QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 07:47)
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 19, 22:22)
Ačiū, Nidulia, dar kartelį.
Bet šiaip ar verta pasidaryti tyrimą dėl kandidozės, o ne tik įtarinėti kad ji yra?
QUOTE(nefifi @ 2013 11 20, 08:51)
vartoju Lepicol, nes kolkas be jo sunkokai išeina. Gal kad įkalta į galvą "žmogus per dieną privalo bent kartą nusituštinti", turbūt tai tiesa.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 08:59)
Siaubas, aš irgi tingėčiau. Nors su gastro dar nėra tekę susidurti. Tai geriau tikrai mitybą reguliuoti. Bet kaip tuos obuolius išnaikinti iš skanių dalykų
QUOTE(pumpica @ 2013 11 20, 09:38)
as tai blendinu su visom nuosedom zinokit
jos paskui vistiek nuseda
Paskaičius Jus supratau, kad geriau susiderinsiu mitybą, neidama tyrimų (o dar kai neaišku, ar jie parodytų ką nors, bei žinau kad Pyloris tikrai buvo, nors paskui ir naikinau aš ją vaistais, bet..), jei jie gastro turi būt, o ne iš kraujo. Pakako man kažkada to gastro tyrimo, bbrrr
.
Kavą blendinu be nuosėdų įmetus šaukštelį kokoso grietinėlės, mmmm, net saldi ji man pasidaro. Kitokia forma vartot kokoso dar nesiryžtu, kvapas per ryžkus, kad kepčiau
, bet reiks bandyt.
Ir būtent tas kavos puodelis ryte svarbus WC reikalams, "esminis rytinis instinktas"
.
..kaip man patinka sočius pusryčius pavalgyt - laukinės lašišos gabalą pačirškint ant lašinių, su kalnu brokolių, moliugų, špinatų, rukolos.., niam niam
.