Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 8

QUOTE(rimusia @ 2014 03 17, 14:58)
Nera,uzdare. verysad.gif

o tai kad negalima,ar pasibaigusi tik tema ir niekas naujos nesukuria g.gif
nes kaip ir nieko blogo tokia tema buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 18, 16:35)
o tai kad negalima,ar pasibaigusi tik tema ir niekas naujos nesukuria  g.gif
nes kaip ir nieko blogo tokia tema buvo  g.gif
Moderatore uzdare, nes atvirai dalytis aprasymais pradejo. verysad.gif
Atsakyti
nelabai suprantu kas jums trukdo tiesiogiai ravelrio forumuose nemokamus pasiulymus sekt? g.gif kam ten dar per tarpini foruma? g.gif
Atsakyti
kaco, man atrodo tų purių gėlyčių schema yra ši:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2014 03 18, 23:45)
nelabai suprantu kas jums trukdo tiesiogiai ravelrio forumuose nemokamus pasiulymus sekt? g.gif kam ten dar per tarpini foruma? g.gif

Anglu kalba, rusu kalba zinau geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2014 03 19, 09:56)

user posted image

Dideliausias dekui.
Sutaupete man DAUG laiko, zadejo siand meginukus megsti.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2014 03 19, 09:56)

user posted image

merginos, gal galite man paaiskint, kaip suprast sia schema, pirmiausiai gelytes nusinert, o po visa kita? ar kaip nes vis bandau pavyzduka nusimegzti, nesiseka man kazkaip.. aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reciuka @ 2014 03 19, 13:17)
merginos, gal galite man paaiskint, kaip suprast sia schema, pirmiausiai gelytes nusinert, o po visa kita? ar kaip nes vis bandau pavyzduka nusimegzti, nesiseka man kazkaip.. aciu uz pagalba  4u.gif

Turiu tokį pavyzdį, gal bus aišku, kaip sujungti gėlytes nenutraukiant siūlo

http://www.stranamam.ru/post/3726538/
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2014 03 19, 07:56)
Anglu kalba, rusu kalba zinau geriau.  smile.gif

o kaip mezgat? absoliuti dauguma ravelrio aprasymu anglu kalba,- koks tada tikslas juos rinktis? g.gif nebent del grafiniu skaru schemu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2014 03 19, 14:17)
o kaip mezgat? absoliuti dauguma ravelrio aprasymu anglu kalba,- koks tada tikslas juos rinktis? g.gif  nebent del grafiniu skaru schemu  unsure.gif

Ir netik skaru, pagal angl. aprasymus esu numezgusi daug ivairiu daiktu. smile.gif
Atsakyti
Vel susiduriau su problema 000189.gif ,pasirodo ne taip paprasta surasti kepurytei rasteli,kuris butu galima megzti nuo pat virsaus,t.y.isplatetu pagal rasteli.Gal galetumet pagelbet,nes trecia diena ieskau ir vis nerandu,vasarinem tai pilna,o va pavasarinei,kad butu tankus rastelis niekaip nesiseka surast.
Tiktu ir tos zalios kepures su snapeliu,kur buvau ikelusi i sios temos 19psl(223 zinute) ar siaip kokia nelabai sudetinga,svarbu,kad nebutu labai retas,skyletas rastas.Prasau,kas galit pagelbekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2014 03 19, 12:42)
Vel susiduriau su problema  000189.gif ,pasirodo ne taip paprasta surasti kepurytei rasteli,kuris butu galima megzti nuo pat virsaus,t.y.isplatetu pagal rasteli.Gal galetumet pagelbet,nes trecia diena ieskau ir vis nerandu,vasarinem tai pilna,o va pavasarinei,kad butu tankus rastelis niekaip nesiseka surast.
Tiktu ir tos zalios kepures su snapeliu,kur buvau ikelusi i sios temos 19psl(223 zinute) ar siaip kokia nelabai sudetinga,svarbu,kad nebutu labai retas,skyletas rastas.Prasau,kas galit pagelbekit 4u.gif

My Webpage
gal ka prisitaikysi,nes subnku ka patart,kei nezinai zmogaus projekto.
Atsakyti