Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 14, 13:15)
Labas rytas visoms 4u.gif Skauda desiny sona salia bamdos, ar tik nereiks pakuotis daiktu ir vaziuot apendicito pjaut g.gif

Tikėkimės, kad ne :S Negali mmm būti? Man taip dažnai "stuburą skauda" prieš mmm smile.gif
Papildyta:
*Rūta*, kaip W30 antroji diena? Viskas pagal planą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 14, 12:26)
*Rūta*, kaip W30 antroji diena? Viskas pagal planą? smile.gif

viskas thumbup.gif mitybos prasme pagal planą, stebiuosi sotumo jausmu, po pusryčiu dar nenoriu, o anksčiau valgant bika jau 11 val skrandis iš proto eidavo (pusryčiauju 6-ta)

pradėjo skaudėti galvą bet priskiriu abstinencijai cukraus, nu ir svėriausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 14, 11:25)
todel, kad riebalai teoriskai neturetu suzadinti insulino issiskyrimo - organizmas po nakties riebalu deginimo rezime ir taip islieka, kol paduodi angliu.
pratiskai tai taip, kalorija yra kalorija  biggrin.gif bet kuo maziau dienos lieka prisiest, tai maziau prisiedi.
kaip yra is tikruju reiktu pamatuoti, kiekvienam juk individualu. karta ieskojau tokos info, radau viena, matavo cukraus kieki kraujyje diabetikam skirtais matuokliais (nesu tikra ar tai jie matuoja, niekad nesu susidurus), na vienzo, sulakus bulletproof praktiskai niekas nepasikeite.

QUOTE(katinone @ 2013 11 14, 12:11)
drinks_cheers.gif vat ir man taip atrodo. Nemazai esu studijavus zmogaus fiziologija, ir kiek pamenu, tai insulino issiskyrima inicijuoja cukraus padidejimas kraujyje, o ne aplamai valgymas ar kramtymas (tai ytakoja tik seiliu ir skrandzio sulciu issiskyrima). Taigi logiskai mastatn, grynas rieblas neturetu issaukti insulino issiskyrimo, nors zintis ir hs teigia priesingai (bet ten nera saltiniu, todel kyla abejones del informacijos patikimumo)...

Mergino tai rimtai??? geras tai jei aš užkąsčiau gabalo lašinių rūkytų sūdytų tai nebūtų valgymas? Net jei ir kava ne valgymas - tai super. O aš ją kaip valgymą skaičiuodavau, ir dėl to jos šiaip sau negerdavau. Na, gal ir sveikiau kažko nežinoti. Dabar bijau kad nepradėčiau užkandžiauti lydsviestu ar kokoso aliejumi, ar kava. Bet tai taip galima kelias dienas tik ant riebalų laisvai ištemti! oi daug emocijų, daug klausimų. Perversmas!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
Paskutiniu metu su sveikata visai nekažkas ir vis po truputį prastyn. Pradėjau domėtis ir užklydau į homosanitus tinklapiuką. Viskas labai teisingai parašyta, tik kiek painokai ir jokių konkretesnių patarimų: vien tik galvok savo galva ir tiek... Žodžiu tokiu būdu dasikasiau iki Paleo. Permečiau pora temų ir o siaube - vien šių metų jo niolika...
Ne be reikalo tikriausiai g.gif . Jei būtų vienoje vietoje viskas aiškiai ir konkrečiai surašyta, nebūtų tų keliolikos temų po 50 lapų... ir čia vien tik šiemet.
Žinau dabar apšauksite eik ir skaityk ten tą ir tą temą, lapą... bet visgi gal padėsite susigaudyti?
Gal kur nors yra konkrečiai surašyta kokia mėsa, vaisiai, daržovės tinka? Receptukai? Meniu pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(zsj @ 2013 11 14, 12:49)
Laba diena,
.
Ne be reikalo tikriausiai  g.gif . Jei būtų vienoje vietoje viskas aiškiai ir konkrečiai surašyta, nebūtų tų keliolikos temų po 50 lapų... ir čia vien tik šiemet.

sveika sutinku biski tas nurodymas skaitykite ankstenes temas kai tiek temų ir lapų yra žiauriai skamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 14, 13:15)

Labas rytas visoms 4u.gif Skauda desiny sona salia bamdos, ar tik nereiks pakuotis daiktu ir vaziuot apendicito pjaut g.gif

Apendicitas- netinkamos mikrofloros pasekmė.
Netinkamą mikroflorą galim pašalinti, nesimėtydami reikalingais organais.
http://www.homosanit...ta_zarnoku_beda
Žiūriu, daugumai ta info visiškai neužsifiksuoja.
Atsakyti
maple syrup - klevų syrupas. UK bloguose pastebėjau, kad naudoja receptuose, bet kažkur buvau perskaičius, kad paleo nea, netinka. Kaip iš tikrųjų.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 14:31)

Jau tas tirpalas yra naudotas mano anksciau, bet kai riecia tiek, kad iki parduotuves nedaeisiu nusipirkt granatu. As nezinau, as trukes, ar uzpuliaves, tik gerai zinau tiek, kad UK kuo anksciau nuvarai y ligonine, tuo geriau, nes dar eilej tenka palaukt kelias valandas ir kol is interneto diagnozes galimas paskaito ir kojas taip uzverst galima lotuliukas.gif Kaip tik sedziu susirietus ir laukiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 13:31)
Žiūriu, daugumai ta info visiškai neužsifiksuoja.

na, bent aš asmeniškai galiu įtikėti paleo, bet visiškai esu prieš HS puslapį. Nieko asmeniško cool.gif

Įkaliau kreono, tai akyse šviesiau.
Bet šiaip persiorientuoti dar sunku.Atėjau į valgyklą, pasiėmiau trintos daržovių sriubos. Trintos, kvanka. Tai namie trinta- viena, o valgykloj - 100proc. su krakmolu ar miltais. Na, bet suvalgiau, nors galėjo būt skaniau. Kitas valgis - jautienos kotletukas - vėl su baltu padažu ir daržovėm. Kažkaip dar sunku užsisakant viską apgalvoti - kad tas gali būti su džiūvėsiais, miltais, o tas su padažu ne į temą. Kad pasakyt "man be bulvių" - dar išeina, o kad padažo nepiltų - neprisimenu biggrin.gif
Pripažįstu, niekuomet nebūsiu tikra paleolistė, bet bent kuriam laikui atsisakyti kažko, kas galbūt man sukelia bėdų - nepakenks. Nors abejoju, ar visai imsiu nebevalgyti duonos. Gal ji man visai nekenksminga- bus matyt.
Atsakyti
Mergos, o maisto paragavimas (na tarkim vaikams gaminu, tai tik palaizau ar druskos uztenka) jau isskiria insulina?? Juk pats maistas nepatenka i skrandi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 14, 15:22)
Jau tas tirpalas yra naudotas mano anksciau, bet kai riecia tiek, kad iki parduotuves nedaeisiu nusipirkt granatu. As nezinau, as trukes, ar uzpuliaves, tik gerai zinau tiek, kad UK kuo anksciau nuvarai y ligonine, tuo geriau, nes dar eilej tenka palaukt kelias valandas ir kol is interneto diagnozes galimas paskaito ir kojas taip uzverst galima lotuliukas.gif Kaip tik sedziu susirietus ir laukiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

na negerai jei sitaip... o granatu zieveliu tai reikia visada tureti jau pasiruosus. as nusiperku kelis granatus, taip nuobodziai nuskaptineju zieveles ir susidziovinu. pasidejus stiklainiuky turiu, jei kada tfu tfu butu negerai ir tas nuoviras tikrai labai labai geras, kiekviena turetu turet tu zieviu pas save kur pasidejus... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 14, 15:52)

Įkaliau kreono
pasiėmiau trintos daržovių sriubos 100proc. su krakmolu ar miltais.
jautienos kotletukas - vėl su baltu padažu ir daržovėm, gali būti su džiūvėsiais, miltais,  pasakyt "man be bulvių" - dar išeina
abejoju, ar visai imsiu nebevalgyti duonos.

na tai jums iki paleo mitybos kaip iki menulio smile.gif na bet jei neiseina, tai neiseina g.gif
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 14, 16:27)
Mergos, o maisto paragavimas (na tarkim vaikams gaminu, tai tik palaizau ar druskos uztenka) jau isskiria insulina?? Juk pats maistas nepatenka i skrandi.. g.gif

o tai kur jis patenka tas paragautas maistas?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 14, 14:52)
Bet šiaip persiorientuoti dar sunku.Atėjau į valgyklą, pasiėmiau trintos daržovių

aš nebesilankau valgykloje, nes kad ir kaip žiūriu net jei be bulviu ir be padazo valgyciau ten viskas paniruojama voliuojama ir t.t.....valgau is induku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 14 lapkričio 2013 - 15:49