QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 06, 20:13) | ||
greituoliai ![]() ![]() ![]() ![]() |
mano tevai po menesio susituoke ir jau 28 metus laimingai kartu gyvena,matyt pas mus tas paveldima

Musu labai laukiama ir mylima

Sveikos
Mes su draugu gyvenam 1,5 metu kartu ir nors pries tai lygiai tiek pat buvom draugave, bruozu ir yprociu susidurimas nebuvo lengvas. Sunkiausia buvo praejus gal 7-8 menesiams, tada net buvo mintis atejusi viska palikti ir padeti taska.. tiesiog buitis mums atrode per daug skirtingai suprantamas dalykas: as tvarka megstu, o jam nepatinka gyventi 'muziejuje'..tiesa jis nieko pries tvarkos palaikymui namuose butu, tik salyga tokia: as tvarkau, o jis gyvena taip kaip iprates... na cia tik viena smulkmenele... o tokiu buvo daug...
Kaip sprendeme tai? Tiesiog daug daug kalbejomes... atvirai irį ilgai.. kartais man jau nuo tu kalbu negera darydavosi...
bet tik taip supranti kur yprociu saknys, kaip galima problema spresti atrandant viduri, taip abu ismokom vienas del kito kazka savyje stengtis pakeisti, kad kartu gyventi butu gera..

Mes su draugu gyvenam 1,5 metu kartu ir nors pries tai lygiai tiek pat buvom draugave, bruozu ir yprociu susidurimas nebuvo lengvas. Sunkiausia buvo praejus gal 7-8 menesiams, tada net buvo mintis atejusi viska palikti ir padeti taska.. tiesiog buitis mums atrode per daug skirtingai suprantamas dalykas: as tvarka megstu, o jam nepatinka gyventi 'muziejuje'..tiesa jis nieko pries tvarkos palaikymui namuose butu, tik salyga tokia: as tvarkau, o jis gyvena taip kaip iprates... na cia tik viena smulkmenele... o tokiu buvo daug...
Kaip sprendeme tai? Tiesiog daug daug kalbejomes... atvirai irį ilgai.. kartais man jau nuo tu kalbu negera darydavosi...

Mes tai keturis metus vienas pas kita vazinejom Vilnius- Klaipeda. Kol uzkniso galutinai. tada islekiau u Vilniu. pradzia oj sunki buvo
Gyvenom kazkokiam moliugu namely pusrusyje, be patogumu.Bet tokiom ekstremaliom salygom ir atsiskleidzia zmogus visame grazume.Daug nervu abiem kainavo, ir daug pykciu visokiu buvo.Kai issikraustem i normalesni butuka negalejom atsidziaugti kad langus ir virtuve turim
Patys astriausi kampai per 1.5 metu apsidauze, nors vis dar slifuojames, gal tik nebe taip inirtingai.... Nesigailiu kad pagyvenom kartu, nes ta kelionine romantika ir gyvenimas kartu ganetinai skiriasi.

Gyvenom kazkokiam moliugu namely pusrusyje, be patogumu.Bet tokiom ekstremaliom salygom ir atsiskleidzia zmogus visame grazume.Daug nervu abiem kainavo, ir daug pykciu visokiu buvo.Kai issikraustem i normalesni butuka negalejom atsidziaugti kad langus ir virtuve turim

vat vakar su vyru pasidarem romantiska vakra
paivairinom kasdienybe
daug kas asko, kad va, bus problemu, ns kartu pries vestuves tiek ne daug kartu pagyvenot. mano, nuomone, sitie dalykai vienas nuo kito nepriklauso. galima kartu ir 5 metus pragyvent, o susituokus ir po 2 metu issiskirt. o galima kartu pradet gyvent tik po vestuviu ir laimingai nugyventi kartu visa gyvenima.
dabar jau dazniau su vyru apsipykstam, bet tik taip, nesmarkiai. kampus imam slifuot

dabar jau dazniau su vyru apsipykstam, bet tik taip, nesmarkiai. kampus imam slifuot

QUOTE (Isila @ 2004 08 08, 11:38) |
sitie dalykai vienas nuo kito nepriklauso. galima kartu ir 5 metus pragyvent, o susituokus ir po 2 metu issiskirt. o galima kartu pradet gyvent tik po vestuviu ir laimingai nugyventi kartu visa gyvenima. |
pilnai pritariu

kazkodel dazniau pasitaiko kad issiskyria tie kurie ilgai iki vestuviu gyveno kartu,negu tie kurie tik po vestuviu pradejo.
aisku visko pasitaiko,reikia stengtis palaikyti ta ugnele

mes negyvenome kartu,bet po vestuviu viskas ok...atrodo,kad jau simta metu kartu gyvename

Bet kampus vis tiek tenka apsislifuoti
Cia faktas

labas,
Daug masciau pries nuspresdama rasyti.
Man atrodo kad labai gerai, kad zmones pries susituokiant pagyvena kartu. Nes tik po kurio laiko supranti kas tai per zmogus.
Kai zmone susitinka tik trumpam, tada labai lengva buti ramantisku ir kantriu ... Tada is pasiilgimo visos problemos pasidaro nesvarbios. Tada daug lengviau uzsimerkti ant neigiamu partnerio pusiu...
Kai zmones pradeda gynenti kartu... tada paprasti buitiniai dalykai daveda tiek, kad zaibai po namus laksto. uPVZ. - zknisa kai eini paskui ji ir dedi viska i vieta. Nes jis turi viena diena per savaite, kai jis susitvarko...(taigi, as zmogus kuris tvarkosi kasdien ir po truputi, o ji tas kuri tvarkosi viena karta per savaite - kapitaliai)...
taigi, svarbu pagiventi ciut su vyru. Nesakau, kad pagiventi ilgai, bet 2-3men maziausiai.
mes apsivedem su vyru po 2men. Kai buvom vede 4-5men pradejo listi visokios problemos. is padziu laksciau po namus su zaibais. ir man jau norejosi ant visko spjauti ir
iseiti. Bet nelaibai norajau draskyti seimos ir nutariau kad VIETOJ TO KAD BEGSIU NUO PORBLEU - AS JAS ISSPRESIU.
Dabar mes vede jau 2metus, ir beveik nesibaram ir dabar as laimingiausiamoteris. Jau planuojm vaikuti
Viskam reikia laiko apsitrinti...
Daug masciau pries nuspresdama rasyti.

Man atrodo kad labai gerai, kad zmones pries susituokiant pagyvena kartu. Nes tik po kurio laiko supranti kas tai per zmogus.
Kai zmone susitinka tik trumpam, tada labai lengva buti ramantisku ir kantriu ... Tada is pasiilgimo visos problemos pasidaro nesvarbios. Tada daug lengviau uzsimerkti ant neigiamu partnerio pusiu...
Kai zmones pradeda gynenti kartu... tada paprasti buitiniai dalykai daveda tiek, kad zaibai po namus laksto. uPVZ. - zknisa kai eini paskui ji ir dedi viska i vieta. Nes jis turi viena diena per savaite, kai jis susitvarko...(taigi, as zmogus kuris tvarkosi kasdien ir po truputi, o ji tas kuri tvarkosi viena karta per savaite - kapitaliai)...
taigi, svarbu pagiventi ciut su vyru. Nesakau, kad pagiventi ilgai, bet 2-3men maziausiai.
mes apsivedem su vyru po 2men. Kai buvom vede 4-5men pradejo listi visokios problemos. is padziu laksciau po namus su zaibais. ir man jau norejosi ant visko spjauti ir

Dabar mes vede jau 2metus, ir beveik nesibaram ir dabar as laimingiausiamoteris. Jau planuojm vaikuti

Viskam reikia laiko apsitrinti...
Manau kiekvienam savo... Issiskiria ir gyvenusios ir negyvenusios kartu pries vestuves poros... Vieni pradeje "susimete" gyventi taip ir tempia guma iki paskutinio..., nes taip patogiau, kiti sukure seima lengviau pergyvena "astriu kampu nugludinimo etapa", o kiti... taip atsigyvena kartu, kad seima greitai suira... Panasiai ir su tais kurie tik po vestuviu pradeda bendra gyvenima... Labai priklauso nuo PACIU zmoniu, nuo ju noro, kantrybes, vertybiu... kartais... aplinkybiu...
Mes pries vestuves kartu negyvenome... Todel dabar (istekejus) jauciu kaip stipriai viskas keiciasi... Viskas idomu: buities rupesteliai, vyras, nori nenori pasikeite musu santykiai, ju kurimas, "kampu bruzinimas", buvimas kartu... Nezinau... man kol kas labai gera
... viska statome nuo nulio... ir savo buiti, ir savo seima, savas taisykles, savo naujos seimos tradicijas...
Mes pries vestuves kartu negyvenome... Todel dabar (istekejus) jauciu kaip stipriai viskas keiciasi... Viskas idomu: buities rupesteliai, vyras, nori nenori pasikeite musu santykiai, ju kurimas, "kampu bruzinimas", buvimas kartu... Nezinau... man kol kas labai gera