QUOTE(taša @ 2013 11 14, 17:58)
nu ka, mano nuotykiai tesiasi.. siandien puikiai jauciausi, uzvalgiau putpeliu kiausiniu su lasiniais... viskas gerai. atrejau i darba, uzgeriau arbatos ir uzejo blogumai, isivemiau kelis kartus. vos namo davaziavau dar ten... gerai kad ta arbata isgeriau- buvo bent jau nesunku vemt.. bet siaubelis.. nuo kuo cia? ar cia del uzvakaryksciu saulegrazu? vakar ir syrit gerai jauciausi.
Virusas turbūt, pas manes darbe jau kokie 5 ar 6 vemiantys buvo. Pora vakar vėmė, vienas naktį, vienas šiandien..
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 18:08)
manes laukia isbandymas - nuo rytojaus 3 dienos baliu.... aisku galiu neit. bet bus issukis - nic nieko nevalgysiu ten.
Gal bus ko valgomo
Praeitą savaitgalį buvau draugės gimtadieny, tai prieš balių namuose sukirtau sočią vakarienę ir per balių suvalgiau kelis gabaliukus sūrio ir riešutų migdolų. Kažkaip niekas nepastebėjo, kad nevalgiau nei užsakytų picų, nei torto..
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 14, 15:52)
na, bent aš asmeniškai galiu įtikėti paleo, bet visiškai esu prieš HS puslapį. Nieko asmeniško
Įkaliau kreono, tai akyse šviesiau.
Bet šiaip persiorientuoti dar sunku.Atėjau į valgyklą, pasiėmiau trintos daržovių sriubos. Trintos, kvanka. Tai namie trinta- viena, o valgykloj - 100proc. su krakmolu ar miltais.
Kai pradėjau maitintis paleo, valgydavau kartais darbe pietus. Tai po tokių pietų išalkdavau už poros valandų, nors atrodo tam kartui privalgydavau sočiai kokį kotletą su daržovėm, ar vištienos. Valdiškas maistas lieka valdišku - namie gamintam jis neprilygs.
Kartais pati pagalvoju, kad iš šono atrodau kaip kvaiša - darbe gaunu šiltus pietus, kurie kainuoja kapeikas, bet ne, nevalgau, o tempiuosi savo maistą iš namų..