Įkraunama...
Įkraunama...

2013 Vasarinukai :)

QUOTE(scarlettute @ 2014 01 03, 12:00)
Mano pipiriukas irgi dar vienas pats nevaiksto, tik isikabines i baldus ar rankas. Kai i rankas isikabines eina, tai is to smagumo begt pradeda  lotuliukas.gif  Na iki pirmojo gimtadienio gal jau vaikscios  g.gif

o mano mazasis tai uz vienos rankos vedamas puikiai eina smile.gif kai buna kuo nors susidomejes pasileidzia ir vienas stovi ax.gif Bando trumpus atstumus paeiti nesilaikydamas bet dar sunkiai sekas, o pirmasis bandymas eiti pasileidus buvo antra Kaledu diena.

P.s. mano mazasis sia nakti visa praverke nemiegojo, o apie 13val uzkilo temp 38,6 tai buvom pas daktare savo nuleke tai sake gerklyte labai raudona ir todel temp kyla ir dar pora naktu bus bemiegiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(~mileniuks~ @ 2014 01 02, 20:43)
SU NAUJAIS  wink_3.gif
Jo tikrai jau tui svesim bigsmile.gif  Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) biggrin.gif Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek ax.gif 
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus thumbup.gif

sveikinimai pradejus vaiksciot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti kas turite fisher price lietuviska suniuka, mes is senialio gavom isankstine gimtadienio dovana, bet mano maze to suniuko gedinasi, kadangi jis sneka ta pacia kalba kaip ir mes lietuviu, tik balsas nepazistamas, del to speju kad ir gedinasi, kaip jusu vaikuciai reagavo?
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2014 01 09, 13:50)
Sveikos, noreciau paklausti kas turite fisher price lietuviska suniuka, mes is senialio gavom isankstine gimtadienio dovana, bet mano maze to suniuko gedinasi, kadangi jis  sneka ta pacia kalba kaip ir mes lietuviu, tik  balsas nepazistamas, del to speju kad ir gedinasi, kaip jusu vaikuciai reagavo?

gal paprasčiausiai kalbančių žaislų bijo ? ar čia tik su šituo vienu žaislu taip ? maniškės abi mėgsta žaslus su garasais, tiek kalbančius, tiek grojančius
Atsakyti
Uz tai kad megsta grojancius zaidzia viskas tvarkoj visi zaislai anglu kalba, o cia vieninteli lietuviska gavom ir ne tai kad bijo bet gedinasi slepiasi uz manes veiduka paslepus.
Atsakyti
Sveikos, mamukai, tai is postu supratau, kad nieko ypatingo pirmajam gimtadieniui neruosiat? Girliandu, karunos princui ar princesei? Mastau kokiu atributu dar reiktu...

beje, vaiksciojanciu maziuku mamoms,ar labai daug traumu buvo? Mes dar nevaikstom, bet jau ruosiuos, pas mus plyteles, galvoju, gal kokias apsaugas nupirkti... bet kazi ar nesios...
Atsakyti
Vaikstom griunam ir jokiu apsaugu bent jau mums nereikia, nes stengiasi griut ant uzpakaliuko, o jei gaunasi i prieki tai instinktas yra rankites istiest i prieki kad veiduko neuzsigautu.buna kad griuna ir i koki stala uzsigauna, nu bet kaip sakant salmo gi nedesi, visi vaikuciai ta praeina ir nukrenta ir susimusa ir paverkia.nemanau kad cia reikia kazkiokiu apsaugu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2014 01 10, 16:44)
Sveikos, mamukai, tai is postu supratau, kad nieko ypatingo pirmajam gimtadieniui neruosiat? Girliandu, karunos princui ar princesei? Mastau kokiu atributu dar reiktu...

beje, vaiksciojanciu maziuku mamoms,ar labai daug traumu buvo? Mes dar nevaikstom, bet jau ruosiuos, pas mus plyteles, galvoju, gal kokias apsaugas nupirkti... bet kazi ar nesios...

Pana tik pasiramstydama visur eina, viena ne, ji dar viena ir net nepastovi, bet jau už vienos rankytės vedama paeina wink.gif
O dėl gimtadienio tai ruošiu rūbelius, fotosesiją planuojam pasidaryt, bus pūstas sijonas ir papuošta palaidinė su piešinėliu smile.gif ant galvos dar galvoju ar gumytes ar sagiukus ar karūnėlę mažą smile.gif o gal viską biggrin.gif kaip užplauks čia man su darymais smile.gif dar mažas siūtas pyragiukas su žvake bus ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 01 10, 19:55)
Pana tik pasiramstydama visur eina, viena ne, ji dar viena ir net nepastovi, bet jau už vienos rankytės vedama paeina wink.gif
O dėl gimtadienio tai ruošiu rūbelius, fotosesiją planuojam pasidaryt, bus pūstas sijonas ir papuošta palaidinė su piešinėliu smile.gif ant galvos dar galvoju ar gumytes ar sagiukus ar karūnėlę mažą smile.gif o gal viską biggrin.gif kaip užplauks čia man su darymais smile.gif dar mažas siūtas pyragiukas su žvake bus  ax.gif  lotuliukas.gif

Vajetus ir fotosesija ir pustas sijonukas wub.gif kaip fainai thumbup.gif as svajoju apie dukrytes fotosesija, deja dabar negalim sau to leist verysad.gif
Atsakyti
Mergytėms gerai, pūstas sijonukas, gumytes ir jau princesė smile.gif o princui kaip rengtis? Gal už matėt kur varlyciu? smile.gif

Mileniuks, nebūtinai fotosesijos reik, mes vasarą turėjom, nuotraukos gražios, o per Kalėdas savo foti ko visas funkcijas išbandžiau ir ką, tikrai ne prastesnės už fotografo gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2014 01 11, 00:14)
Vajetus ir fotosesija ir pustas sijonukas wub.gif  kaip fainai thumbup.gif  as svajoju apie dukrytes fotosesija, deja dabar negalim sau to leist verysad.gif

Tai mes gi patys fotografuojam, mum kaip ir ale nekainuos fotosesija smile.gif studija mūsų, patys forkinsimės ir fotkinsim biggrin.gif

QUOTE(Freila @ 2014 01 11, 21:50)
Mergytėms gerai, pūstas sijonukas, gumytes ir jau princesė smile.gif o princui kaip rengtis? Gal už matėt kur varlyciu?  smile.gif

Siuvau vienam berniukui kalėdinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2014 01 02, 19:43)
SU NAUJAIS  wink_3.gif
Jo tikrai jau tui svesim bigsmile.gif  Na mes tai nieko ipatingo sukviesm buri pusbroliu (puseseriu neturim) biggrin.gif Tortas sumustinukai kokteiliukai ir tiek ax.gif 
Beje mano maze jau vaiksto savom kojitem po visus namus, pasibaige ropojimo etapas vaiksto pana kaip pasiutus thumbup.gif

labu,
maniske dar tik pradeda palei sienas eit.. tipendavo palei kedes, lovas. dabar jau toliau megina smile.gif
Atsakyti
Buvom priešmetukinėj TA (11,5mėn. ) ,tai pana 79,5 cm ir 11 kg svorio smile.gif vis dar tie patys 8 dantys smile.gif valgo galima sakyt viską smile.gif Dabar pasirodyt tik po 3 mėn. skiepui. Ir aišku mėnesio pabaigoj atšvęst gimtadienį (nesusirgus būt gerai ). Sijonas ir kai kurie papuošimai jau galima sakyt gatavi smile.gif liko maikutė smile.gif
Atsakyti