Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

QUOTE(KristeP. @ 2013 12 11, 19:49)
Ačiū smile.gif galima užsisakyti aišku smile.gif tik jau Kalėdom nieko nebespėsiu daugiau smile.gif
Aš tų butelių nemoku daryt smile.gif man jie tokie faini

Nene kaledom man jau nieko nereikia, bet vat labai patiko man ta vardo girlianda, tai jau cia po svenciu, o kiek mazdaug kainuja tas vardo pasiuvimas ?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~mileniuks~: 12 gruodžio 2013 - 08:38
QUOTE(KristeP. @ 2013 12 09, 21:34)
Facebooke Grafo lobiai susirask, tai ten viskas ką aš darau šiuo metu smile.gif

labai gražūs darbeliai smile.gif kitoms Kalėdoms teks vasarą užsakynėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 12, 09:37)
Nene kaledom man jau nieko nereikia, bet vat labai patiko man ta vardo girlianda, tai jau  cia po svenciu, o kiek mazdaug kainuja tas vardo pasiuvimas ?smile.gif

tai parašyk man ten ir tarsimės smile.gif kaina priklauso nuo raidžių kiekio ir papuošimo šiaip ( su kuo ,kaip ir kas ). O kaina jei tų suvertų : 1 raidė 6-10 lt

QUOTE(dita09 @ 2013 12 13, 11:38)
labai gražūs darbeliai smile.gif kitoms Kalėdoms teks vasarą užsakynėti smile.gif

Tai jau taip smile.gif Norvegas jau renka užsakymus kitoms Kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i mamytes,kurios maitina savo pienuku.
Ar pas jus yra tikslus maitinimosi MP+maitinimo normaliu maistu tvarkarastis? Pvz,lygiai 8 MP, 10 - kose ir t.t.Mano mama spaudzia,kad butu tikslus grafikas, nes dabar pas mus atsikeliam tai 8,tai 9, uzmiega vel,kaip sakau, pagal nuotaika,tada viskas nusimusa. Be to, dar maitinu pati, kita karta anksciau prasosi valgyti,kita karta veliau. Jei kur pavaziuojam pasizmoneti, vel nusimusa "grafikas". Tai va taip kazkokio tikslaus ir neturim. Kaimyne maitino buteliuku, tai pas ja ir dabar visas tiksliai tiksliai valandom,mililitrais,tiksliais gramais, jokiu nukrypimu. Gal as cia viena blogai taip darau - tik "mazdaug" ir tai su nuokrypiais... ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(K&V @ 2013 12 14, 13:03)
Kaimyne maitino buteliuku, tai pas ja ir dabar visas tiksliai tiksliai valandom,mililitrais,tiksliais gramais, jokiu nukrypimu. Gal as cia viena blogai taip darau - tik "mazdaug" ir tai su nuokrypiais... ax.gif  schmoll.gif

Na nemaitinu MP, bet tikslumo kaip kad tavo kaimyne nera. Net ir nesistengiu ziureti valandu ar mililitrus ar gramus. Kada maziukas nori tada jam ir duodu. Buna, kad jau pagal laika lyg jau ir reiktu valgyt, o jis pliumt ir uzmiega. Nejau kelsiu maziu, maitint blink.gif
Nemanau,kad jau labai reiktu siekti to tikslumo.. g.gif
Atsakyti
Aš dar mp maitinu, tai viskas irgi taip, kaip pas tave:)
Grafikas tik apytikslus, nesuku dėl to galvos. Jeigu nebūtų mp, tada atsirastų režimas.
Ar dar yra pas ką vaikiukas neropoja? Jaučiu prašoksim šį tarpsnį.
Atsakyti
As nemaitinu mp bet pas mus vistiek jokio rezimo nera viena diena vienaip kita kitaip smile.gif mes vakar zengem jau pirmuosius zingsnius be jokiu prisilaikimu clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~mileniuks~: 20 gruodžio 2013 - 08:25
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 20, 08:24)
As nemaitinu mp bet pas mus vistiek jokio rezimo nera viena diena vienaip kita kitaip smile.gif  mes vakar zengem jau pirmuosius zingsnius be jokiu prisilaikimu clap.gif  clap.gif

Kaip smagu thumbup.gif Maniškis slampinėja įsikibęs į lovą, dar porą savaitėliu ir gal jau pats bandys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 20, 09:24)
As nemaitinu mp bet pas mus vistiek jokio rezimo nera viena diena vienaip kita kitaip smile.gif  mes vakar zengem jau pirmuosius zingsnius be jokiu prisilaikimu clap.gif  clap.gif

Kaip smagu sveikinimai dideliausi smile.gif maniskis jau net ismoko begti besilaikydamas i baldus bet nebando pasileisti o jei kvieciu ateiti tai geriau seda ant grindu ir ateina arba tiesiog pasileidzia ir griuna i mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2013 12 19, 20:56)
Jaučiu prašoksim šį tarpsnį.

as jau buvau ir bemananti, kad maniskis prasoks si etapa, nes net nemegino. O va viena diena ziuriu, jau sleivoja biggrin.gif dabar po namus gaudo katyte savo sleivakojisku repliojimu smile.gif

QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 20, 08:24)
  mes vakar zengem jau pirmuosius zingsnius be jokiu prisilaikimu clap.gif  clap.gif

Sveikinimai !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na bet cia tai ir tyluma.Tai ka sveikinu visas mamytes ju vaikucius ir seimas su artejanciom nuostabiom SVENTEM. newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 23, 11:21)
Na bet cia tai ir tyluma.Tai ka sveikinu visas mamytes ju vaikucius ir seimas su artejanciom nuostabiom SVENTEM. newyear.gif

Ačiū, sveikinam ir mes visas ir visus smile.gif
Matomai visos ruošiasi , puošiasi ir t.t. šventėm smile.gif
Atsakyti