Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 8

https://lh6.googleus...
Atsakyti
Labai prasau gal kas turite panasiu nertu geliu shemas

user posted image
Atsakyti
http://buveine.blogs...ledziukais.html
Gal gali man kas paaiskinti(pradedanciajai) kaip reikia megzti tuos peledziukus, nes schemu as nesuprantu smile.gif
Atsakyti
zhali,tokiu dideliu deliu nezinau kur rast schemu,bet siame puslapyje yra daug medziagos apie megztas geles.Gal pasididinsi kokia schema ir kas nors iseis. ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurfytee @ 2013 11 20, 09:28)
http://buveine.blogs...ledziukais.html
Gal gali man kas paaiskinti(pradedanciajai) kaip reikia megzti tuos peledziukus, nes schemu as nesuprantu smile.gif

Mieloji,ten viskas taip aiskiai parasyta,kad aiskiau jau ir nebegali but.Kombinacija geru ir blogu akiu.Viskas isdestyta paraidziui.Schemoje -reiskia bloga akis,tuscias langelis reiskia gera akis,o rodykle reiskia i kuria puse daryt pynele,ta yra keturias visurines akis sukeist su keturiom sekanciom, i viena ir i kita puse.Daugiau nezinau,kaip bepaaiskint,ten viskas labai aiskiai aprasyta.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 11 20, 16:12)
zhali,tokiu dideliu deliu nezinau kur rast schemu,bet  siame puslapyje  yra daug medziagos apie megztas geles.Gal pasididinsi kokia schema ir kas nors iseis. ax.gif  ax.gif
Papildyta:

Mieloji,ten viskas taip aiskiai parasyta,kad aiskiau jau ir nebegali but.Kombinacija geru ir blogu akiu.Viskas isdestyta paraidziui.Schemoje  -reiskia bloga akis,tuscias langelis reiskia gera akis,o rodykle reiskia i kuria puse daryt pynele,ta yra keturias visurines akis sukeist su keturiom sekanciom, i  viena ir i kita puse.Daugiau nezinau,kaip bepaaiskint,ten viskas labai aiskiai aprasyta.

Aciu labai, dabar jau aisku smile.gif
Atsakyti
labukas.
gal kuri esate mezgusi si megztuka? ar uzmate kur nemokama schema?
4u.gif blush2.gif blush2.gif
mezgtukas
Atsakyti
user posted image

Mergaites, gal kas uzmatele sio kalnieriuko schema. Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuotrauka skolinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 11 20, 23:45)
user posted image

Mergaites, gal kas uzmatele sio kalnieriuko schema. Labai aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif Nuotrauka skolinta. smile.gif

cia
Atsakyti
delfiniujux, labai labai tau aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes merginos ,gal kuri gali man padėti su zenkliukais? tas kur x gaunasi ,tai manau "museles principas", bet kaip tada mezgasi antoje eiluteje nuo apacios ziurint tas zenkliukas, kuris mano galva turetu kryziuotis gal kaskaip ?
gal kuri turit LT aprasyma ar kitokiu zenklinimo budu zymeta schemute? buciau dekinga. siulai paruosti , virbalai nerimsta ,bet nerandu zenkliuku reiksmes doh.gif
aciu uz pagalba 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2013 11 24, 13:40)
sveikutes merginos ,gal kuri gali man padėti su zenkliukais? tas kur x gaunasi ,tai manau "museles principas", bet kaip tada mezgasi antoje eiluteje nuo apacios ziurint tas zenkliukas, kuris mano galva turetu kryziuotis gal kaskaip  ?

X reiškia sukryžiuotas akis į dešinę, o X su kabliukais reiškia sukryžiuotas akis į kairę žiūrint iš gerosios mezginio pusės, man taip atrodo. g.gif Pabandyk pasimegzti pavyzdį, turėtų raštas gautis, jei ne, galvosim iš naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 24 lapkričio 2013 - 14:16
QUOTE(ponia Lylia @ 2013 11 24, 16:15)
X reiškia sukryžiuotas akis į dešinę, o X su kabliukais reiškia sukryžiuotas akis į kairę žiūrint iš gerosios mezginio pusės, man taip atrodo.  g.gif Pabandyk pasimegzti pavyzdį, turėtų raštas gautis, jei ne, galvosim iš naujo smile.gif

aciu bandysiuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti