Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 11 14, 17:51)
na jau smile.gif HS ir žintis tiems įtikėjusiems ir tikintiems jų tekstais, o tiems, kurie nori žinoti ir suprasti, tenka ieškoti kitų šaltinių.

kad pradėti, pakanka ir HS, o va vėliau, tikrai reikia ieškoti daugiau.
Atsakyti
taša, užjaučiu console.gif
Aš valgau nesamones, bet man nieko... Ačiū D
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 17:58)
nu ka, mano nuotykiai tesiasi.. siandien puikiai jauciausi, uzvalgiau putpeliu kiausiniu su lasiniais... viskas gerai. atrejau i darba, uzgeriau arbatos ir uzejo blogumai, isivemiau kelis kartus. vos namo davaziavau dar ten... gerai kad ta arbata isgeriau- buvo bent jau nesunku vemt.. bet siaubelis.. nuo kuo cia? ar cia del uzvakaryksciu saulegrazu? vakar ir syrit gerai jauciausi.
V pastebejo kad ana karta vemiau irgi po putpeliu kiausiniu, sakau negali but- nes ana karta man buvo migrena su galvos skausmais....sutapimas ir tik. netikiu! juolabiau kad nei kvapo nieko nebuvo kiausiniu.....
nesuprantu unsure.gif

belieka dar kartą suvalgyt putpelių kiaušinių ir įsitikinti.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 14, 10:47)

taša, ar jau išsivirei sultinio?  cool.gif

taip, guliu ir gurksnoju dabar vacation4.gif
Atsakyti
Tasa, gal virusa tiesiog pasigavai koki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 14, 17:44)

Ir dar - daug daržovių, taip, o kaip su nitratų kiekiu jose, ypač žiemos laikotarpiu kai perkam visokias lapines salotas ir t.t.?

nenatūraliai užaugintos jos yra bevertės, arba net kenksmingos dėl didelio kiekio nitratų. Žiemą tenka maitintis daugiau šakniavaisiais ir kopūstais.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 14, 17:04)
taša, užjaučiu  console.gif
Aš valgau nesamones, bet man nieko... Ačiū D

manes laukia isbandymas - nuo rytojaus 3 dienos baliu.... aisku galiu neit. bet bus issukis - nic nieko nevalgysiu ten.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 17:58)
nu ka, mano nuotykiai tesiasi.. siandien puikiai jauciausi, uzvalgiau putpeliu kiausiniu su lasiniais... viskas gerai. atrejau i darba, uzgeriau arbatos ir uzejo blogumai, isivemiau kelis kartus. vos namo davaziavau dar ten... gerai kad ta arbata isgeriau- buvo bent jau nesunku vemt.. bet siaubelis.. nuo kuo cia? ar cia del uzvakaryksciu saulegrazu? vakar ir syrit gerai jauciausi.

Virusas turbūt, pas manes darbe jau kokie 5 ar 6 vemiantys buvo. Pora vakar vėmė, vienas naktį, vienas šiandien.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 18:08)
manes laukia isbandymas - nuo rytojaus 3 dienos baliu.... aisku galiu neit. bet bus issukis - nic nieko nevalgysiu ten.

Gal bus ko valgomo smile.gif
Praeitą savaitgalį buvau draugės gimtadieny, tai prieš balių namuose sukirtau sočią vakarienę ir per balių suvalgiau kelis gabaliukus sūrio ir riešutų migdolų. Kažkaip niekas nepastebėjo, kad nevalgiau nei užsakytų picų, nei torto.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 14, 15:52)
na, bent aš asmeniškai galiu įtikėti paleo, bet visiškai esu prieš HS puslapį. Nieko asmeniško  cool.gif

Įkaliau kreono, tai akyse šviesiau.
Bet šiaip persiorientuoti dar sunku.Atėjau į valgyklą, pasiėmiau trintos daržovių sriubos. Trintos, kvanka. Tai namie trinta- viena, o valgykloj - 100proc. su krakmolu ar miltais.

Kai pradėjau maitintis paleo, valgydavau kartais darbe pietus. Tai po tokių pietų išalkdavau už poros valandų, nors atrodo tam kartui privalgydavau sočiai kokį kotletą su daržovėm, ar vištienos. Valdiškas maistas lieka valdišku - namie gamintam jis neprilygs.
Kartais pati pagalvoju, kad iš šono atrodau kaip kvaiša - darbe gaunu šiltus pietus, kurie kainuoja kapeikas, bet ne, nevalgau, o tempiuosi savo maistą iš namų.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 11 13, 20:02)
Dažnai minit kažkokią "neperšaunamą" kavą (tikiuosi, teisingai supratau?). Kokia tai kava?

Laba diena,
na, ryte pasigaminau bulletproof kavos su paprastu sviestu, nes kokosinio neturiu ir nėra pirkti mūsų provincijoje...
Kava man patiko. Dar suvalgiau virtą kiaušinį. Jaučiausi soti, net keista buvo. Nes įprastai 6.00 val. papusryčiavus (be pyragėlių ir duonos), 10.00 val. skrandis oi kaip duoda žinoti, kad valgyti nori. Sviesto dėjau apie pusę valg. šaukšto, nes gan neįprasta, kai iki tol nevartodavau jokio sviesto ir rinkdavausi kuo liesesnę mėsą. Kai dėjausi sviesto, jaučiausi kaip kokį nusikaltimą darydama g.gif .
Vis tik mane domina, kaip atsikratyti kokių 3 kg? Bandysiu nevalgyti pieno produktų ir obuolių, tik nežinau, kiek ištempsiu g.gif
Atsakyti
hm, bet tai kai visuomenei gerai galvos praplautos - kad suliestei, butina valgyti liesa maista biggrin.gif

jeigu geri rimta bulletproof, tada nieko nevalgyk. tokia jos ideja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 14 lapkričio 2013 - 19:27
QUOTE(pumpica @ 2013 11 14, 17:53)
Sveikos, buvau savo kraujo atsakymu, tai pasirodo kalcis pas mane tik 1.04  g.gif vat...su juo aisku ir D3 bus zemas.

Super, tai visai neblogi rezultatai. O kokius D rekomendavo gerti?

QUOTE(Gricė @ 2013 11 14, 20:21)
Vis tik mane domina, kaip atsikratyti kokių 3 kg? Bandysiu nevalgyti pieno produktų ir obuolių, tik nežinau, kiek ištempsiu  g.gif

Trys tai tikrai ne problema. Man vien pieno atsisakius (žinoma kai jau nevalgiau miltų ir cukraus), per dvi savaites tiek nukrito. Bet man dar yra šiek tiek daugiau ką mesti smile.gif Obuolių tai gali porą per dieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 14, 20:26)
jeigu geri rimta bulletproof, tada nieko nevalgyk. tokia jos ideja.

O rimta - tai su 1 valg. šaukštu sviesto?

QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 14, 20:28)
Obuolių tai gali porą per dieną. smile.gif

Net linksmiau pasidarė, nes labia obuolius mėgstu.
Nusipirkau sūdytų lašinių. Skanu. Bet juos valgyti tik pirmoje dienos pusėje? Nes jei vakare prišveisti, tai kažin kaip čia būtų g.gif
Atsakyti