Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 8

QUOTE(deize @ 2014 02 04, 12:01)
mergaites, gal kuri turite ryskesne tokia schema? nes atspausdinta visai blogai matosi

schema

http://imageshack.co...7/3869/uxft.png
Aiškesnė schema, bet geriausiai matosi 19b schema. Ga kas dar turi aiškesnę, man irgi reikėtų. 4u.gif
O jūs gal ir 19a schemą su sijono platinimo fragmentu turite aiškesnę? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 vasario 2014 - 12:04
QUOTE(juratela @ 2014 02 04, 12:04)

O jūs gal ir 19a schemą su sijono platinimo fragmentu turite aiškesnę?  4u.gif

ne, tik tokia ir turiu verysad.gif bandziau per google vaizdus ieskoti, bet irgi meta tokia pacia neaiskia.Labai pasisewks, jei kuri mamyte savo lobynuose turi issisugojusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peckelina @ 2014 02 04, 00:42)
Čia taip pat lietuviškas aprašymas yra:

http://www.ravelry.c...as/inspira-cowl
Sia ne lietuviskas vertimas, o mergina apraso kaip mezge. Yra 3 variantai, ir visi skirtingai mezgasi. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės 4u.gif Labai ieškau šios suknelės motyvo. google vaizdų paieška nepadėjo, tikiuosi Jūs kuri turėsit ir pagelbėsit ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2014 01 27, 19:31)
Turiu prašymą ir aš  4u.gif  Draugė iš kažkur atkasė štai tokį šalį ir pradėjo zyzti: noriu noriu, netrivoju, mirštu!  doh.gif
user posted image
Kadangi esu tik pora šalių iš mocheros mezgusi, tai klausiu:iš kokių siūlų ir kokio kiekio reiktų šitą "mirtiną" reikalą megzti-nerti?O gal dar ir schemą kuri mezgėjėlė esate išsaugojusi?nes ketinu megzti iš nuotraukos, vat tik tie atseit "kutai"man neaiškūs ir dar kaip iš pūkuotų siūlų standžius gėlių kraštus padaryti (gal žvejybinio valo įmegzti?..)  g.gif
Ačiū visoms padėsiančioms  4u.gif

Ar galit kas nors patarti?.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif Labai reikia pagalbos. Noriu stai tokio grazuolio bet niekaip nerandu schemos kaip ji ismegzti o pagal pateikta schema man nesigauna. Padekit ar pati schema bloga ar as kazko nemoku blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IrmaAsi @ 2014 02 06, 20:50)
Sveikos mezgejeles  4u.gif  Labai reikia pagalbos. Noriu stai tokio grazuolio bet niekaip nerandu schemos kaip ji ismegzti o pagal pateikta schema man nesigauna. Padekit ar pati schema bloga ar as kazko nemoku  blush2.gif

Gal bus AIŠKIAU ČIA
Atsakyti
Aciu. sita taip pat maciau bet tas zalias rastas siek tiek kitoks. reikes bandyt daryti toki bet labiau norisi ano unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IrmaAsi @ 2014 02 06, 20:14)
Aciu. sita taip pat maciau bet tas zalias rastas siek tiek kitoks. reikes bandyt daryti toki bet labiau norisi ano  unsure.gif

cia su rusisku aprasymu.
Atsakyti
Ieskau rastelio - tampraus galvos juostai nerti ?
butu gerai video blush2.gif
Atsakyti
Aciu clap.gif
Atsakyti
labai noriu toki megztuka nusimegzti. radau ir aprasyma rusu kalba, nors rusu kalba ir suprantu, bet cia man nieko neaisku. matau, kad nesudetinga. bet nuo kur pradeti nuo apacios ar virsaus? man tie terminai visiskai nesuprantami.
megztukas
nuoroda

gal kas patarsit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti