Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 8

QUOTE(Tomienė @ 2014 02 21, 21:17)
Man panašu į ripsą  g.gif

Aciu ir as pamaniau,kad tai ripsas,bet kazkaip suabejojau,lyg kazkaip tos akys susuktai atrodo... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 02 21, 21:49)
Jei gerai įžlibinu, tai čia perlinis raštas.

Aciu,pabandysiu pasimegzti paavyzdeli,gal gausis kas panasaus.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2014 02 21, 21:02)
Gal kuri esat maciusi si rasta?Kiek iziurejau,tai megzta virbalais,bet va,rasto nesuprantu.Is anksto aciu uz pagalba....

user posted image

Labai grazus kostiumelis,bet dar grazesni svarkelio apvadeliai,kazin kaip jie megzti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(urediene @ 2014 02 21, 22:43)
Labai grazus kostiumelis,bet dar grazesni svarkelio apvadeliai,kazin kaip jie megzti?  g.gif

Man tai rastas grazus....O krasteliai kiek iziurejau gal vaseliu nerti,o ne virbalais.... g.gif
Atsakyti
Teisingai ponia Lylia sako, perlinis vadinasi, susipainiojau pavadinimuose doh.gif viena gera, viena bloga, kitoj eilėj viena bloga, kita gera. Bent jau kiek įžiūriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 21, 22:46)
Teisingai ponia Lylia sako, perlinis vadinasi, susipainiojau pavadinimuose  doh.gif viena gera, viena bloga, kitoj eilėj viena bloga, kita gera. Bent jau kiek įžiūriu  g.gif

Aciu. 4u.gif Bandziau pasimegzti,bet lyg nelabai panasu...man ten akys tokios persuktos nuotraukoje atrodo,gal tik mano akiai taip g.gif Ryt dar pabandysiu panarplioti,kai galva sviezesn bus...
Atsakyti
Paprasciausias perliukas cia,tik kai siulai labai ploni,tai taip ir atrodo.
Atsakyti
Sveikos,

o man panašiau į truputį "ištemptą" perliuką, kur mezgama 1 gera, 1 bloga, o kitoje eilėje - visos blogos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Popsy @ 2014 02 22, 15:22)
Sveikos,

o man panašiau į truputį "ištemptą" perliuką, kur mezgama 1 gera, 1 bloga, o kitoje eilėje - visos blogos  ax.gif

Pritariu: viena pusė 1gera, 1 išvirkščia, kita pusė- arba visos geros, arba visos išvirkščios.
Atsakyti
Visoms visoms labai labai aciu uz pagalba. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bandysiu ka nors sukurti is Jusu patarimu. notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal kartais kas turite kišenėtosios suknelės, aprašymą lietuviškai? g.gif
Atsakyti
Kurios,imesk nuotrauka,jei turi.
Atsakyti
kišenėtoji
Man nesvarbu bet kuri tinka,svarbu mezgimo esmė.Rusų,anglų kalba turiu,bet aiškiau būtų lietuvių kalba. blush2.gif
Atsakyti