Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

QUOTE(KristeP. @ 2013 12 03, 22:43)
Mes irgi dar nesipuošiam. Aš per užsakymus kiek namus apleidau, bet per šią ir kitą savaitę turėčiau visus pabaigt, tada kaip tik maniškis atostogų išeina ir jau kuopsimės namus, puošimės. Nes dabar tai baisu, nieko neberandu, bet tvakrytis perdaug nelabai yra kada.

blush2.gif pas mane tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukeliukas @ 2013 12 05, 00:22)
blush2.gif  pas mane tas pats  doh.gif

Sakiau baigsis užsakymai, kuopsiuos smile.gif Tai kur tau, naujų prisikaupė užsakymų, tai nežinau kada kuoptis reiks blush2.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 12 05, 22:14)
Sakiau baigsis užsakymai, kuopsiuos smile.gif Tai kur  tau, naujų prisikaupė užsakymų, tai nežinau kada kuoptis reiks  blush2.gif  ax.gif  doh.gif

O ka jus ten tokio darot? rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau kuo užsimima KristeP. biggrin.gif būtų ir man įdomu pasmalsauti. Gal turime kažką bendro. bigsmile.gif
O aš, tai įvairius darbelius, rankdarbius: siuvinėjimas kryželiu, keramika, dekupažas, odos darbai...ir daug visa ko kito ax.gif smile.gif
Atsakyti
kaip cia tylu visos turbut sventem ruosiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 06, 09:03)
O ka jus ten tokio darot? rolleyes.gif

Facebooke Grafo lobiai susirask, tai ten viskas ką aš darau šiuo metu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 12 09, 21:34)

Bet tai kaip viskas nerealei fainai wub.gif o cia pas tave uzsakyt galima? cia tiek kruopstumo reikia ir dar auginant du vaikucius nu bet tu tai saunuole bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 12 09, 21:34)

Labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gaila, nemoku ikelti nuotraukos. Parodyciau koki metrika padariau savo cypukui.
Atsakyti
Kokios visos jus kuribingos bigsmile.gif , as tai neturiu tos gysleles, va siandien nusipirkau vyno bonke, saldainiu ir sugalvojau padaryti eglute, nu ir ka... klijuoju tuos saldainius su lipne juostele, o jie nelimpa doh.gif doh.gif doh.gif pasirodo reik karstu kliju blink.gif turbut isgersiu ta vyna, MB atiduosiu saldainius ir baigsis visas mano menas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 12 10, 21:59)
Kokios visos jus kuribingos bigsmile.gif , as tai neturiu tos gysleles, va siandien nusipirkau vyno bonke, saldainiu ir sugalvojau padaryti eglute, nu ir ka... klijuoju tuos saldainius su lipne juostele, o jie nelimpa doh.gif  doh.gif  doh.gif pasirodo reik karstu kliju blink.gif turbut isgersiu ta vyna, MB atiduosiu saldainius ir baigsis visas mano menas doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pajuokinai biggrin.gif negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 09, 23:25)
Bet tai kaip viskas nerealei fainai wub.gif  o cia pas tave uzsakyt galima? cia tiek kruopstumo reikia ir dar auginant du vaikucius nu bet tu tai saunuole bigsmile.gif  thumbup.gif

Ačiū smile.gif galima užsisakyti aišku smile.gif tik jau Kalėdom nieko nebespėsiu daugiau smile.gif

QUOTE(Mama1985 @ 2013 12 10, 22:59)
Kokios visos jus kuribingos bigsmile.gif , as tai neturiu tos gysleles, va siandien nusipirkau vyno bonke, saldainiu ir sugalvojau padaryti eglute, nu ir ka... klijuoju tuos saldainius su lipne juostele, o jie nelimpa doh.gif  doh.gif  doh.gif pasirodo reik karstu kliju blink.gif turbut isgersiu ta vyna, MB atiduosiu saldainius ir baigsis visas mano menas doh.gif

Aš tų butelių nemoku daryt smile.gif man jie tokie faini
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 12 11, 19:49)

Aš tų butelių nemoku daryt smile.gif man jie tokie faini

Siaip ten jokio moklso nereik smile.gif

o man jie asmeniskai nelabai.....kazkaip nieko orginalaus....bet cia tik man ax.gif
Atsakyti