QUOTE(nefifi @ 2013 11 14, 16:12)
na, tik 4 dienos kardinaliai pakeistos mitybos - dar visai nedaug. Perisorientuosiu, tik daugiau laiko reikia. Mielai valgyčiau iš namų atsineštą maistą, tik ne visada yra galimybės.
Panašiai ir man
. Tik man gal lengviau persiorientuot, nes valgyklose-kavinėse praktiškai nesimaitinu, kažką atsinešu, dabar žiūriu atsakingiau, ką atsinešt užkandimui. O kai ryte soočiai pavalgai, ne tiek ir daug pietums reikia, paskui vakare vėl sočiai prisikertu. Kol kas tokiu režimu maitinuosi.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 16:28)
matai, yra taip: vieni nori tikėti, kiti -
žinoti. Kiekvienam savo.
Būtent, norisi žinoti, tikėjimas vienais ar kitais mitybos keitimo principais man nepatikimas, turiu bent kažkiek suprast.
Kol kas, su insulinu ir jo išsiskyrimo priežastim bei įtaka sveikatai, neaišku, ir kaip supratau, nėra vieningos nuomonės. Turbūt reikėtų medicinoj rimtesnio atsakymo ieškot
.
Ir dar - daug daržovių, taip, o kaip su nitratų kiekiu jose, ypač žiemos laikotarpiu kai perkam visokias lapines salotas ir t.t.?
Kas ten rašė, kur tartaras skaniausias? - namie
. Svarbu gera jautiena, susmulkini, sustumi kotletuko forma, kiausinuka ant virsaus, svoguniukai salia, kapareliai, zalieji pipiriukai, kuriuos nori ingredientus susimaisai dar ir druskos pipiriuku ir pirmyn..
.
Už alkoholio gidą Paelo, ačiū. Aiškiau pasidarė. O šampanas - tik natūralus, kaip ten jie rašo
Choose 100% organic from sustainable farms. Kas tokį tik mėgsta, tas jo ir randa
.