Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

QUOTE(~mileniuks~ @ 2013 11 14, 12:04)
o tai jeigu galimybes nera sudalyvaut meete nes seip pagrinde visos is vilniaus arba kauno, o as is svencioneliu, tai jau ir nebe priims niekad i FB? verysad.gif

as is RAseiniu, meete nedalyvavau bet FB esu mirksiukas.gif bet bendrauju cia nuo pat pradziu kai pradejom lauktis ax.gif

QUOTE(WildWildWest @ 2013 11 18, 23:06)

Norėjau paklaus, tų, kurios maitina pačios, ar jums jau parsirado mm ? Man dar nėra, nors pieno ta labai sumažėją, krūtys atrodo visai tuščios, tik mažiui stipriau patraukus pienelis atbėga...Dieną maitinu 3kartus, bet po nedaug, o naktį gal penkis kartus doh.gif
Tiesa į lovą savo zuikio niekaip neįdėčiau, nežaidžia jis ten iškart stojas ir žviegia doh.gif Veiksmo jam reikia, ropot, lėkt, stotis, ir duodasi jis tame kambaryje, kur aš būnu, jai tik į kitą eina, uodega iš paskos biggrin.gif

as maitinu ir dar nera mmm. Su pirmagime parejo po 9 men, idomu kada dabar pareis jos smile.gif
Atsakyti
ir as cia atsiridenau biggrin.gif tikrai senokai cia buvau 4u.gif cia taip viskas pasikeite
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 21, 19:37)
as is RAseiniu, meete nedalyvavau bet FB esu mirksiukas.gif bet bendrauju cia nuo pat pradziu kai pradejom lauktis ax.gif
as maitinu ir dar nera mmm. Su pirmagime parejo po 9 men, idomu kada dabar pareis jos smile.gif

o man nuo kokio 6 men atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 21, 18:37)

tai gal dar po 9 mėn. tongue.gif
Atsakyti
Atrodo senutes grista lotuliukas.gif kaip man cia truksta mygtuko ''Like'' ax.gif as galiu jums papasakot kaip mano mergian mega, tai jus mane vel is cia isvysit lotuliukas.gif einam miegot mazdaug 22val. keliasi apie 8isgeria pieno uzbona ir tada miega dar iki 10val. tada atsikeliam ir zaidiam kol reik pasiimt broli is mokyklos, pamiega masinoje ir grizus max.30min. ir tada ebemiega iki 16-17val. tada numinga kokia valandziuke max.2 ir vel apie 22val. eina miegot.. uzmiega gerdama piena savo lovoj.....
Zinau, zinau, kad viss pavydit man tu 12valandu miego lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif 4u.gif
100 metu ir as cia nerasiau, ir Fb nebendrauju, mazokai 24 val paroje smile.gif
Kalbant apie miega, tai maniske nelabai miegale :-)
Vakare eina 21.30 -23 miegot, ryte keliasi 8.30-9.30, aisku pamiegot ilgiau leidzia, bet nakti keliasi nuo 1-5 kartus. Atsikelus prabuna iki 12-13 val, nusnaudzia apie pusvalandi, tada sekantis miegelis buna 15-16 val, trukme 40-60 min, retais atvejais pamiega ilgiau, max 2 val biggrin.gif O tada vakariniai smagumai, ypac pries naktini miegeli cool.gif
Mmm gryzo 6-7 men, nors vis dar maitinu....
Atsakyti
QUOTE(obssesion @ 2013 11 21, 23:03)
Sveikos smile.gif  4u.gif
100 metu ir as cia nerasiau, ir Fb nebendrauju, mazokai 24 val paroje smile.gif
Kalbant apie miega, tai maniske nelabai miegale :-)
Vakare eina 21.30 -23 miegot, ryte keliasi 8.30-9.30, aisku pamiegot ilgiau leidzia, bet nakti keliasi nuo 1-5 kartus. Atsikelus prabuna iki 12-13 val, nusnaudzia apie pusvalandi, tada sekantis miegelis buna 15-16 val, trukme 40-60 min, retais atvejais pamiega ilgiau, max 2 val biggrin.gif O tada vakariniai smagumai, ypac pries naktini miegeli  cool.gif
Mmm gryzo 6-7 men, nors vis dar maitinu....

Sveika, sveika, visai dingus buvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2013 11 21, 22:33)

Zinau, zinau, kad viss pavydit man tu 12valandu miego  lotuliukas.gif

Nei biskelio tongue.gif nes ir maniskis tai pat gerai miega lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2013 11 21, 22:33)
Atrodo senutes grista  lotuliukas.gif    kaip man cia truksta mygtuko ''Like''  ax.gif  as galiu jums papasakot kaip mano mergian mega, tai jus mane vel is cia isvysit  lotuliukas.gif  einam miegot mazdaug 22val. keliasi apie 8isgeria pieno uzbona ir tada miega dar iki 10val. tada atsikeliam ir zaidiam kol reik pasiimt broli is mokyklos, pamiega masinoje ir grizus max.30min. ir tada ebemiega iki 16-17val. tada numinga kokia valandziuke max.2 ir vel apie 22val. eina miegot.. uzmiega gerdama piena savo lovoj.....
Zinau, zinau, kad viss pavydit man tu 12valandu miego  lotuliukas.gif

As irgi visai nepavydziu biggrin.gif mes taip jau laaabai senai miegam tongue.gif
O man SM patogiau bendrauti blush2.gif as kazkaip FB informacijos nesugaudau, o cia visada rasi viska ax.gif

Na va mes ligonineje, laukiam anesteziologo, operuos mus siandien verysad.gif jezau kaip bijau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 22, 08:02)
As irgi visai nepavydziu biggrin.gif mes taip jau laaabai senai miegam tongue.gif
O man SM patogiau bendrauti blush2.gif as kazkaip FB informacijos nesugaudau, o cia visada rasi viska ax.gif

Na va mes ligonineje, laukiam anesteziologo, operuos mus siandien verysad.gif jezau kaip bijau verysad.gif  verysad.gif

Laikykis mama viskas bus gerai, ir tikiuosi tuoj isgirsim geras zinias, styprybes tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 11 18, 23:06)
Ogo, net iki 11 išmiega, pavydžiu 4u.gif

Maniškis šiandien pusę 7kėlėsi doh.gif Ir miega jis bendroje lovoje, per viduriuką, nes keliasi gana dažnai, privargčiau prie lovos kas valandą vaikščiot, žindyt, vėl atgal nešt blush2.gif Pripras, tai pripras, na gal iki pilnametystės negulės kartu biggrin.gif

Norėjau paklaus, tų, kurios maitina pačios, ar jums jau parsirado mm ? Man dar nėra, nors pieno ta labai sumažėją, krūtys atrodo visai tuščios, tik mažiui stipriau patraukus pienelis atbėga...Dieną maitinu 3kartus, bet po nedaug, o naktį gal penkis kartus doh.gif
Tiesa į lovą savo zuikio niekaip neįdėčiau, nežaidžia jis ten iškart stojas ir žviegia doh.gif Veiksmo jam reikia, ropot, lėkt, stotis, ir duodasi jis tame kambaryje, kur aš būnu, jai tik į kitą eina, uodega iš paskos biggrin.gif

Man irgi dar nera mm. Ir nepergyvenu. Gine sakiusi, kad jeigu maitini, o ypac NAKTIMIS, mm nesitiket, nes kazkoks hormonas veikia, kuris neleidzia vykti ovuliacijom.
Nors esam vasarinukai, taciau ziuriu, amziaus skirtumas jauciasi, kad ir keliu savaiciu, nes mes gime paskutine vasario diena:) Prie sliauziojimo prisidejo ropojimas, stovejimas ant keliuku ir ant kojyciu laikantis kokio baldo ir CD romo atidarymas paspaudus mygtuka:)
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 11 22, 08:02)

Na va mes ligonineje, laukiam anesteziologo, operuos mus siandien verysad.gif jezau kaip bijau verysad.gif  verysad.gif

Stiprybės ir laukiam geru ziniu 4u.gif
Atsakyti