Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

QUOTE(Pukeliukas @ 2013 11 22, 01:46)
Nei biskelio  tongue.gif  nes ir maniskis tai pat gerai miega  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 22, 08:02)
As irgi visai nepavydziu biggrin.gif mes taip jau laaabai senai miegam tongue.gif
O man SM patogiau bendrauti blush2.gif as kazkaip FB informacijos nesugaudau, o cia visada rasi viska ax.gif

Na va mes ligonineje, laukiam anesteziologo, operuos mus siandien verysad.gif jezau kaip bijau verysad.gif  verysad.gif

Nagi zinau, zinu as kaip jusu karalaiciai miega lotuliukas.gif as cia kalbejom apie kitas, kas skundzias kad nemiega, o ir maitina naktim kitos.. o as blogiausiu atveju pora kart soske idedu thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms,

Mama1985, viskas bus gerai 4u.gif

Maniškis prastai miega, bet aš kažkaip pripratau ir man to miego užtenka.Nors naktį maitinu, ir ne vieną kartą, bet sugebu atsijungti biggrin.gif Ir net ryte MB klausiu, nu kaip šiąnakt mažius miegojo, dažnai kėlėsi lotuliukas.gif

Atsakyti
Na va isoperavo mano maziuka, bedu bedeliu...net verkt norisi verysad.gif pasitvirtino blogiausias scenarijus, jei si procedura nepades, tai padarys dar dvi, o tada persodinimas verysad.gif kadangi ten daug ka pjauste, tai teks nakvot ligonineje. Yra tikimybe, kad cia praleisim iki pirmadienio verysad.gif turbut prazilsiu as, vaikas neramus, gal jam nemalonu, bet ir liudna, nes neturi nei vaikstynes, nei kilimelio pasliauziot, o ir galimybiu nera, nes su slanga isvesta nebutu patogu. Zodziu tik bliaunu ir bliaunu... gaila i mazuti ziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2013 11 21, 22:55)
tai gal dar po 9 mėn.  tongue.gif

eik gult lotuliukas.gif
mano vaikas nemiega tik mane naktimis ciulpia tai ir nepareina mmm tongue.gif

QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 22, 15:36)
Na va isoperavo mano maziuka, bedu bedeliu...net verkt norisi verysad.gif pasitvirtino blogiausias scenarijus, jei si procedura nepades, tai padarys dar dvi, o tada persodinimas verysad.gif kadangi ten daug ka pjauste, tai teks nakvot ligonineje. Yra tikimybe, kad cia praleisim iki pirmadienio verysad.gif  turbut prazilsiu as, vaikas neramus, gal jam nemalonu, bet ir liudna, nes neturi nei vaikstynes, nei kilimelio pasliauziot, o ir galimybiu nera, nes su slanga isvesta nebutu patogu. Zodziu tik bliaunu ir bliaunu... gaila i mazuti ziureti verysad.gif

o kas jums nutiko? ka operavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 22, 14:36)
Na va isoperavo mano maziuka, bedu bedeliu...net verkt norisi verysad.gif pasitvirtino blogiausias scenarijus, jei si procedura nepades, tai padarys dar dvi, o tada persodinimas verysad.gif kadangi ten daug ka pjauste, tai teks nakvot ligonineje. Yra tikimybe, kad cia praleisim iki pirmadienio verysad.gif  turbut prazilsiu as, vaikas neramus, gal jam nemalonu, bet ir liudna, nes neturi nei vaikstynes, nei kilimelio pasliauziot, o ir galimybiu nera, nes su slanga isvesta nebutu patogu. Zodziu tik bliaunu ir bliaunu... gaila i mazuti ziureti verysad.gif

Stiprybes Laura tau ir tavo bernuzeliui. laikau kumscius ir tikiuosi geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2013 11 22, 12:33)
Nagi zinau, zinu as kaip jusu karalaiciai miega  lotuliukas.gif  as cia kalbejom apie kitas, kas skundzias kad nemiega, o ir maitina naktim kitos.. o as blogiausiu atveju pora kart soske idedu thumbup.gif

AS AS AS PAVYDZIU biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip lavinat savo mazuosius? rolleyes.gif Vedat i kokius "nextkarta"uzsiemimus, baseinus, pacios prigalvojat mokomuju zaidimu, dainas dainuojat?Ar tiesiog nieko nedarot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 22, 18:28)
eik gult lotuliukas.gif
mano vaikas nemiega tik mane naktimis ciulpia tai ir nepareina mmm tongue.gif
o kas jums nutiko? ka operavo? unsure.gif

Dare cistoskopija, jos metu nupjove kazkokius voztuvus, pamate, kad slapimtakis ne toje vietoje kur turi buti, del to suleido kazkoki skysti, kad ji pakeltu. Bet tas skystis gali ir nepagelbeti, tada teks persodinti slapimtaki, nes per ji neiseina slapimas, o grizta atgal i inksta

QUOTE(zydruteM @ 2013 11 22, 21:14)
Stiprybes Laura tau ir tavo bernuzeliui. laikau kumscius ir tikiuosi geriausio  4u.gif

Aciu, dabar jusu kumstuku tikrai reikia 4u.gif
Atsakyti
Mama1985 siunciam pacias geriausias mintis tavo mazuliui....ir tikime kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leimutie @ 2013 11 22, 22:23)
AS AS AS PAVYDZIU  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(K&V @ 2013 11 23, 08:34)
O kaip lavinat savo mazuosius? rolleyes.gif Vedat i kokius "nextkarta"uzsiemimus, baseinus, pacios prigalvojat mokomuju zaidimu, dainas dainuojat?Ar tiesiog nieko nedarot?smile.gif

As planauoju eiti gruodi - sausi isbandyt muzika, tik dar nesugalvojau tiksliai kur smile.gif o baseina manosji labai megsta, bet as neturiu tiek laiko, tai dziaugiasi vonios malonumais lotuliukas.gif o zaidziam ''katutes'', du gaidelius dainuojam, dar kelias daineles dainuojam, tai jau mazdaug zino ka as darysiu... o jei alieku savarankiskam lavinimuisi, tai po to nespeju namu tvarkyt, nes ji viska moka iskuist pradedant puodais ir baigiant rubais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 22, 14:36)
Na va isoperavo mano maziuka, bedu bedeliu...

galiu palinketi stiprybes visai jusu seimynai... 4u.gif ir kuo didziausios sveikatos tavo mazyliukui.
Buk stipri, taves dabar labai reikia tavo brangenybei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 23, 10:32)
Dare cistoskopija, jos metu nupjove kazkokius voztuvus, pamate, kad slapimtakis ne toje vietoje kur turi buti, del to suleido kazkoki skysti, kad ji pakeltu. Bet tas skystis gali ir nepagelbeti, tada teks persodinti slapimtaki, nes per ji neiseina slapimas, o grizta atgal i inksta
Aciu, dabar jusu kumstuku tikrai reikia 4u.gif

stiprybes jums, linkiu kad tas skystis padetu 4u.gif
Atsakyti