Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

QUOTE(KristeP. @ 2014 01 16, 20:42)
Buvom priešmetukinėj TA (11,5mėn. ) ,tai pana 79,5 cm ir 11 kg svorio smile.gif vis dar tie patys 8 dantys smile.gif valgo galima sakyt viską smile.gif  Dabar pasirodyt tik po 3 mėn. skiepui. Ir aišku mėnesio pabaigoj atšvęst gimtadienį (nesusirgus būt gerai ). Sijonas ir kai kurie papuošimai jau galima sakyt gatavi smile.gif liko maikutė smile.gif

Labas KriteP, norejau paklausti ka valgo tavo auksas? Gal jau pratini prie suaugusiuju maisto? Labai sauni TA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu tikrai kad sauni 4u.gif man irgi butu idomu ka jusu vaikuciai ja 4u.gif u valgo?nes mes ta nuo tirstesnio maisto dar ziaugciojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leimutie @ 2014 01 17, 11:30)
Labas KriteP, norejau paklausti ka valgo tavo auksas? Gal jau pratini prie suaugusiuju maisto? Labai sauni TA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aurėja seniai jau košės nevalgo trintos smile.gif valgo galima sakyt viską ( na rūkytų ten kokių nors grybų ir pan. neduodu) , o visumoj labai gražiai viską valgo. Atskirai nebeveru. Ką didžkei ar mums darom,tą ir ji valgo puikiausiai smile.gif

Beje, jau beveik viską pasiuvau, paruošiau mažosios gimtadieniui smile.gif liko tik maikutė galima sakyt ir tikras tortas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms mamytėms smile.gif

Seniai bebuvau užsukus, tai dabar radusi laisvą minutę užsukau peržvelgt kuo gyvenat su savo aukseliais. Mano pupa jau irgi pradeda viena vaikščiot, bet vistiek dar saugiau jaučiasi, kai eina įsikibusi į ranką biggrin.gif Žiūriu jau čia planuojat kažką pirmiesiems gimtadieniams, mes tai kažkaip nieko tokio ypatingo neplanuojam: aišku, apsirengsim gražią suknytę, užsidėsim ant galvos juostą su didele didele gėle ir manau to užteks biggrin.gif Na dar gal reikės visiems svečiams uždėt ant galvų popierines kepurytes, vis smagiau bus vaikui žiūrėt į tokius svečius biggrin.gif .

Klausykit, o ką planuojat dovanot savo leliams, man kažkaip galva neišneša...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaKuz @ 2014 01 21, 12:18)

Klausykit, o ką planuojat dovanot savo leliams, man kažkaip galva neišneša...? g.gif

Dėl dovanos nežinau net, sakiau saviškiui, kad tas pirktų šį kartą, o tai aš Kalėdom, aš gimtadieniam perku, o jis tik savo pirmai dukrai perka, o šitom nieko. Šiaip įtariu reikės helio balioną paimt, bet tada reik dviejų, nes abiem reikės smile.gif
Atsakyti
Na, ir kaip jums oras? smile.gif Ar išdrįstat iškišti nosis laukan?
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2014 01 21, 21:59)
Na, ir kaip jums oras?  smile.gif Ar išdrįstat iškišti nosis laukan?

Mes ir vėl sergam visos trys sad.gif labai tikiuosi iki gimtadienio pasveiksim
Atsakyti
Kas nutiko? Ne gi jau gripas prasideda?
Atsakyti
Kaip gaminate zuvyte vaikams? Tiksliau, juros lydeka? Ieskau ideju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2014 01 23, 13:23)
Kaip gaminate zuvyte vaikams? Tiksliau, juros lydeka? Ieskau ideju smile.gif

as gaminau labai paprastai su morkyte bulvyte kaip pirmam kartui, o sekancius kartus dejau zirneliu, morku, ryziu, krapu:) aisku pacia file gaminau ant garu wink.gif
Atsakyti
Gimtadieni svesime paprastai,bet neprastai:) Kadangi mazas butas, o sveikintoju daug, turbut susirinksime Gusto blyninej. Noreciau uzsakyti torta. Internetu pirkau raudona suknyte, siunciuosi is JAV. Ant galvos nieko nepuosiu, nes nudraskys:) Galvojam dovanoti rogutes. Ta diena namus papuosiu balionais.

Del maitinimosi - darau tyreles su mesa, ezero lydeka (tetis pagauna), koses, vaisius trinu,makaronus, kiausinio tryni, daviau varskes apkepo paragauti. Labai sunkiai ragauna, nenoriai, tad turbut dar kokio pusmecio prireiks, kol pereis mazoji prie seimos maisto. Mano pienas pakolkas megstamiausias patiekalas:)

Zuvi gaminu paprastai- troskinu su darzovem.
Atsakyti
Sveikos,

senokai neuzsuku i SM, tai va papasakosiu kaip mes gyvenam. Nuo vakar sunelis ismoko gert is puodelio su siaudeliu, cia kai kuriom turbut jau ne naujiena, bet mums tai didelis pasiekimas blush2.gif Vaiksciot pats nevaiksto, o pastoveti pasileides kazkodel bijo. Buna pasileidzia, bet paskui vel skubiai griebesi kazkur laikytis. Vakar nupirkom stumduka, bet nenori su juo eiti, o i ranka isikabines vaiksto ir gan neblogai ax.gif Miegot pradejo tik viena karta per diena ir tik po viena valanda doh.gif ech kaip buvo gera kai miegojo bent du kartus, na bet vakarus ilgesnius turiu, nes anksciau migdau. O kiek jusu leliukai miega? ir kiek valandu per para gaunasi miegelis?

Gimtadieni darysim namie, padarysiu svediska stala, nes vietos namie mazoka, o sveikintoju bus nemazai, cia as aisku taip galvoju, o kiek ten ju bus tai pamatysim rolleyes.gif Ka dovanosim dar nezinau, nes neaisku kaip su pinigeliais bus, gal teks maziukui dovanos palaukti verysad.gif

Del zuvies mums liepe jos neduoti, sake paskutiniai vietoj bus pienas ir zuvis, kiek daktaru, turbut, tiek ir nuomoniu doh.gif O siaip valgo jau daug ka, bet labiausiai patinka sriubos su mesyte ir batonu/duona, visas i teti biggrin.gif
Atsakyti