Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

Sveikos Mamytes 4u.gif

Inikau i nauja rankdarbiuka, tai ir pamirsau apie interneto platybes biggrin.gif ax.gif

Jau planuojate savo mazuju gimtadienius, o as net dar nesuku galvos, nes dar tik 11men atzymesim rolleyes.gif biggrin.gif
O gimtadieniui kazko labai ir neruosiu. Maziukui dar nerupi visos tos puosmenos, o del to kad butu grazu paciai, kazkaip man... g.gif palauksiu kitu gimtadieniu biggrin.gif

Mamytes turiu as cia toki klausimeli ar jusu kleckai nebijo to pacio amziaus ar ciut didesniu vaiku?
Kazkaip idomus tas mano vaikas, suaugusiu nebijo, gali kas tinkamas imt ant ranku, bet va jo amziaus vaiku ar ciut vyresniu tai prisivengia. Is pradziu ziuri ramiai, bet veliau, jei arteja prie jo pradeda verkt.
Atsakyti
As irgi sakiau kad nieko mandro per gimtadieni nedarisiu viska labai paprastai, vistiek nei maze supras kas cia vyksta neika, tai neverta cia ir darit kazi ko smile.gif ne mano mazei patinka visi vaikai, lekia issisiepus link ju snekina sava kalba, labai jai patinka vaikai, ir realibei ir per telika ir zurnaluose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukeliukas @ 2014 01 26, 02:40)
Sveikos Mamytes  4u.gif

Inikau i nauja rankdarbiuka

O gimtadieniui kazko labai ir neruosiu. Maziukui dar nerupi visos tos puosmenos, o del to kad butu grazu paciai, kazkaip man... g.gif  palauksiu kitu gimtadieniu  biggrin.gif
Mamytes turiu as cia toki klausimeli ar jusu kleckai nebijo to pacio amziaus ar ciut didesniu vaiku?

Ką darai ? ax.gif
Maniškė nieko nebijo, nei vaikų, nei suaugusių smile.gif
O gimtadieniui tai tik rūbelius padaryt baigiu, pasifotografuosim atminimui ir viskas. Pyragas - tortas bus ir tiek. Niekas nei ateis, nei atvažiuos .
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 01 26, 09:33)
Ką darai ?  ax.gif
Maniškė nieko nebijo, nei vaikų, nei suaugusių smile.gif
O gimtadieniui tai tik rūbelius padaryt baigiu, pasifotografuosim atminimui ir viskas. Pyragas - tortas bus ir tiek. Niekas nei ateis, nei atvažiuos .

Manau ir man reiks kazkaip sumastyt papuosta savo maziuka, keletas nuotraukyciu atminimui. Tortukas. O sveciai tai visas desantas seneliu biggrin.gif
O siuo metu labai isitraukiau i vieno paveikslo siuvinejima. Ir jau eileje stovi dar keli projektai biggrin.gif

Nezinau ar pavyks man ikelti foto, bet pameginsiu.
Mano pirma dovanyte savo maziukui.
http://www.part.lt/p...b006c65a878.JPG

Tikiuosi rodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukeliukas: 26 sausio 2014 - 12:12
QUOTE(Mama1985 @ 2014 01 24, 12:23)
Sveikos,

Del zuvies mums liepe jos neduoti, sake paskutiniai vietoj bus pienas ir zuvis, kiek daktaru, turbut, tiek ir nuomoniu doh.gif O siaip valgo jau daug ka, bet labiausiai patinka sriubos su mesyte ir batonu/duona, visas i teti biggrin.gif

aš pritrūkus fantazijos, ką vaikui gaminti blush2.gif bandėm sriubą, bet keli šaukštai ir purškia atgal, juk taip smagiau ax.gif

jūros lydeka nelabai patiko. O kaip kiaušinio trynį duodat, vieną ar su kuo nors?
Gal pasidalintumėt savo vaikiško mėgstamiausiu receptu?

P.s oi kaip man jau pabodo tas atskiras gaminimas....
Atsakyti
Kiausinio tryni sutrinu su saukstu ir imaisau i kose. Mesa ir zuvi visada duodu su darzovem, nes kruopos neleidzia isisavinti mesoje esancios gelezies. Atskirai gaminu ir stengiuosi nepasiduoti gydytojos spaudimui, kad jau viska vaikas turi valgyti. Pati matau ir jauciu, kad mano vaikas nepasiruoses dar tam pilnai.

Mes irgi dar tik kita savaite paminesim 11 men, bet apie gimtadieni pagalvoju:) Gera ideja pasifotografuoti:) Aciu, mergaites uz minti:) Reiks uzklausti musu fotografes, gal gales tuo metu.

Vaiku nebijo, eina kaip tankas smile.gif Reciau matanciu suaugusiuju bijo, kol pripranta. Kaimynu mergaitei virs metuku, prisibijo kitu vaiku,ilgai pratinasi, pradzioje vengia, salinasi. Jos tiesiog toks budas.
Atsakyti
Mano mazasis jau vasario 1 diena bus metuku, bet suaugusiuju maisto tik paragauja, o siaip dar verdu viska kaip ir anksciau, nes turi tik 4 dantukus tai nelb kramtyt iseina g.gif as niekada nesu nieko dariusi vaikui su paprastu kopustu, ar kuri mamyte gamina ka nors vaikui su kopustu? Jei gaminat pasidalinkit patirtim ka gaminat ir ar valgo mazasis? smile.gif
p.s. del gimtadienio irgi nieko daug neplanuoju, tiesiog atvaziuos seneliai, brolis su zmona suvalgysim torta ir bus viskas. Ai aprengsiu baltu fraku nes drauge atidave ir jis jam dabar kaip tik tai va proga bus uzdet ir nufotografuot ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis labai mėgsta kopūstą su bulve, mėsytės ir sviestuko. Labai skaniai ir paprastai gaunasi, skonis net man labai geras ir be druskos (šiaip aš maisto be druskos nevalgau:)
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2014 01 26, 21:53)
Maniškis labai mėgsta kopūstą su bulve, mėsytės ir sviestuko.  Labai skaniai ir paprastai gaunasi,  skonis net man labai geras ir be druskos (šiaip aš maisto be druskos nevalgau:)

tai zodziu galiu troskint kopusta ir duot, o ar nepucia pilvuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2014 01 26, 13:08)

O man visai nesudaro sunkumu:) per tiek laiko ipratau, o vakarais ir savaitgaliai ir vyras maziui gamina, net nenusimasciau, kad tai papildomas darbas.
Kantrybes, isaugs 4u.gif

QUOTE(Freila @ 2014 01 26, 20:53)
Maniškis labai mėgsta kopūstą su bulve, mėsytės ir sviestuko.  Labai skaniai ir paprastai gaunasi,  skonis net man labai geras ir be druskos (šiaip aš maisto be druskos nevalgau:)

As tai pat su bulvyte, kartais ir morka idedu.

QUOTE(leimutie @ 2014 01 26, 21:15)
tai zodziu galiu troskint kopusta ir duot, o ar nepucia pilvuko? smile.gif

Maniskui nepute. O nesuzinosi kol nepameginsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukeliukas @ 2014 01 26, 13:10)

Tikiuosi rodys smile.gif

na super smile.gif aš kažkada irgi galvojau metrikus siuvinėt, bet nei laiko nei kantrybės dabar nėra , o ir felcas man labiau prie širdies šiuo metu smile.gif
Kostiumas panai gatavas, dovanos nežinau ką dovanot doh.gif , bet ir sergam abi mano panos, tai nežinau koks ten gausis pasifotografavimas ar gimtadienis unsure.gif Tuo labiau, kad apie pietus didžkę dar reikės pas LORą vežti
Atsakyti
QUOTE(Pukeliukas @ 2014 01 26, 12:10)
Manau ir man reiks kazkaip sumastyt papuosta savo maziuka, keletas nuotraukyciu atminimui. Tortukas. O sveciai tai visas desantas seneliu  biggrin.gif
O siuo metu labai isitraukiau i vieno paveikslo siuvinejima. Ir jau eileje stovi dar keli projektai biggrin.gif

Nezinau ar pavyks man ikelti foto, bet pameginsiu.

Tikiuosi rodys smile.gif

kaip grazu!!! bigsmile.gif saunuole!!!

QUOTE(Freila @ 2014 01 26, 13:08)
aš pritrūkus fantazijos,  ką vaikui gaminti blush2.gif  bandėm sriubą, bet keli šaukštai ir purškia atgal, juk taip smagiau  ax.gif

jūros lydeka nelabai patiko. O kaip kiaušinio trynį duodat, vieną ar su kuo nors?
Gal pasidalintumėt savo vaikiško mėgstamiausiu receptu?

As duodu visa kiausini t.y. ir tryni ir baltyma, susmulkinu ir su sauksteliu duodu ax.gif

Jo kaifas, kai gali duoti vaikui tai ka valgai pats biggrin.gif
Atsakyti