QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 11 21, 20:46)
Nuostabiai!
Nu KODEL KODEL KODEL visa tai graziai atrodo tik ant lieknu ? Kai as pabandau taip apsirengt, tai mane tik i nevykusia apranga det O siaip dar net nesu XL o tik M dydis
turiu prasyma, jei pamatysit, idekite pavyzdziu su cloche ar panasiomis kepuremis. Beveik visur tik fedoros, noretusi pamatyti kaip cloche kepures derinamos, kad nebutu per daug vintaziska.
O gal matėt kur pirkti tokių kepurių?
micefee, Lietuvoj nezinau, bet yra/buna marks&spencer, tai ir Lietuvoj turetu buti. O siaip internete aisku..
QUOTE(Stichija @ 2013 11 21, 21:17)
Nu KODEL KODEL KODEL visa tai graziai atrodo tik ant lieknu ? Kai as pabandau taip apsirengt, tai mane tik i nevykusia apranga det O siaip dar net nesu XL o tik M dydis
Turekit omenyje, kad nuotraukoje deriniai turbut daug kartu graziau realybeje atrodo del apsvietimo, tinkamo rakurso ir pan.
Nebukit tokia savikritiska
QUOTE(Stichija @ 2013 11 21, 21:17)
Netiesa matėm matėm, derinukuose ir buvo labai gražių dalykų, nereikia taip savęs nuvertinti. Be to, M dydis tikrai ne kažkokia bėda. Tuo labiau, kad yra derinių, kurie tikrai gražiau atrodo ant didesnių dydžių
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 22, 11:55)
Turekit omenyje, kad nuotraukoje deriniai turbut daug kartu graziau realybeje atrodo del apsvietimo, tinkamo rakurso ir pan.
Pritariu Ir iš tiesų, foto dar nebūtinai juk reiškia, kad realybėje tip top taip atrodo
[quote=AgnIKe+,2013 11 22, 17:37
[/quote]
super!!!
[/quote]
super!!!