Su sventem mielosios mamytes!!! Graziu pirmuju kaledu jusu mazyliams!
Su šventėmis mažus ir didelius daug džiaugsmo, laimės o svarbiausia sveikatytės visiems
Laba vakarą vasarinukų mamytės,
Mielai pirkčiau vaikeliui nuo gimimo iki 1 metukų amžiaus rūbelių berniukui visą komplektą (pradžiai). Kaune
Pasiūlymai tlf 860194388
atsiprašau už temos pateršimą
Mielai pirkčiau vaikeliui nuo gimimo iki 1 metukų amžiaus rūbelių berniukui visą komplektą (pradžiai). Kaune
Pasiūlymai tlf 860194388
atsiprašau už temos pateršimą
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 20, 09:24)
As nemaitinu mp bet pas mus vistiek jokio rezimo nera viena diena vienaip kita kitaip mes vakar zengem jau pirmuosius zingsnius be jokiu prisilaikimu
SVEIKINIMAI SU PIRMAIS ZINGSNELIAIS
Sveikos mamytės,
Su Naujais Metais Jus ir Jūsų vasarinukus Na ką, greit pradėsim švęst pirmuosius gimtadienius, kaip laikas greit prabėgo
Su Naujais Metais Jus ir Jūsų vasarinukus Na ką, greit pradėsim švęst pirmuosius gimtadienius, kaip laikas greit prabėgo
QUOTE(scarlettute @ 2014 01 02, 10:47)
Sveikos mamytės,
Su naujaisiais 2014-aisiais!!!
Tikrai tas laikas greit lekia kaip ruosiates svest pirmuosius gimtadienius?
SU NAUJAIS
Jo tikrai jau tui svesim Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus
Jo tikrai jau tui svesim Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus
Su Naujais
Mano pana nevaikšto ir nesiruošia dar, tik įsikibus visur palei baldus, sienas eina, kartais vedama už vienos rankos paeina, bet labai nenoriai, reik jai su abiem laikytis. bailiukė kiek. Vis sirguliuoja, neatsikrato karkalų ir slogų
Mano pana nevaikšto ir nesiruošia dar, tik įsikibus visur palei baldus, sienas eina, kartais vedama už vienos rankos paeina, bet labai nenoriai, reik jai su abiem laikytis. bailiukė kiek. Vis sirguliuoja, neatsikrato karkalų ir slogų
QUOTE(KristeP. @ 2014 01 02, 20:39)
Su Naujais
Mes irgi taip vaiksciojom, veliau nejucia pasileisdavo ir tik pastovedavo,ir veliau labai greitai prasidejo pirmieji zingsniai, o dabar tai isvis varo per visa kambari, suklumpa griuna, nuropoja prie sofos prisilaiko atsistot vel pasileidzia varo, as sakau pas mus jinai uzsispirusi kaip tevelis, bandis tol kol paviks, ir nesvarbu kiek kartu reikes ta pati daryt. mes irgi jau antra savaite sloguojam ir kosejam, tai sendien vaziuosim i poliklinika.
o maniskis, tai nevaiksto net isikibes i baldus, tik atropoja, atsistoja ir viskas, tai manau kad velokai prades vaikscioti, bet as jo ir neskubinu uztenka ir taip visokiu traumu
QUOTE(KristeP. @ 2014 01 02, 20:39)
Mano pipiriukas irgi dar vienas pats nevaiksto, tik isikabines i baldus ar rankas. Kai i rankas isikabines eina, tai is to smagumo begt pradeda Na iki pirmojo gimtadienio gal jau vaikscios