Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Laisvė @ 2013 11 20, 10:12)
Kaip gaila, kad tiek nedaug terandu žinių lietuviškai. Todėl ir kabu temos apačioje, renku žinias iš įvairių forumų, blog'ų, straipsnių ir dėliojuosi savo gyvenime  4u.gif

iš tiesų gaila... na, bet manau, jog vėliausiai po dviejų metų jau turėtų būti bent kelios knygos ir lietuvių kalba. kažkaip tos mūsų leidyklos nepagauna knygų trendų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 20, 11:09)
Skanu ta bulettproof kava, tik niekaip dar neatradau patogaus, greito gaminimo proceso  biggrin.gif

o man visai nieko ir su plaukiojančiais riebaliukais. Darbe pašiurpinau jau visus, o pati mėgaujuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 20, 10:09)
Man tai normalus tas toks kategoriskumas temoje. Na juk jei zmogus yra kazkuom apsisvietes, itikejes, jis ir gina savo nuomone. Kaip ir zaliavalgiai ir kt. mitybos pakraipu. Negi turetu sakyti -as tikiu Paleo, bet tai galbut nera tiesa g.gif  biggrin.gif

tai va, aš irgi prie kiekvieno įrašo nenoriu rašyti disclaimer: "remdamasi savo patirtimi galiu pasakyti, kad paleo yra geriausiai man tinkanti dieta, tačiau tikrai neverčiu jūsų visų taip maitintis ir nemanau, kad jūs blogesni dėl to, kad nesimaitinate pagal paleo principus. Bet jei ateisite pas mane patarimo ar su skundais dėl sveikatos, nesipiktinkite, kad jums pasiūlysiu paleo". Kaip nomore vakar sakė, šiuo metu pagal visą turimą informaciją galiu pasakyti, kad paleo mitybos šablonas yra geriausia, ką mes galime padaryti dėl savęs, tačiau negarantuoju, jog ateityje, atsiradus daugiau informacijos, tai nepasikeis. Šiaip vis tą patį pakartoju kas kelias temas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 20 lapkričio 2013 - 09:34
QUOTE(pumpica @ 2013 11 20, 10:09)

Skanu ta bulettproof kava, tik niekaip dar neatradau patogaus, greito gaminimo proceso  biggrin.gif

Aš termosiuke gerai suplaku ir susipilu į puodelį. Man tie riabalai plaukiojantys - nelabai. Geriu filtruotą - dabar man tokios kavos etapas. Pagalvojau kad kokį šeikerį kavos plakimui reiktų įsigyti.
Papildyta:
Elata, tu tą vietoj parašo įsidėk biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 10:33)
Aš termosiuke gerai suplaku ir susipilu į puodelį. Man tie riabalai plaukiojantys - nelabai.  Geriu filtruotą - dabar man tokios kavos etapas. Pagalvojau kad kokį šeikerį kavos plakimui reiktų įsigyti.

aš turiu tokį tupperware shakerį lietiniams (na, toks senas, kur reikdavo supilti visus produktus ir suplakti ir voila - lietinių tešla), kaži, gal tiktų ir čia.
Atsakyti
Jei net kratoma gerai susiplaka, tai toks mechanizuotas automatizuotas prietaisas dar geriau padarys biggrin.gif
Atsakyti
as tai blendinu su visom nuosedom zinokit biggrin.gif jos paskui vistiek nuseda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 20, 10:38)
as tai blendinu su visom nuosedom zinokit  biggrin.gif jos paskui vistiek nuseda  mirksiukas.gif

yra toks plakiklis, jis skirtas pieno putai suplakti. Ikisi i puodeli ta stieba ir pavarai. Nu susiplaka iki putos ir jokie riebalai neplauko. Plius, jokiu pilstymu is vieno indo i kita. galima ir su shakeriu padaryt, nu bet to daikto plovimas po to labai jau nuobodus dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 11 20, 07:41)
Manoi mama su paleo numete apie 12 kg nuo rugsejo.. susitvarke su cholesteroliu per menesi, tik gliukoze kartias buna apie 5,6 ryte.. Spaudimas sunormalejo, virskinimas susitvarke, nors pries 5 metus gydesi pas "labai gera" privacia gydytoja  apie metus- du ir be rezultatu smile.gif Tik jos paleo nera labai riebus, jai 75 tuoj bus smile.gif
  Gal yra dar kokiu minciu, patarimu ka su gliukoze daryti?

Tai bent bigsmile.gif
As su saviskiais irgi dirbu biggrin.gif Tetis keleta savaiciu navalgo duonos ir ledu, (paskutiniu metu kaip ritualas buvo, kiekviena vakara sau leido) rezultatas - 4kg ir daug geresne savijauta smile.gif Su mama sunkiau sekasi, bet nenuliaidziu ranku, tiksliau neuzsiciaupiu hihihi.gif

Jei kas dar nezino svedija analizavo 1600 tyrimu ir tapo pirmaja salimi kuria oficialiai atmeta mazo riebumo dieta thumbup.gif
(lenku kalba)
http://optymalni.org...ial=news&id=240
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 11 20, 10:45)
yra toks plakiklis, jis skirtas pieno putai suplakti.

JO šitas labai gerai. Tik baterijos greit nusibaigia. Man tai ir patys plakikliai kažkaip lūžinėja. Bet aš juos perku į spalvas žiūrėdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 20, 10:20)
JO šitas labai gerai. Tik baterijos greit nusibaigia. Man tai ir patys plakikliai kažkaip lūžinėja. Bet aš juos perku į spalvas žiūrėdama biggrin.gif

o kur ju buna pirkt ir kokia kaina biggrin.gif cia eiliniam PC ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 11 20, 08:41)
Manoi mama su paleo numete apie 12 kg nuo rugsejo.. susitvarke su cholesteroliu per menesi, tik gliukoze kartias buna apie 5,6 ryte.. Spaudimas sunormalejo, virskinimas susitvarke, nors pries 5 metus gydesi pas "labai gera" privacia gydytoja  apie metus- du ir be rezultatu smile.gif Tik jos paleo nera labai riebus, jai 75 tuoj bus smile.gif
  Gal yra dar kokiu minciu, patarimu ka su gliukoze daryti?

nepergyvenk dėl tokios gliukozės, ji bus padidėjusi iki galutinai atsistatys audinių jautrumas insulinui. Bet ir 5,6 tai beveik norma.
Bet tai cholesterolis -per mėnesį- neįtikėtina. biggrin.gif
Papasakok, prašau, kaip tau pačiai sekasi, juk negali būti, kad ant paleo tėvus sodindama, pati neturi kuo pasigirti.
Atsakyti