Nežinau net ką abiem panom dovanų pirkt kol kas nesugalvojau
O roges turim nuo pernai, didžkei pirkom, ta manau ir Aurėja bus pavėžinta šią žiemą
Sveikos
Žiūriu jau Kalėdom ir čia pradeda kvėpėt niekaip neprisėdu sudaryt sąrašiuko ką ir kam šiaip metais Kalėdų senis atneš paskutiniu metu visai nerandu laiko, tik įlendu paskaitinėt kas čia vyksta ir vėl dingstu mano vasarinukas šią savaitę išmoko ropot, nors ir taip kažkokiu kųlverstuko būdu jis judėdavo, tai dabar spėk žiūrėt. Dar į knygos skaitymą buvau įsitraukus, tad savaitė pralėkė nepastebimai
Mama1985 kaip tavo mažiukas? Nu bet kas per gydytojai, kaip jiems liežuvis apsiverčia tokius dalykus sakyt. Mano vyras tai vėjus ten užkeltų už tokius žodžius jo, kad ojojoj, dar ir aš jaučiu porą pridėčiau
Vaikai miega, tai tokia tyla namie, kad net ausyse spengia
Labanakt, laikas ir man jau miegot
Žiūriu jau Kalėdom ir čia pradeda kvėpėt niekaip neprisėdu sudaryt sąrašiuko ką ir kam šiaip metais Kalėdų senis atneš paskutiniu metu visai nerandu laiko, tik įlendu paskaitinėt kas čia vyksta ir vėl dingstu mano vasarinukas šią savaitę išmoko ropot, nors ir taip kažkokiu kųlverstuko būdu jis judėdavo, tai dabar spėk žiūrėt. Dar į knygos skaitymą buvau įsitraukus, tad savaitė pralėkė nepastebimai
Mama1985 kaip tavo mažiukas? Nu bet kas per gydytojai, kaip jiems liežuvis apsiverčia tokius dalykus sakyt. Mano vyras tai vėjus ten užkeltų už tokius žodžius jo, kad ojojoj, dar ir aš jaučiu porą pridėčiau
Vaikai miega, tai tokia tyla namie, kad net ausyse spengia
Labanakt, laikas ir man jau miegot
QUOTE(KristeP. @ 2013 11 30, 22:34)
Aš jaučiu paskutinę akimirką visiems supirksiu, nes padaryt nespėju saviem nieko, per užsakymus užsivertus kitiems
Bet būtinai kitoms Kalėdoms sau pasidarysiu irgi eglutės žaisliukų
O čia mano 10 mėn. panelė šiandien
kokia grazute,o jau plaukuciu ilgumas
Papildyta:
as tai vis sukau galva ka padovanot vaikui kaledom,kadangi jinai visko turi kryksto tevelio deka tai nusprendem su vyru kad nupirksim dideli pliusini meski, labai jau jinai pas mus pliusiniu zaislu myletoja.
Kaledom - is mediniu zaislu nupirkau lavinamaji zaisliuka su kistukais. Dar pridesiu gintarinius karoliukus, specialiai kudikiams padarytus. Ir viskas. Manau, uzteks, nes artimieji sudovanos zaislu. O as stengiuosi zaislais neapsikrauti, nera namie tiek vietos, todel dali paslepiu, po kiek laiko vel istraukiu ir zaidzia mazoji, kaip su naujais.
Roguciu dar neturim. Pakolkas ir nemanau, kad jomis naudosimes sia ziema. Bus matyt.
Roguciu dar neturim. Pakolkas ir nemanau, kad jomis naudosimes sia ziema. Bus matyt.
QUOTE(scarlettute @ 2013 11 29, 23:59)
Lyg ir gerai jauciasi, na kaip ir visada, zaidzia, parekia, valgo,miega ketvirtadieni esim pas seimos gydytoja ziutesim, ar tas daktaras bus atsiuntes israsus ir ka bus ten prirases
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 03, 09:02)
kaip faina mes puošim savaitgalį
QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 12 03, 09:02)
Kaip fainai mes gal kita savaitgali pasipuosim eglute. Sekmadieni tik namus pasipuosiau kojinem, vainikeliais kalediniais
QUOTE(Mama1985 @ 2013 12 03, 15:15)
Kaip fainai mes gal kita savaitgali pasipuosim eglute. Sekmadieni tik namus pasipuosiau kojinem, vainikeliais kalediniais
o pas mane dar tik kvepia kalediniais kvapais, nes kepu daug meduoliu, kalediniu nameliu, o namu bei eglutes dar nepuosiau p.s. siandien buvom TA po triju menesiu tai pasistiebe 4cm(ugis dabar 78cm) ir 1kg pasunkejo (9,2kg)
QUOTE(scarlettute @ 2013 11 29, 23:59)
mano vasarinukas šią savaitę išmoko ropot, nors ir taip kažkokiu kųlverstuko būdu
maniskis ir juda kulverstuko ir oroguntagiuko hibrido budu taip juokingai atrodo
QUOTE(KristeP. @ 2013 11 30, 22:34)
Aš jaučiu paskutinę akimirką visiems supirksiu, nes padaryt nespėju saviem nieko, per užsakymus užsivertus kitiems
As ir uzsiemus dovanu darymu kitiems, o kada prisesiu prie saviskiu, neisivaizduoju nors dar turiu vilties, kad susisuksiu.
Tavo pupai jau 10, o maniskiui 9 o abu vasarinukai
Grazuolytei
Ziuriu jau puosiates namus. O man kazkaip per anksti. Paskuj jau atejus sventems, jau visas papuosimas tampa iprastas ir neteikia tiek dziaugsmo. Pasipuosiu likus savaitei ar kelioms dienoms, tada taip faina buna. Vis prisedi pasidziaugti ir pasimegauti jaukumu ir nuotaika sventine
QUOTE(Pukeliukas @ 2013 12 03, 15:40)
Ziuriu jau puosiates namus. O man kazkaip per anksti. Paskuj jau atejus sventems, jau visas papuosimas tampa iprastas ir neteikia tiek dziaugsmo. Pasipuosiu likus savaitei ar kelioms dienoms, tada taip faina buna. Vis prisedi pasidziaugti ir pasimegauti jaukumu ir nuotaika sventine
Mes irgi dar nesipuošiam. Aš per užsakymus kiek namus apleidau, bet per šią ir kitą savaitę turėčiau visus pabaigt, tada kaip tik maniškis atostogų išeina ir jau kuopsimės namus, puošimės. Nes dabar tai baisu, nieko neberandu, bet tvakrytis perdaug nelabai yra kada.