QUOTE(scarlettute @ 2014 01 03, 12:00)
Mano pipiriukas irgi dar vienas pats nevaiksto, tik isikabines i baldus ar rankas. Kai i rankas isikabines eina, tai is to smagumo begt pradeda Na iki pirmojo gimtadienio gal jau vaikscios
o mano mazasis tai uz vienos rankos vedamas puikiai eina kai buna kuo nors susidomejes pasileidzia ir vienas stovi Bando trumpus atstumus paeiti nesilaikydamas bet dar sunkiai sekas, o pirmasis bandymas eiti pasileidus buvo antra Kaledu diena.
P.s. mano mazasis sia nakti visa praverke nemiegojo, o apie 13val uzkilo temp 38,6 tai buvom pas daktare savo nuleke tai sake gerklyte labai raudona ir todel temp kyla ir dar pora naktu bus bemiegiu
Papildyta:
QUOTE(~mileniuks~ @ 2014 01 02, 20:43)
SU NAUJAIS
Jo tikrai jau tui svesim Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus
Jo tikrai jau tui svesim Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus
sveikinimai pradejus vaiksciot