QUOTE(Elata @ 2013 11 19, 21:28)
Bet tikrai, kažkada kažkurioje šalyje gi siūlė uždėti papildomus mokesčius tam šlamštmaisčiui, kurie po to sveikatos apsaugai eitų papildomos lėšos ir būtų už ką gydyti ligas, sukeltas to "maisto".
Pas mus cia taip kalbejo, UK taip pat zadejo brangint, bet ar igyvendino, tai nezinau. tik pamenu bendradarbiai "bedavojo", kad coca-cola pabrango 5ct
QUOTE(JustDi @ 2013 11 19, 21:21)
O mane jie biesina, as tokius didelius mokescius moku, kad jie galetu gydytis nemokamai, patys netausodami savo sveikatos. O as pati med paslaugom naudojantis turiu moketi, nors saugau save. Rekia, kad pinigu nera, bet take away ryja kasvakara kola uzgerdami arba alumi, marazma ryja, gydyk juos paskui veltui. Issiliejau
taip taip, ta ir norejau pasakyti. dar tie patys vargsai, darbo nerandantys (neieskantys!), sunkiai sergantys, perkalioja cigaretes uz beveik 10eur uz pakeli ir akis isverte postringauja - "ar matet kiek maistas kainuoja!" na kokie prioritetai, tokie ir pasirinkimai...
cia kazkuri uzsimine Lepicol gerianti, as prisiminiau, kad irgi turiu spintelej Lepicol tumbele. man kazkaip viskas pastrige po koko-kozes (maniskis uzpirko kokoso riesutu), tai pamaniau isgersiu sauksta kita. atsidarau - o ten tik du saukstai belike, ech... emiau sauksta i viena ranka, i kita ta Lepicol tumbele ir susivele man rankos, susimakalavo, tumbele ore pasivarte ir nusileido ant spinteles, o pats Lepicolis placiai pasiskleide ant stalvirsio . sustumdziau, suslaviau kur nuo storiau atgal i tumbele, vel emiau sauksta ir kabinau... viskas ok, neismeciau vel, ne
bet taip is 2 saukstu gavosi vieno sauksto doze... reiktu vel uzsipirkt, bet kad pabranges kaip