Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

Su sventem mielosios mamytes!!! Graziu pirmuju kaledu jusu mazyliams! newyear.gif
Atsakyti
Su Sventemis mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su Sventemis ir jusu stebukliukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su šventėmis mažus ir didelius smile.gif daug džiaugsmo, laimės o svarbiausia sveikatytės visiems 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą vasarinukų mamytės,

Mielai pirkčiau vaikeliui nuo gimimo iki 1 metukų amžiaus rūbelių berniukui visą komplektą (pradžiai). Kaune

Pasiūlymai tlf 860194388 4u.gif

atsiprašau už temos pateršimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 20, 09:24)
As nemaitinu mp bet pas mus vistiek jokio rezimo nera viena diena vienaip kita kitaip smile.gif  mes vakar zengem jau pirmuosius zingsnius be jokiu prisilaikimu clap.gif  clap.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINIMAI SU PIRMAIS ZINGSNELIAIS smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Su Naujais Metais Jus ir Jūsų vasarinukus smile.gif Na ką, greit pradėsim švęst pirmuosius gimtadienius, kaip laikas greit prabėgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(scarlettute @ 2014 01 02, 10:47)
Sveikos mamytės,
Su Naujais Metais Jus ir Jūsų vasarinukus smile.gif Na ką, greit pradėsim švęst pirmuosius gimtadienius, kaip laikas greit prabėgo  mirksiukas.gif

Su naujaisiais 2014-aisiais!!! newyear.gif
Tikrai tas laikas greit lekia bigsmile.gif kaip ruosiates svest pirmuosius gimtadienius?
Atsakyti
SU NAUJAIS wink_3.gif
Jo tikrai jau tui svesim bigsmile.gif Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) biggrin.gif Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek ax.gif
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais smile.gif

Mano pana nevaikšto ir nesiruošia dar, tik įsikibus visur palei baldus, sienas eina, kartais vedama už vienos rankos paeina, bet labai nenoriai, reik jai su abiem laikytis. bailiukė kiek. Vis sirguliuoja, neatsikrato karkalų ir slogų
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 01 02, 20:39)
Su Naujais smile.gif

Mano pana nevaikšto ir nesiruošia dar, tik įsikibus visur palei baldus, sienas eina, kartais vedama už vienos rankos paeina, bet labai nenoriai, reik jai su abiem laikytis. bailiukė kiek. Vis sirguliuoja, neatsikrato karkalų ir slogų

Mes irgi taip vaiksciojom, veliau nejucia pasileisdavo ir tik pastovedavo,ir veliau labai greitai prasidejo pirmieji zingsniai, o dabar tai isvis varo per visa kambari, suklumpa griuna, nuropoja prie sofos prisilaiko atsistot vel pasileidzia varo, as sakau pas mus jinai uzsispirusi kaip tevelis, bandis tol kol paviks, ir nesvarbu kiek kartu reikes ta pati daryt. lotuliukas.gif mes irgi jau antra savaite sloguojam ir kosejam, tai sendien vaziuosim i poliklinika.
Atsakyti
o maniskis, tai nevaiksto net isikibes i baldus, tik atropoja, atsistoja ir viskas, tai manau kad velokai prades vaikscioti, bet as jo ir neskubinu rolleyes.gif uztenka ir taip visokiu traumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 01 02, 20:39)

Mano pipiriukas irgi dar vienas pats nevaiksto, tik isikabines i baldus ar rankas. Kai i rankas isikabines eina, tai is to smagumo begt pradeda lotuliukas.gif Na iki pirmojo gimtadienio gal jau vaikscios g.gif
Atsakyti