Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(kice @ 2013 11 20, 08:42)
Manoi mama su paleo numete apie 12 kg nuo rugsejo.. susitvarke su cholesteroliu per menesi,

Nerealiai bigsmile.gif Lengvai Paleo pasirašė?

QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 11:21)
. Bet aš juos perku į spalvas žiūrėdama biggrin.gif

Kokios spalvos kablys? biggrin.gif

?
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 11 20, 10:46)
yra toks plakiklis, jis skirtas pieno putai suplakti. Ikisi i puodeli ta stieba ir pavarai. Nu susiplaka iki putos ir jokie riebalai neplauko. Plius, jokiu pilstymu is vieno indo i kita. galima ir su shakeriu padaryt, nu bet to daikto plovimas po to labai jau nuobodus dalykas  blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi su tokiu plaku smile.gif Bet man skanu ir su plaukiojanciu riebalu. Daznai vaziuodama i darba (o tai yra kelias Utena-Vilnius) sustoju degalinej, nusiperku kavos, isikraunu kokoso aliejaus (butinas inventorius masinoj biggrin.gif ) ir is leto sugeriu. Kaifas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 11 20, 08:41)
Manoi mama su paleo numete apie 12 kg nuo rugsejo..

Bet jūs man pasakykit, ar tokiu greičiu krentantis svoris yra normalu ?
Man pačiai per pora savaičių nukrito 3 kg., tai jau baiminuosi, kad tuoj visa susiraukšlejusi busiu, nes metų ne 20 g.gif Manau, kad 2-3 kg. menesiui-užtektinai ?

O kavą su riebaliukais galima gerti tarp valgymų ? ar čia jau kaip valgis skaitosi ?
Aš rytais tik geriu sublenderiuotą, ir kaip nekeista, man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 07:47)
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 19, 22:22)

Ačiū, Nidulia, dar kartelį.
Bet šiaip ar verta pasidaryti tyrimą dėl kandidozės, o ne tik įtarinėti kad ji yra?

QUOTE(nefifi @ 2013 11 20, 08:51)
vartoju Lepicol, nes kolkas be jo sunkokai išeina. Gal kad įkalta į galvą "žmogus per dieną privalo bent kartą nusituštinti", turbūt tai tiesa.

QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 08:59)
Siaubas, aš irgi tingėčiau. Nors su gastro dar nėra tekę susidurti. Tai geriau tikrai mitybą reguliuoti. Bet kaip tuos obuolius išnaikinti iš skanių dalykų  doh.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 11 20, 09:38)
as tai blendinu su visom nuosedom zinokit  biggrin.gif jos paskui vistiek nuseda  mirksiukas.gif

Paskaičius Jus supratau, kad geriau susiderinsiu mitybą, neidama tyrimų (o dar kai neaišku, ar jie parodytų ką nors, bei žinau kad Pyloris tikrai buvo, nors paskui ir naikinau aš ją vaistais, bet..), jei jie gastro turi būt, o ne iš kraujo. Pakako man kažkada to gastro tyrimo, bbrrr doh.gif.

Kavą blendinu be nuosėdų įmetus šaukštelį kokoso grietinėlės, mmmm, net saldi ji man pasidaro. Kitokia forma vartot kokoso dar nesiryžtu, kvapas per ryžkus, kad kepčiau blush2.gif, bet reiks bandyt.
Ir būtent tas kavos puodelis ryte svarbus WC reikalams, "esminis rytinis instinktas" bigsmile.gif blush2.gif.

..kaip man patinka sočius pusryčius pavalgyt - laukinės lašišos gabalą pačirškint ant lašinių, su kalnu brokolių, moliugų, špinatų, rukolos.., niam niam smile.gif wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 20, 12:23)
Bet jūs man pasakykit, ar tokiu greičiu krentantis svoris yra normalu ?
Man pačiai per pora savaičių nukrito 3 kg., tai jau baiminuosi, kad tuoj visa susiraukšlejusi busiu, nes metų ne 20  g.gif Manau, kad 2-3 kg. menesiui-užtektinai ?

O kavą su riebaliukais galima gerti tarp valgymų ? ar čia jau kaip valgis skaitosi ?
Aš rytais tik geriu sublenderiuotą, ir kaip nekeista, man patinka  biggrin.gif

norala, tau su autoimunine bėda, yra būtinas kaulų nuoviras, kasdien. Tai sustabdys svorio kritimą, jei tau jo trūksta.
Tikrai nesusiraukšlėsi, man per maždaug 3 mėn. nukrito ~15 kg, oda, ypač pilvo srityje nukaro, tačiau matau, kaip ji traukiasi, per metus matosi smarkus pokytis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 20, 12:46)
norala, tau  su autoimunine bėda, yra būtinas  kaulų nuoviras, kasdien. Tai sustabdys svorio kritimą, jei tau jo trūksta.
Tikrai nesusiraukšlėsi, man per maždaug 3 mėn. nukrito ~15 kg, oda, ypač pilvo srityje nukaro, tačiau  matau, kaip ji traukiasi, per metus matosi smarkus pokytis. thumbup.gif

man tinka svorio kritimas smile.gif
dar galiu bent 10 kg. laisvai numesti
nenoriu , kad sustotų...tik pagalvojau, kad gal kiek per staigiai smile.gif

Aš jau Movalį numečiau, nebegeriu thumbup.gif
Gal reik pradet hormonus bandyt mažinti po truputį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 20 lapkričio 2013 - 11:55
QUOTE(norala @ 2013 11 20, 11:23)
Manau, kad 2-3 kg. menesiui-užtektinai ?

Per akis. O jei svoris niekad nebuvo didelis, kaip pvz su kokiu 170ugiu, ir taip sveri kokius 65, tai ir tie 2-3 per mėn skaitos daugokai. Kažkokaiis būdais padidink maisto kiekį, nebeturėtų kristi.
Atsakyti
dalinuosi superiniu receptuku ax.gif vietoje pomidoru padažo dedu pomidorų pastą

Vištiena su rukytos paprikos milteliais

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Vištiena su rūkytomis paprikomis

1 viščiukas
2 šaukšteliai rūkytos paprikos
½ šaukštelio druskos
kokoso aliejaus
1 svogūnas
2 morkos
400 g konservuotų pomidorų arba pomidorų padažo
prieskoninių žolelių (tiks raudonėliai, čiobreliai)
svogūnų laiškų

Viščiuką padalinkite į 6 ar 8 dalis (galite naudoti blauzdeles ar sparnelius). Sumaišykite rūkytą papriką, druską ir alyvuogių aliejų, gauta košele įtrinkite mėsą ir palaikykite 15-20 min. Per tą laiką nuvalykite ir griežinėliais supjaustykite 2 morkas ir svogūną. Mėgstantys aštriau, gali susmulkinti ir skiltelę česnakų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apskrudusią mėsą dėkite į lėkštę ir tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkintas morkas, svogūną ir česnaką (jei naudosite), kol suminkštės. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus su skysčiu (arba ½ pomidorų padažo ir tiek pat vandens), įberkite mėgstamų prieskoninių žolių (labai tiks raudonėliai, čiobreliai) palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.

Į keptuvę sudėkite vištieną ir, uždengę dangčiu, troškinkite dar apie 5-8 minutes. Nukaiskite nuo ugnies, pabasrstykite smulkintais šviežių svogūnų laiškais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 lapkričio 2013 - 13:13
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 20, 11:16)

http://www.dietdoctor.com/

Man sitas vyrukas labai patinka thumbup.gif turi ir youtube kanala smile.gif

Atsakyti
[quote=<tundra>,2013 11 20, 12:34]Kavą blendinu be nuosėdų įmetus šaukštelį kokoso grietinėlės, mmmm, net saldi ji man pasidaro. Kitokia forma vartot kokoso dar nesiryžtu, kvapas per ryžkus, kad kepčiau bet reiks bandyt.
[/quote]
Kokoso grietinėlė ir kokoso pienas nėra tas pats? Mačiau parduotuvėjė kokoso pieną, bet pinigų pagailėjau (kaip mano akys dabar pastebi visokius man naujus produktus, į kuriuos anksčiau net dėmesio nekreipdavau ax.gif ).
Paragavau vakar kokoso drožlių tiesiog iš pakelio, neapdorotų, nemaišytų su niekuo. Patiko, reikėjo save stabdyti... ax.gif
Kokius sausainukus kepat su kokoso drožlėms ar kažkaip kitaip vadinasi, ne sausainiais?

Apie kokoso  grietinėlę radau jau atsakymą Wikipedijoje, bet liko neaišku - skiesti tą pieną/grietinėlę vandeniu?
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 20 lapkričio 2013 - 12:43
QUOTE(Gricė @ 2013 11 20, 12:42)
Apie kokoso  grietinėlę radau jau atsakymą Wikipedijoje, bet liko neaišku - skiesti tą pieną/grietinėlę vandeniu?

šitą pirkau. Gal neteisingai pavadinau, bet aš jo dedu kupiną arbatinį šaukštelį tiesiai į kavą g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 11 20, 13:42)
Kokoso grietinėlė ir kokoso pienas nėra tas pats? Mačiau parduotuvėjė kokoso pieną, bet pinigų pagailėjau (kaip mano akys dabar pastebi visokius man naujus produktus, į kuriuos anksčiau net dėmesio nekreipdavau  ax.gif ).
Paragavau vakar kokoso drožlių tiesiog iš pakelio, neapdorotų, nemaišytų su niekuo. Patiko, reikėjo save stabdyti... ax.gif 
Kokius sausainukus kepat su kokoso drožlėms ar kažkaip kitaip vadinasi, ne sausainiais?

Kokoso grietinėlė tai kokoso riebaliukai, kai palaikai kokoso pieną šaldytuve, ji sustingsta ir nuo viršaus gali nuimti smile.gif aš dažniausiai tą vandenuką likusį išpilu biggrin.gif O kam skiesti? Ką planuojat daryti? Pienas tai tiesiog praskiesta grietinėlė biggrin.gif
O kam sausainukai? biggrin.gif aš tai blynus kartais kepu: bananas, kokoso drožlės ir kiaušiniai.
Atsakyti