska kepuraite ir negaliu atsiziureti.
Kiek suprantu nerti reikia pagal 70 schema, bet tik iki tol kol visa eilute apneriam stulpeliais su vienu uzmetimu. O tolesnis nerimas tik zemu stulpeliu pagal antra nuotrauka. O kur tada neriasi tos schema 70a, 70b, 70v.? O tas papuosimas ant kepureles baltas neriamas pagal paskutine foto.?
Aciu
QUOTE(carnitaster @ 2014 01 31, 19:57)
mergaites gal galit kuri padet, pasidalint schemute
QUOTE(Gitula @ 2014 04 10, 16:50)
mergaites gal galit kuri padet, pasidalint schemute
My Webpage
tik vokiskai atrodo,bet yra schema,gal susigaudysi.
QUOTE(Garbana84 @ 2014 04 10, 16:14)
Aciu
pas rusikes
Man atrodo,kad tos schemos su raidemis yra tos kepurytes,kur salia moteriska dar rodoma,schemoje kur papuosimo juostele.Pagal mane pagrindine schema yra ta didele,toliau lacelio schema ir papuosimas lacelio.Gal kam kitaip atrodo?
Merginos ieškau nesudėtingos skaros schemos,norėčiau megzti trikampę skarą mamai Motinos dienos proga ,ką bepradedu megzti - sustoju,nesuprantamos schemos arba aš žiopla,nemoku skaityti schemų
QUOTE(Luety @ 2014 04 11, 18:01)
pas rusikes
Man atrodo,kad tos schemos su raidemis yra tos kepurytes,kur salia moteriska dar rodoma,schemoje kur papuosimo juostele.Pagal mane pagrindine schema yra ta didele,toliau lacelio schema ir papuosimas lacelio.Gal kam kitaip atrodo?
O kodel as taip nepagalvojau, teisingai sakot.
Bet tada pagal pagrindine schema nerti tik iki raudono bruksnelio?
QUOTE(Luety @ 2014 04 11, 17:34)
labaii Ačiū bandysiu studijuot
QUOTE(Luety @ 2014 04 11, 23:10)
Gelyte777 ,sunku yra nusprest,kas paciai butu nesudetinga.Pasiziurek cia yra nemazai,nert 10psl ivairiu skaru ir saliku.Laiko turi nebedaug,linkiu susirast irt numegzt,pradziugint savo mamute.
Ačiū ačiū,kažką išsirinksiu