Įkraunama...
Įkraunama...

Streetstyle

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Koks sijonas raudonas, whawawywa wub.gif
Atsakyti
stilingas vyriokas 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

http://onedapperstreet.com is cia rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=AgnIKe+,2014 01 16, 10:37]
stilingas vyriokas 4u.gif

Aciu uz stilinga vyrioka aciuks.gif thumbup.gif ir dar nuoroda .. clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lego76: 18 sausio 2014 - 13:06
user posted image
Atsakyti
Streetstyle gyvai is Londono Shoreditch smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vai2lka, ačiū už fotkes. man visad ten būnant akys raibsta nuo grožio smile.gif ir puiku, kad drįstat, aš kažkada Lietuvoj užsiėmiau projektu street style, tai labai ne visi teigiamai žmonės žiūrėjo, nuo to laiko kažkaip ir noras dingo smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 01 21, 16:53)
Vai2lka, ačiū už fotkes. man visad ten būnant akys raibsta nuo grožio smile.gif ir puiku, kad drįstat, aš kažkada Lietuvoj užsiėmiau projektu street style, tai labai ne visi teigiamai žmonės žiūrėjo, nuo to laiko kažkaip ir noras dingo smile.gif

Oj aciu Prietarai 4u.gif Man tai smagu buvo fotografuot, del drasos tai nera ko nedristi, visi labai geranoriskai ziurejo i tai, tik viena porele nieko neatsake tik galva palinksejo ir toliau jie sau ruke ir kalbejos kol as fotografau, o seip visi labai labai puikiai tai prieme ir su sypsena pozavo smile.gif labai smagi patirtis, manau kad reikes pratest street style tema ir kituose rajonuose smile.gif
Atsakyti
visur pilna čia stileigų, puiku kai žmonės sugeba ir nori į save investuoti ir išreikšti stilium smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti